Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabant w tvn turbo na bemowie ;-P
Autor Wiadomość
STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 15:29   

widze ze temat o G60 umarł chyba łyso gosciowi :P:P:P

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2007-07-09, 16:58   

Pewnie tak szybko jechał że przeoczył zjazd na ZWICKAU....

Zatrzymał się dopiero jak paliwo się skończyło ...

a po tym obudził się z ręką w nocniku :P

fasol
Gość
Wysłany: 2007-07-11, 20:46   

ten koles od G60 udzielal sie na forum trabiwarsaw.p2a.pl pod nickiem KOYOT. Rozposiał się niemiłosiernie... uwazal ze ma 1.8 z kompresorem od Vw Corrado.. Zaoferował nawet remont silnika trabantowskiego wyciągając z niego 30-40 km za 2500zl . Spytałem go jak on to wszystko zmieścił pod maskę,jak rozwiązał problem skrzyni,co z pół osiami itp... poczym dostałem odpowiedź cytuję:"SPIE_RDA_LAJ cieciu...Idź sobie do tych z CartoonTrabant Druciarzy,partaczy i ludzi z głupimi pomysłami".. hmm o co mu chodzilo? odpisalem mu ze CT nigdy mnie nie zawiodło,zawsze kazdy udziela pomocy w razie potrzeby.. I chyba po tym się na mnie obraźił :) rzucił paroma wulgaryzmami ale stwierdzilem ze nie będę się zniżał do jego poziomu.. :]

DDR !
ps. koles mial jeszcze na sprzedaz silnik od wartburga z ktorego wykrecil ponad 100 km hehe :]

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-07-12, 18:34   

No ja mam Corrado G60 i niewiem czy tak łatwo jest włożyć to wszystko pod maske do trabanta,wydaje mi sie ze nie z resztą był przykład niemieckiego G40.
A 100 KM z silnika z wartburga to musi byc dosyc kolorowa bajka.
Porostu gosc ma bujną wyobraźnie powinno sie takich leczyc.
Taka moja skromna uwaga ;)

fasol
Gość
Wysłany: 2007-07-12, 20:27   

No właśnie też tak uważam :) Aha i jeszcze napisał żę jego trabciak leci 210 km/h :] a wiesz co najlepsze STOJAN? że wziął twoje fotki z PJ :P hehe

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-07-12, 20:49   

no moze tyle jedzie ale z przpasci z żaglem i dobrym wiatrem bo jak jest pod wiatr to tylko 195km/h ;)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-07-12, 21:22   

http://www.polskajazda.pl/index.php?marka=Trabant&model=1.1&a=cars&idpojazd=10523&opcja=detail

oto opis traba 1,8 G60 mozna sie polac

tak naprawde ten silnik ma 118kW czyli 160 KM.

fajna wyobrsaznie ma koles :)

jak chce cos pisac to niech przynajmniej na temat a nie zmysla bajek

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-07-12, 21:34   

a jak z 1.1 mozna wyciagnac 160-170 km/h to z 1.8 mozna jakaos wyciaganc te 50-40km//h wiecej :)

fasol
Gość
Wysłany: 2007-07-13, 09:48   

hehehehe ale po co ktoś sobie zadaje tyle trudu żęby to wszystko opisac?:P

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-07-17, 09:51   

oto opis traba 1,8 G60 mozna sie polac

Przeciez to Sewrion / Jarzabek / Calibra itp.!!!

bRq
Gość
Wysłany: 2007-07-17, 18:11   

Mi juz sie nie chce pisac na ten temat :D kazdy moj post na PJ kasuje :D

PATRYK GRZESIEK
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 17:33   

PANOWIE TO TYLKO WIRTUALNY G60 JARZĄBKA Z PRZASNYSZA
SILNIK OD STAREGO WARTBURGA 1.3 (BEZ TURBO)ZA GAZOWANY
SPOJLERKI ZE SZCZECINA (MAM ADRES BO JE KLEIŁEM)
LAKIER JAK PO WAŁKU A PODŁOGA JAK U FLINSTONÓW
JEST NAWET ARTYKUŁ W LOKALNEJ PRASIE (TYGODNIK OSTROŁĘCKI
JAKI TO ON TRABANTOMANIAK KTÓRY WSZYSTKO SAM PRZYNIM ZROBIŁ
NO I JECHAŁ NIM 210km/h (1.3 Z GAZEM CHYBA Z PRZEPAŚCI)
WSTYD ZE MIESZKA W NASZYM POWIECIE

Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 20:21   

Obserwuję to forum nie od dzisiejszego dnia i powiem szczerze że chce mi się śmiać, a czasami wręcz płakać jak czytam niektóre wypociny ludków. Akurat znam kolegę Jarząbka nie tylko z widzenia. Oboje mamy Trabanty, oboje mieszkamy bardzo blisko siebie, oboje udzielamy się na lokalnym forum. Do prawdy nie wiem na jakiej podstawie piszecie takie bzdury. Ale nie o to chodzi. Sam osobiście chciałem tylko powiedziec, że jak to zwiecie "Jarząbek" MA SILNIK G60 w Trabancie, a MIAŁ silnik 1.3 Wartburga. Nie odzywałem się do tej pory bo latało mi to koło dupy co piszecie. Ale wszystko ma swoje granice. A jak kolega partacz Gniazdowski który nie umie dobrze poradzić sobie z podstawowym alarmem pisze takie oszczerstwa to scyzoryk się otwiera w kieszeni. I to MI JEST WSTYD że taki osioł mieszka w naszym powiecie bo nabrałeś pasożycie od Łukasza kupe gratów do Trabanta i jeszcze go oskarżasz!!! Sorrry,ale nie jedna osoba jeździła tym kartonem i nie jeden zrobił wielkie zdziwko. A Ty ośle nawet nie potrafisz do kupy poskładać swojego Trapmka. Ręce opadają. Ja osobiście przepraszam z góry za całe zamieszanie i polecałbym wogóle usunąc ten tamat bo robi niepotrzbene zamieszanie. Pozdrawiam kolegów/koleżanki Trabanciarzy.

Paweł Mikołajczyk
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 20:26   

Aha kolego Gniazdowski jeżeli jeszcze twój mały rozum nie ogarnął kto Ci odpowiedział to ulatwie Ci : Miki, mam beżowe 1.1 kombi z lotką na klapie bagażnika.

arek_353
Gość
Wysłany: 2007-08-15, 20:41   

no prosze , mocne słowa
tylko dalej puste jak dla mnie
skoro twierdzisz , że naprawde tam jest ten potwór to przedstaw jakieś dowody, bo żadne zdjęcie tego nie ujawnia
poza tym powiedz mi jaką ma kolega skrzynie bo na foto widac ze lewar jest od 1,1 to co ma traba na oryginalnej skrzyni ????? , niby , że jak :)
bo jakoś sobie tego nie wyobrażam 210km/h na skrzyni na oryginalnej skrzyni heh to do ilu sie kręci do 9 tyś ??? a co to v-tec ???

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi