Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabant w tvn turbo na bemowie ;-P
Autor Wiadomość
Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 20:48   

Arku_353 nie znam szczegołów tego auta, ale wierz mi że na prawdę ten silnik tam jest. WIDZIAŁEM JEŹDZIŁEM i nie tylko ja! Wiem że ma cholerne kłopoty z nim a w zasadzie z kompresorem. Non stop nie trzyma to ciśnienia. Wiem też że za ok tydzien czasu wyjeżdza do Afganistanu i po powrocie będzie wkładał tam co innego bo ten motor to porażka jak sam mi mówił Łukasz. Ten zestaw będzie za kilka dni stał na Alledrogo. Aha skrzynia jest V bieg.

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 21:03   

znam kolegę Łukasza, jeździłem jego trabantem który z***dala jak głupi . Tam siedzi g60 z corrado i widziałem to. a jak kolega patryk Grzesiek jest zazdrosny to polecam jeden telefon do Łukasza- on na pewno ci pomocy nie odmówi. zastanów sie zanim cokolwiek napiszesz(no 1.3 był ale u Łukasza w garażu :-) )

PATRYK GRZESIEK
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 21:17   

słuchaj Peweł jest ze mną Grzesiek który sklejał tego trabanta z plastików i wie jaka jest podłoga i był przy kupnie silnika 1,3 ze szrotu z Makowa. Wie dokalednie ze innego silnika tam nie ma i bylo.Grzesiek jest z klubu zwany jako WAŻKA i wie co mowi.Mysle ze jestes podobnym kicarzem jak Jarząbek,bo zadnych gratow ja nigdy od niego nie brałem.A tak osobiście to uważaj jakie słowa kierujesz pod moim adresem. Panowie tak wogole t myslę że sam Jarząbek ukrywa się pod pseudonimem Paweł Mikołajczyk.PozDDRo dla Cartoon Trabant.
P.S. Paweł jeśli istniejesz zapraszam na spotkanie.

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 23:44   

ale panowie, jak bym mial cos takiego pod maska, to pierwsze co robil bym zdjecia, mysle,ze nie tlko ja, wlasciciel "pochwal sie" !!!!!! i bedzie po sprawie!!!!!!!

Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 07:49   

Witam. Podesłałem namiar na ten post zainteresowanemu. Prosił mnie abym w jego imieniu to napisał co też czynię.

Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 07:59   

Na wstępie chciałbym przywitać szanowne grono Trabanciarzy. Przepraszam że piszę w ten a nie inny sposób, ale nie mam przyjemności zakładania tu konta. Nie

odwiedzałem tego forum kilka lat, ale teraz jestem zmuszony

odpowiedzieć na bezpodstawne słowa krytyki pod moim adresem. Szanowny

kolego Gniazdowski. Tego typu posty swiadczą tylko i wyłącznie o

poziomie Twojej inteligencji i wychowaniu przez rodziców. Jeżeli masz

jakieś aluzje co do mojej osoby lub masz jakieś wątpliwości co do

mojego auta, to przyjdź jak dorosły facet,usiądziemy przypiwku,

pogadamy, maska zostanie uniesiona. Póki co zachwoujesz i zawsze

zachwowywałeś się jak gówniarz.Zawsze byłes typem zazdrosnego i

zawistnego skur**syna. Taki pasożyt z Ciebie, wiesz? Tobie również

radził bym uważać na słowa jakie wypowiadasz, bo możesz mieć sprawę o

pomówienia i obraze mojej moralności. Kolego, kłamcą jesteś TY!

Wziąłeś odemnie ciuchy za ponad 1200zł nie płacąc za nie ani grosza. W

zamian miałeś poksładać mi elektrykę w aucie czego WIELKI

MECHANIKU,DRUCIARZU,PARTACZU nie zrobiłeś do dziś i nie zrobisz.Bo ja

powiedział kolega Miki- Ty nawet dobrze alarmu nie założysz. Twój

niedorozwinięty brat wziął odemnie przedni zderzak do 1.1, dalem mu

cały kompletny wlew paliwa. Miał mi za to załatwić inną część do

Traba. Do dziś zero znaku życia. Taka osoba nazywa się ZŁODZIEJEM. Pół

miasta mówi o Tobie w samych "superlatywach". Że nagminnie cofasz

liczniki i oszukujesz ludzi na robocie. I Ty masz czelność mi pisać że

moje auto to fikcja? Kolego ODPOWIEDZ MI TU I TERAZ: kiedy widziałeś

mojego Trabanta z uniesioną maską? Kiedy ostatni raz rozmawialiśmy ze

sobą? Skąd wiesz co od miesiąca porusza moją Polówkę? ODPOWIEDZ MI!

Sesja zdjeciowa do TO była robiona jakies 2 m-ce temu! Więc o czym

mowa...? Póki co mam więcej świadków którzy jeździli tym autem niż Ty

którzy twierdzą że tam siedzi 1.1+LPG. Powiem tak: każdy z nas ma

swoje życie. Mnie to nic nie interesuje co kto robi, czym jeździ. Tego

samego oczekuję i od Ciebie/Was. Po co mamy sobie wchodzić w życie i psuć

wzajemne stosunki. Prziecież możemy spotkać się na zlocie, pogadać, machnąc ręką na trasie. Póki co takie zachowanie które przedstawia nam "PATRYK GRZESIEK" powszechnie nazywa się wieśniactwem (czyli ingerowanie w życie innych)Styl Twojej wypowiedzi i błędy gramatyczne tez pozostawiają wiele do zyczenia co do sprawności Twojego umysłu. Do prawdy uwierzcie mi: to co robię z autem robię dla siebie. Nie robię tego na pokaz, nie obnoszę się tym na każdej stronie czy zlocie. Nie zamierzam też nikomu niczego udowadniać bo i po co? A G60? Koledzy! A dlaczego miałbym nie mieć tego silnika? Bo on nie istnieje? Bo nie wejdzie pod maskę Trabanta? Bo kosztuje majątek? Odpowiedzcie sobie sami. Póki co cały kompletny silniczek kosztuje do 2.000zł+skrzynia i elektryka. Przełożenie tego to max. 5dni roboty. To chyba wszystko co mam do zakomunikowania. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem na mejla bądź GG. Prosze nie zadawać tutaj pytań bo nie czytam tego forum i nie będę śledził tego wątku. Tego typu posty świadczą o niedorozwoju umysłowym pewnych grup ludzi. Wiecie o kim mowa. Chylę czoła przed takimi mózgami jak JaJer, Arek353, Picia czy zbUk. Ci ludzie utrwalili się w mojej pamięci jako fajni, dobrzy i serdeczni koledzy. Oczywiście pozdrawiam też wszystkich z którymi spędziłem miłe chwile w trabowym gronie. Łukasz.

Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 08:02   

To by było na tyle. Ja też przestaję śledzić ten wątek bo to nie ma sensu. Wsiunów Gadzinowych u nas pełno. Z pozDDRowionkami.

Eagle
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 13:34   

taaaaa.... Ten Pan z przasnysza sprzdawal jzu na allegro zestaw turbo do 1,1 i inne wynalazki i chwalil sie jakie to ma silniki u siebie. Przyjedz na zlot, pokaz to pogadamy bo dla mnei to PUSTE słowa... To na tyle.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 17:47   

Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

troche niewyrazne ale fajny silniczek siedzi :P

Eagle
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 18:22   

hehe fajny fotomontaż ;p chyab ktoś to w pancie robił. Tylko pokazcie mi gdzie tam widac skrzynie;] Bo jak dla mnei to nei ma juz dla niej miejsca bo silnik jest prawie od nadkola do nadkola;p

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 18:54   

cicho badz wszytsko psujesz:P
chcialem wstawic silnik od czolgu ale zdjecie silnika bylo do dupy :/

PATRYK GRZESIEK
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 20:58   

Uuuu... KOLEGO JARZĄBEK PRZESADZIŁEŚ. SPOTKAMY SIĘ NAPEWNO ALE NIE PRZY PIWKU! MORZESZ PISAĆ CO CHCESZ ALE I TAK NIKT CI NIE WIERZY
BO CIĘ ZNAJĄ A POMÓWIENIA TO TWOJA SPECJALNOŚĆ
PAWEŁKU MY TEZ SIĘ ZOBACZYMY.OBIECUJĘ

Wazniak
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 23:31   

http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070810/OSTROLEKA/70810046&SearchID=73289979461951

Wazniak
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 23:53   

http://www.wrzuta.pl/obraz/pRNm2YDMWJ/jarzabek

WeTeK
Gość
Wysłany: 2007-08-17, 19:46   

Teoretycznie trabanty przestały być produkowane w 1991 roku. W praktyce są produkowane do dziś. Co roku na rynek trafia 444 sztuk trabantów kombi w kolorze beżowym OWNED xD

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi