Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
dobry sklep z częściami w Wawie
Autor Wiadomość
d-mol
Gość
Wysłany: 2007-08-14, 11:20   

Jak w temacie. Poszukuję dobrego sklepu z niezbyt drogimi częściami do Trabantów w Warszawie.

dzięki

pozdro Kartonowcy!!

magik
Gość
Wysłany: 2007-08-14, 11:29   

wszystko jest na stronie. Trochę więcej wysiłku

Sikor
Gość
Wysłany: 2007-08-14, 19:29   

Nowolipki 15 i 15a i właściwie nic poza tym...

monsz
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 09:23   

witam
Ja tylko w uszupełnieniu Sklep Motoryzacyjno Przemysłowy "WARMOT"
Trabant Warszawa ul.Nowolipki 15 tel.022 831 01 01

Firma Warb-Pol S.C Pawilon Handlowy Warszawa ul.Nowolipki 15a
Wartburg Trabant części zamienne 0 501 065 130

Ten pierwszy z możliwością wysłania części na prośbę

d-mol
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 08:03   

I o to chodzi, i o to chodzi!

dzięki wielkie.

Dzikus
Gość
Wysłany: 2007-08-21, 12:07   

jeszcze na Jagielońskiej jest sklep, też troche części do trampków mają,

na oleandrów pod żadnym pozorem nie wolno zaglądać! no chyba że nigdzie nie można dostać a sprawa jest życia lub śmierci, ale ceny 4 wyższe niż gdzie indziej, do tego tych "fachowców" na kilometr bym nie dopuścił do mojego trampka

Rafał Rubik
Gość
Wysłany: 2007-08-21, 15:29   

Nie no panowie są bardzo BYSTSZY, że tak powiem :) No i INTIELEGIENTNI. Zawsze można się troszkę z nich pośmiać i posłuchać ich rozmów :)
A tak to nie polecam! Chyba, że ktoś jest BARDZO BOGATY.

Jaco007
Gość
Wysłany: 2007-08-21, 20:36   

Pojechalem 1 raz. Kupilem uszczelki do drzwi przednich i jeszcze potrzebowalem ciegna do mechanizmy wycieraczek do 1.1 - wyciagnal jakies badziewie przerdzewiale - pytam o cene - 200zl!! Zaproponowalem zeby sobie troche lodu do uszu wsadzil i zimny oklad na czolo polozyl.

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-08-30, 22:06   

mi za tylny wachacz krzyknał 600zl,bo do 601, ciekawe ile by powiedzial do 1,1 :) hihihihih

Rafał Rubik
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 09:46   

No Dareczek do 1.1 policzyl by 1100 zł znając życie. Mnie za śrubę do zawieszenia (M10) policzył 20zł. Powiedziałem by szukał bo jestem zdesperowany, jak zobaczyłem to coś przerdzewiałego powiedziałem, że może sobie to w D#@$% wsadzić i to razem z nakrętkami :) A ten do mnie, że to jest specjalna śruba i nie dostane takiej. No w takiej cenie nie wiem czy bym gdzieś dostał :)

magik
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 09:57   

a proopos Warszawskich sklepów. Wczoraj na nowolipkach kupiłem fabrycznie nowy kierunkowskaz starego typu za 3 dychy. Cuda się zdarzają :-D

Dany
Gość
Wysłany: 2007-08-31, 21:35   

Witam!
A na mnie gość na Oleandrów nie wiadomo za co nakrzyczał, bo zapytałem o tylne odblaski do 601 :( Miał do mnie pretensje , że po 15 latach przewody hamulcowe, elastyczne parcieją :(
Za tylne odblaski krzyknął 20 pln za sztukę.

Dzikus
Gość
Wysłany: 2007-09-03, 12:30   

tiaaa to jest właśnie piękne, ja kiedyś tam pojechałem dowiedzieć się o zakola plastikowe a ci "szpece" niezważając w ogóle na to co mówię każą mi dać im wyremontować trampka bo zaraz mi się rozpadnie według ich opini (mimo że był świerzo po przeglądzie i był w idealnym stanie ;]), ja im o zakolach a ci mi o remoncie silnika, co ciekawe mimo że powiedziałem że to polówka i wtedy miała 60tyś km przebiegu to się złapali za głowe że tyle kilometrów to trzeba wał wymienić bo się urwie ;]
tym panom się chyba urwał jakiś wałek pod czachą ;]
potem coś zaczeli o resorach ale się chyba skapneli że pieprzą takie głupoty że głowa mała bo się pokładałem ze śmiechu i przestali, oczywiście nic nie kupiłem bo za zakole chcieli 120 zeta od sztuki a ja gdzie kolwiek mogłem iść i kupić za 50 pare zeta za sztuke :)

w każdym bądź razie nie mają zielonego pojęcia o mechanice, a napewno o trabach nic nie wiedzą, a ceny mają z kosmosu,
po prostu omijać, no chyba że ktoś ma ochotę na chwilę relaksu przy dobrej komedii :D

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2007-09-03, 13:57   

Trzeba kiedyś ich popytać, czy miski olejowej do 2T nie mają :-)

Kędzior2
Gość
Wysłany: 2007-09-03, 14:01   

ja bym go opluł :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi