Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabi Szoł Epizod II
Autor Wiadomość
klakson
Gość
Wysłany: 2007-08-29, 07:28   

zasrańcy jadą na zlot :P
pozdrowienia i miłej zabawy

Alan
Gość
Wysłany: 2007-08-29, 20:15   

Niestety nie mam żadnej pewnoścu czy dojadę - samochód stoi w warsztacie, nadal choruje na "przednią lewą łapkę" i iść nie może :-( . Facet dziś (środa) wstawił go na podnośnik i zaczął dłubać. jak na razie nie mam żadnych informacji co i jak. Jeśli będzie miał ew. potrzebne części, to może zdąże, ale widze to w czarnych kolorach :`( . Jeśli juz, to wleciał bym w niedzielę, bo sobotę niestety mam zajętą i nie dam rady.

Ogólnie kicha i nie ciekawie :-/ . Najwyżej obejrzę sobie potem zdjęcia. A szkoda, bo to będzie najprawdopodobniej mój ostatni zlot Trabciem.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-08-30, 16:56   

UWAGA WAZNE UWAGA

Trabant Zenon z Łodzi szuka pasazera. Jade sam na zlot do gniezna bo moja marta jedzie z Aguska, prorok ktory mial ze mna jechac niestety nie jedzie :( dlatego szukam max 2 osob chetnych dorzucic sie do paliwa (bo w sumie o to w tym chodzi zeby zaplacic jak najmniej), ktore posiadaja swoj namiot, bo ja i marta zajmujemy na nocki zenka. Organizator co prawda zapewnial ze bedzie rezerwacja namiotu harcerskiego z kanadyjkami do spania dla Ekipy Łódź ale wiadomo ze lepiej byc przygotowanym na wszystko.

Kto pierwszy ten lepszy.
- Koszt benzyny w obie strony to mysle jakies 120zł (do podzialu na rowno)
- Wjazd dla osoby to 15 zl
- alko i zarcie we wlasnym zakresie

tel do mnie: 663260340

decydowac sie szybko ludziki bo wyjazd jutro o 23!

mafia
Gość
Wysłany: 2007-08-30, 19:50   

Witam ruszam z Sokołowa Podlaskiego przez Wawę jutro w godzinach 11-12 jeśli jest ktoś chętny zabrać się na zlot i dorzucić do paliwa to z miła chęcią mogę kogoś zabrać ze sobą bo i tak jadę sam.Jeśli znajdzie się chętny/na to niech da znać na nr 696169364 i jeszcze jedno pytanko o której tak mniej więcej wyjeżdżacie z Wawy może by pojechał na kilka Trabików byłoby raźniej

------------------------------------------
Trabant601s rocznik 85
------------------------------------------

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 07:41   

Wyjazd dziś ok 16-17, niestety jadę sam.
Do zobaczenia na miejscu.

Alan
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 19:24   

No i beze mnie - przegubu ni ma = Trabi stoi aż znajdę :-( . Szkoda, myślałem, że pokażę mojej Pani jak wygląda zlot Trabciów. Nie będzie już więcej okazji :(

Miłej zabawy.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 20:39   

ekypa łuć rusza za jakeś 1,5 godziny :)

maxxx601
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 16:51   

Dziekujemy wszystkim znajomym i nowopoznanym za fajnie spedzony czas :)

przepraszamy tych z ktorymi nie zdazylismy sie pozegnac.

do zobaczenia!

Pero500
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 18:34   

wysyłajcie foty do prezesa - Tomka żeby wstawił do galerji

Bartosz Lewandowski
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 19:16   

Yol.. Dojechalismy....6oo zostala w gnieznie..... :o) My cali w domu... Wiec nawet nie wiem od czego mam zaczac.... ale raczej beda same plusy....

1. Buder wielkie dzieki... wyjecie i wlozenie kryzy w 353 trwa jakies 3 godziny :)
2. Ekipa Łodzka za pomoc na autostradzie w naprawie alternatora i ogolnie...
myslalm ze juz jakos tak od was odpadlem..ale bylo gites.. Dziekuje....
3. Kapsel..za jazde na sznurku ostatnie 20km do Gniezna..za narzedzia....
4. Johnek za organizacje, za pomoc...za wszystko...
5. Kuchar za transport do domu....
6. Wszystkim za zajawke w miescie...Berek..i turlanie sie...picie piwa z pogryzionych butelek...dawno sie tak nie ubawilismy z Ania.

Wielkie dzieki wszystkim innym ktorych nie wymienilem....a co pomagali przy ozywieniu 6ootki

Dzieki za decyzje w sprawie wygrania przez 6oo kategorii tjunink czy jakos tak...:o)

Pierwsze miejsce w piciu pifa...to juz tylko moja zasluga :)

Ogolnie zajebista impreza....

teraz jeden minus...czemu tak krotko.......

Do zoba...:)

Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 19:23   

elo :) ja tez juz w domq :P hehe za rok powtorka? jedyne co mi niepasowalo to to ze czailem sie na picie piwa na czas.. a tu lipa, przegapilem.. :(
pozDDRo

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 20:31   

ja tez w doma

jak sie narodze na nowo napisze cos

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 21:16   

dlaczego karaoke sie nie odbylo? zapisalem sie na wszystko wlasciwie a zalapalem sie tylko na szczudla :/

Galant
Gość
Wysłany: 2007-09-02, 22:27   

Witam!
fotki sa na gonet.pl Podobno byliśmy w Teleskopie TVP3 Poznań jak sie pokaże w archiwum wrzucam linka.

Trabrygada
Gość
Wysłany: 2007-09-03, 09:30   

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE!! ZAJEBISTA WSPOLNA ZABAWE!! ZA SMIESZNE AKCJE (wiadomo bez nich zloty sa smetne) ZA WSZYSTKO WAM DZIEKI!! ZWYCIEZCOM GRATULUJE A I SZCZEGOLNE pozDDRo DLA EKIPY KRYNICA MORSKA ZA POSTAWIENIE WSZYSTKIEGO NA JEDNA KARTE!! DOBRZE ZE TYLKO MANDAT 100:P DZIEKUJE I MYSLE ZE ZA ROK BEDZIE NAS WIECEJ I IMPREZA BEDZIE JESZCZE LEPSZEJSZA:D DZIEKUJE WSPOLORGANIZATOROM I WSZYSTKIM CO POMAGALI PRZY NAMIOTACH I CZYM SIE DALO (w kupie razniej:P)!! KARAOKE SIE NIE ODBYLO PRZEZ KONCERT SIE PRZEDLUZYL ALE OGNISkO BYLO SEE I MYSLE ZE AZ TAK ZLE SIE KONKURENCJE NIE POZMIENIALY:D pozDDRo 600,601,353,1.1,1.3,1.6itp itd:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi