|
Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych |
| Autor |
Wiadomość |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2007-08-03, 13:55
|
|
|
| Ktoś ma może z TVN TURBO film ??? |
|
|
|
 |
Rafał Rubik
Gość
|
Wysłany: 2007-08-03, 15:10
|
|
|
No ja mam, chętnie dam to komuś, kto by to na strone wrzucił.
Arek jak coś to daj znać na GG to jakoś się zgadamy i dam tobie płyte.
Jak ktoś z wawy ma jakiś serwer niech się odezwie a dam nagranie, nie chce wysyłać bo zajmuje 100MB. Mam jeszcze kopie na VHS.
Czekam aż ktoś się odezwie. |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-08-03, 19:33
|
|
|
| Marika, ja Cie pamietam :) oczywiscie po zerknieciu na foty :) pozdrawiam i do zobaczenia |
|
|
|
 |
ob. marika
Gość
|
Wysłany: 2007-08-04, 00:12
|
|
|
| ato mnie zaszzyt kopnął w dupę.. :] |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
|
Wysłany: 2007-08-04, 08:06
|
|
|
Rafał Rubik
Hej sluchaj ja mam pare serwerow
ale gg do ciebie brak !!!
moje gg:587815 |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-08-07, 10:59
|
|
|
Ooooooooooogromna prośba!!!
We wrześniowym numerze "automobilisty" ma szanse ukazać się artykuł o Centralnym Zjeździe Pojazdów Komunistycznych.
Potrzebne są jednak fotki, a ja z powodu braku czasu przy organizacji własnych nie robiłem
Życzeniem redakcji jest duży wybór fotek i dobra rozdzielczość, tak by mieli z czego wybrać.
Proszę więc o wysłanie spakowanych fotek na adres moto-prl@o2.pl z informacją jak ma wyglądać opis autora (mój wyglądałby tak: Zdjęcia: Tomek "Xiędzu" Brawata)
Sprawa bardzo pilna - fotki muszą trafić do redakcji w tym tygodniu, najpóźniej na początku przyszłego. |
|
|
|
 |
Rafał Rubik
Gość
|
Wysłany: 2007-08-07, 15:40
|
|
|
| Xsiedzu, jak dasz mi jakiś adres nawet na GG 4673660 to wyśle tobie pocztą płytke z fotami. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 09:57
|
|
|
Rubik wysłałem adres na priv - będę wdzięczny niesamowicie...
Papieju - Xiędzowa mówiła że Papiejowa latała non stop z aparatem i robiła zdjęcia nawet robaczkom na masce trabanta Xiędzowej. Czy możesz podrzucić zdjęcia unsorted bo czasami super klimaty są na zdjęciach z pozoru nieudanych...
Ewrybory - czy ktoś zrobił może fotkę ekranu z kronikami filmowymi i cudownymi skarpetkami nad nim???? klimat niesamowity więc może ktoś pstryknął - będę wdzięczny za podrzucenie...
Postrofizga
Xiędzu |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2007-08-09, 10:44
|
|
|
| Zdjęcia poszły. A gdzie obiecany filmik? Ma ktoś? |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-08-10, 19:34
|
|
|
| Dziś dostałem na płytce materiał z TVN Turbo. W .wmv ma 20MB. Paplo gdzie moge ci to wrzucić, bo dostałem pozwolenie od redakcji TVN Turbo na umieszczenie na stronce tego z podpisem, że źródłem jest program „RAPORT” TVN Turbo. |
|
|
|
 |
Radek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 20:26
|
|
|
| Czy można by jakoś sciągnąć wszsytkie fotki "Domina" z Centralnego Zjazdu ?? porposiłbym o ilnk pozddr |
|
|
|
 |
Radek Brzozowski
Gość
|
Wysłany: 2007-08-13, 20:30
|
|
|
o sorki,nie było tematu;/ mam już
Teraz czekam tylko na link do "raport turbo" |
|
|
|
 |
Pero500
Gość
|
Wysłany: 2007-08-16, 07:00
|
|
|
| no i co z filmem ?? |
|
|
|
 |
UFN
Gość
|
Wysłany: 2007-09-05, 04:05
|
|
|
czy ktos wie czy w tym wydaniu automobilisty pojawił sie artykuł z naszymi fotami?
PS: miałem to uczynić wcześniej, chciałem bardzo podziękować za wszystkie słowa pochwały na temat moich zdjęć. Jest to nie tylko moja zasługa ale i Wasza bo byliście tam i stworzyliście świetna atmosferę.
pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-09-05, 15:10
|
|
|
prawdopodobnie w tym numerze bedzie artykuł o zjeździe ale czy na pewno to będę wiedział jak kupię wrześniowy numer - na razie ten sam text co w automobiliście ukazał się w classic auto.
co do filmu - pisalem że mam oryginał od tvn ma ok. 20mb i mogę go wrzucić gdzieś paplowi, żeby dał na stronę ale nie dał namiarów gdzie zrzucać... a na rapida już dwa razy wrzucałem i mnie "wywalało" przed końcem przesyłu :( |
|
|
|
 |
|
|