Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Klub?.
Autor Wiadomość
Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 20:26   

no to znowu JA ;)

więc po malym śledztwie okazalo się że mamy w Wawie dwóch Juniorów (hmmm szkoda że nie więcej, no ale cóż...) i oczywiście z wrodzonym mi wdziekiem i gracją ;) pomylilam Juniora ktorego znam z Jooniorem którego nie znam a jedynie zbieznośc ksyw jest (nie)przypadkowa...
więc odwoluje moje wczesniejsze wypociny i wyrażam glębioki żal i ubolewanie że NIKT NIGDY oprócz Zbyszka i Konrada Ci nie pomógl.
Z dobrze poinformowanych źródel dowiedzialam sie jednak że NIGDY nie prosiles o pomoc (przynajmniej mojego źródla) więc nie narzekaj że Ci nie pomógl!!!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-03, 20:20   

Oj Cotka, Ciotka. O dwooch Juniorach w Wawie dawno było wiadomo. Swoją drogą Juniora gorąco pozdrawiam. A Jooniorowi współczuję, że NIKT OPRÓCZ mu nie pomógł. Może czas sprzedać traba i kupić jakiś inny samochód?Albo przeczytać uważnie to co napisałem zakładając ten temat. Jest #$%%owo jak siedzimy i ględzimy, że tak jest, mamy wszystko gdzieś i tylko czekamy, że ktoś nam pomoże, a sami nawet d... nie ruszymy.

Foksik
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 14:07   

U mnie w mieście trabantów jest jak na lekarstwo a nie przeszkadza mi to ze jezdze sam na zloty, w grupie sprawa jasna raźniej bybyło ale co poradzic?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 21:32   

CzarnaM prosi zeby powiedzieć:

Jestem całym sercem za trym co powiedział JAREMA

koniec cytatu

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi