|
TrabiExpo 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 21:07
|
|
|
| a twoja stara miota płodami :) |
|
|
|
 |
Wojciech
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 21:27
|
|
|
| Podejrzewam że pewnie karzecie mi się pochlastać bo ja nie mam już 20-stu lat i nie umiem sobie poradzić z jakimś rapidem ani FTP-em dlatego mam trochę ograniczony dostęp do zdjęć. Ale za to ogólnie zlot oceniamy razem z Żoną bardzo dobrze. Może i domek nr. 98 ktoś przeciął na pół ale atmosera i ludzie bardzo przyjaźni. To był nasz pierwszy zlot Trabantowy. Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. Do zobaczenia za rok. |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 21:39
|
|
|
| ja mam 20 a tez nie wiem z czym to sie je ;] |
|
|
|
 |
Novy
Gość
|
Wysłany: 2007-10-09, 22:55
|
|
|
Hej.
Sorry, że tak późno, ale tak wyszło.Przede wszystkim wielkie podziękowania dla organizatorów za pracę jaką włożyli w to przedsięwzięcie. Impreza cudowna, nic dodać nic ująć. Ogromne dzięki dla ekipy z Krakowa za ciepłe przyjęcie "świerzaków".Po pierwszym zlocie nie możemy się doczekać kolejnych.Wielkie dzięki:) |
|
|
|
 |
mitek
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 00:31
|
|
|
ok małe wprowadzenie do obsługi serwera FTP
TO naprawdę jest łatwe polecam bo coraz więcej zdjęć przybywa
1. Ściągasz program np. Filezilla Link do dobrych programow.pl
2. następnie instalujesz go
3. Wpisujesz dane serwera:
Adres: 81.219.148.124
Użytkownik: trabi
Hasło: expo
port: 21
4. Klikasz szybko połącz i gotowe!
po prawej stronie wyświetla się wam lista folderów ze zdjęciami, które są u mnie na dysku
po lewej zawartość waszego komputera. Przerzucacie pliki stosując "przeciągnij i upuść" albo z mojego kompa na wasz albo w drugą stronę. Ile to zajmie czasu to nie wiem wszystko zależy od tego ile użytkowników będzie podłączonych i z jakich łącz korzystacie jak do tej pory pobrano ode mnie 1,5 GB zdjęć
Gorąco zapraszam do ściągania i umieszczania zdjęć, wirusów nie ma kaspersky cały czas czuwa |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 14:23
|
|
|
| Witam Was wszystkich po 2 latach przerwy w pisaniu na tym forum:) I pierwszy moj watek to Trabiexpo:) Dziekuje pieknie za extra zlot probably the best in the world....:) Fajnie bylo spotkac te same twarze choc w przypadku niektorych nieco zmienione - np. Prezesa:):):) Ciesze sie iz mimo braku Trabanta nie zostalem zlinczowany za przyjechanie blaszanka baaa nawet ktos mi roze przykleil ciekawe kto....hmmm....apeluje do tej osoby co by sie ujawnila przed Walentynkami ;)))) tylko Madzia bedzie zazdrosna hehe a co do domku bodajze 98 to widze ze ten leki wiaterek z piatku wieczor sie troche wzmogl:):) Dzieki raz jeszcze wielkie dla Zbuka i Mitka oraz calej ekipy krakowskiej za organizacje:) Dzieki dla braci Slowian za piekne spiewanie polskich piosenek mimo ze niewiele czasem rozumieli:):) w przyszym roku zaspiewamy cos po slowacku lub czesku:) co Ty na To Kedzior:)? Swoja droga Kedzior to keidy my plyte wydamy w koncu? Pozdrowienia tez dla Marka Kondrata, ktory wpadl na karaoke - "prowizji nie pobieraja:)" no a w sobote dla....Premiera, zeby juz na zloty nie wpadal hehehehehe:):) pozddrovwionka |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 16:13
|
|
|
| no ja jestem za :) trzeba by tylko jakiś grajków jeszcze załatwić :D |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 17:55
|
|
|
| mam znajomego organiste jak to cos pomoze;);):) |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 19:25
|
|
|
| pośpiewamy gorzkie żale :) jak czesio :D |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 21:06
|
|
|
| bedzie zaje....szczo:):) no to Kedzior rozgladaj sie za bandem:):) ja tez poczynie jakies w tym kroki:):) |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2007-10-10, 22:15
|
|
|
| swoje foty na serwer wrzucilem |
|
|
|
 |
Dzikus
Gość
|
Wysłany: 2007-10-11, 20:47
|
|
|
http://www.super-nowa.pl/art.php?i=4139&t=1#com
– Mój „Dzikus”, bo tak go nazywam, jest prawie pełnoletni. Wyprodukowano go w 1980 roku. Kocham trabanty i Guns’Roses – przekonywał Tomek w kowbojskim kapeluszy.
tak się składa że to o mnie chodzi, i to nie trampek tylko ja się nazywam Dzikus, nazwę zespołu pisze się Guns N' Roses a tak w ogóle to na imię mam Michał ;]
szkoda że autor artykułu nieporozmawiał ze mną zanim napisał te głupoty ;]
i jak tu wierzyć mediom ;] |
|
|
|
 |
Dzikus
Gość
|
Wysłany: 2007-10-11, 20:50
|
|
|
P.S.
najważniejsze mi umkneło, przecierz gołym okiem widać że to jest 1.1 więc jakim cudem rocznik 1980?!?! tak się składa że rok produkcji grudzień 1990 rejestracji styczeń 1991 ;]
ręce opadają ;] |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-10-11, 23:22
|
|
|