Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-08-03, 13:55   

Ktoś ma może z TVN TURBO film ???

Rafał Rubik
Gość
Wysłany: 2007-08-03, 15:10   

No ja mam, chętnie dam to komuś, kto by to na strone wrzucił.
Arek jak coś to daj znać na GG to jakoś się zgadamy i dam tobie płyte.
Jak ktoś z wawy ma jakiś serwer niech się odezwie a dam nagranie, nie chce wysyłać bo zajmuje 100MB. Mam jeszcze kopie na VHS.
Czekam aż ktoś się odezwie.

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-08-03, 19:33   

Marika, ja Cie pamietam :) oczywiscie po zerknieciu na foty :) pozdrawiam i do zobaczenia

ob. marika
Gość
Wysłany: 2007-08-04, 00:12   

ato mnie zaszzyt kopnął w dupę.. :]

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2007-08-04, 08:06   

Rafał Rubik
Hej sluchaj ja mam pare serwerow
ale gg do ciebie brak !!!
moje gg:587815

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-08-07, 10:59   

Ooooooooooogromna prośba!!!
We wrześniowym numerze "automobilisty" ma szanse ukazać się artykuł o Centralnym Zjeździe Pojazdów Komunistycznych.
Potrzebne są jednak fotki, a ja z powodu braku czasu przy organizacji własnych nie robiłem
Życzeniem redakcji jest duży wybór fotek i dobra rozdzielczość, tak by mieli z czego wybrać.
Proszę więc o wysłanie spakowanych fotek na adres moto-prl@o2.pl z informacją jak ma wyglądać opis autora (mój wyglądałby tak: Zdjęcia: Tomek "Xiędzu" Brawata)
Sprawa bardzo pilna - fotki muszą trafić do redakcji w tym tygodniu, najpóźniej na początku przyszłego.

Rafał Rubik
Gość
Wysłany: 2007-08-07, 15:40   

Xsiedzu, jak dasz mi jakiś adres nawet na GG 4673660 to wyśle tobie pocztą płytke z fotami.

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 09:57   

Rubik wysłałem adres na priv - będę wdzięczny niesamowicie...
Papieju - Xiędzowa mówiła że Papiejowa latała non stop z aparatem i robiła zdjęcia nawet robaczkom na masce trabanta Xiędzowej. Czy możesz podrzucić zdjęcia unsorted bo czasami super klimaty są na zdjęciach z pozoru nieudanych...
Ewrybory - czy ktoś zrobił może fotkę ekranu z kronikami filmowymi i cudownymi skarpetkami nad nim???? klimat niesamowity więc może ktoś pstryknął - będę wdzięczny za podrzucenie...
Postrofizga
Xiędzu

papieju
Gość
Wysłany: 2007-08-09, 10:44   

Zdjęcia poszły. A gdzie obiecany filmik? Ma ktoś?

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-08-10, 19:34   

Dziś dostałem na płytce materiał z TVN Turbo. W .wmv ma 20MB. Paplo gdzie moge ci to wrzucić, bo dostałem pozwolenie od redakcji TVN Turbo na umieszczenie na stronce tego z podpisem, że źródłem jest program „RAPORT” TVN Turbo.

Radek Brzozowski
Gość
Wysłany: 2007-08-13, 20:26   

Czy można by jakoś sciągnąć wszsytkie fotki "Domina" z Centralnego Zjazdu ?? porposiłbym o ilnk pozddr

Radek Brzozowski
Gość
Wysłany: 2007-08-13, 20:30   

o sorki,nie było tematu;/ mam już
Teraz czekam tylko na link do "raport turbo"

Pero500
Gość
Wysłany: 2007-08-16, 07:00   

no i co z filmem ??

UFN
Gość
Wysłany: 2007-09-05, 04:05   

czy ktos wie czy w tym wydaniu automobilisty pojawił sie artykuł z naszymi fotami?

PS: miałem to uczynić wcześniej, chciałem bardzo podziękować za wszystkie słowa pochwały na temat moich zdjęć. Jest to nie tylko moja zasługa ale i Wasza bo byliście tam i stworzyliście świetna atmosferę.

pozdrawiam
Dominik

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-09-05, 15:10   

prawdopodobnie w tym numerze bedzie artykuł o zjeździe ale czy na pewno to będę wiedział jak kupię wrześniowy numer - na razie ten sam text co w automobiliście ukazał się w classic auto.
co do filmu - pisalem że mam oryginał od tvn ma ok. 20mb i mogę go wrzucić gdzieś paplowi, żeby dał na stronę ale nie dał namiarów gdzie zrzucać... a na rapida już dwa razy wrzucałem i mnie "wywalało" przed końcem przesyłu :(

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi