Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ściemniacze z giełdy CT
Autor Wiadomość
Pegaz
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 11:14   

Witam! Chciałbym sie Was moi drodzy zapytać czy mieliście może jakieś problemy z dwoma osobnikami z Katowic, którzy sprzedają różne części do trabów. Pod koniec zeszłego roku było takie ogłoszenie na giełdzie, które brzmiało mniej więcej tak "Wszystko do 1.1", myślę, że byłoby do odnalezienia przez admina o ile jest jakieś archiwum. Otóż po kontakcie z kolegą Marcinem Marcichowskim ( SIDUS - pewnie znacie z forum)i przesłaniu mu pieniążków, krótki mail od niego - i tu cytat : "Kasa jest, ale sprezyny wysle Ci niestey dopiero po niedzieli,bo wyjezdzam dzisiaj do niemiec... Wybacz i mozesz byc pewny, ze wponiedzialem wysylam!"
Była to połowa grudnia a sprężyn nie mam do dziś. Po miesiącu oczekiwań i ponaglających maili dostałem taką oto odpowiedź, oto fragment : "NIE MA?? Bardzo Cie przepraszam za zaistala sytuacje, ale ja tylko i
wylacznie posredniczylem tej transakcji i nie ja to mialem wysylac..." , "w calej tej transakcji udzielalem tylko konta, jak widac osoba, ktora miala to wyslac jest totalnym idiotą i jest tez niepowazny, co pokazalkolejny raz.." , "osoba odpowiedzialna za całe to zamieszanie jest Tomasz Jaworski ( JAWA), ktory MA te spręzyny, ja jedynie bylem posrednikiem..", "Pogonic i dopilnowywac
tez nie bede i nie mam jak, bo aktualnie nie mam kontaktu z tym czlowiekiem- pieniedzy tez nie oddam, bo z wlasnej kieszeni nie mam zamiaru tego robic." I co o tym myślicie? Niezły TEAM. Czy są jeszcze jakieś osoby zrobione w balona przez tę spółke? Kolesie do dnia dzisiejszego jak gdyby nigdy nic sprzedaja różne rzeczy na gieldzie CT. Pan Tomek ( JAWA) przez telefon wydaje się pół przytomny i daje zakieś zapewnienia, których nie dotrzymuje. Kolega JAWA nawet zgłosił chęć udziału w Trabimanii 3, "miło się będzie spotkać!" Całe to zamieszanie wywołuje tylko po to, że wkurzają mnie nieuczciwi kolesie. Suma na jaką mnie kiwają nie jest duża ale jeżeli sprzedawali "wszystkie części do 1.1" i zrobili tak kilka osób... Tu prośba do Admina, jeżeli będzie więcej oszukanych osób to może wypada skasować lub nie zamieszczać ich ogłoszeń. Uff to tyle. Pozdrawiam! (nie wszystkich he he)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 11:25   

A wiecie co najgorszego może przytrafić się motocykliście??? Sen na JAWIE!!!

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 12:14   

Jeśli to prawda to obic ryja i tyle!!!
ale powtarzam ... jesli to prawda bo ja niewinnych zasadniczo nie bije

Newwer
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 12:54   

zasadniczo nie:))))

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 14:38   

Spółka z ZOO :P Brzydal otworzymy interes? Ja Cie nie znam i Ty mnie... Ja biore kase a Ty (nie)wysyłasz części? Potem sie zamienimy rolami? Co Ty na to? :D

Gardze oszustami :>

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 17:46   

Ja wchodze w spolke Wariat, wez mnie, moge miec wszystko co beda ludzie chcieli. Mam nawet calego traba RS na czesci ;-p

A skoro panowie na trabimanii beda to mozna to zalatwic, pojedzie sie do lasu i... (mam w bagazniku saperke ja by co he he) Spoko Pegaz jestesmy z Toba :-)

Pozdrawiam =]

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 18:20   

MEGA CHAMSTWO - OBICIE GĘBY MAŁO CIEKAWE - PROPONUJĘ ZŁAPAĆ, OBEDRZEĆ Z UBRANKA, POSADZIĆ I PRZYWIĄZAĆ NA DACHU FIATA 126P I OBWOZIC PO POLSCE...

Tłumaczenie Sidusa to jakaś paranoja! Zna ktoś tego gościa, żeby mu przemówić do rozsądku?? Takie zachowanie nie przystoi nikomu, a co dopiero w rodzinie Trabanciarskiej?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 18:35   

Powiedziałem... jak to prawda to obic ryja!!! Goście sie nigdy nigdzie nie beda mogli pokazac bo jesli ja tam bede to bede bił!!! a sadze ze kilku do pomocy zawsze znajde!!!!
Złodziejstwo trzeba tepic!!!

ALE: JEŚLI TO PRAWDA zaznaczam i podkreslam

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 19:39   

Wiem że to prawda osobiście rozmawiałęm z Pegazem jak był u mnie na cherbatce i już sie troszke popytałem w tej kwestii . Ale to już na PRIV

James
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 19:49   

Ciekawe, czy tych dwóch oszustów rzeczywiście wybiera sie na trabimanię??? Jakby co, to Brzydal możesz na mnie liczyć!!!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 20:20   

Niestety to prawda:( Znam Pegiego osobiście i znam całą sprawę od początku. Obić ryja można, ale tak na zlocie? To nie metoda.

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 21:08   

metodycznie sie ryja obije i publicznie... ale nie sadze zeby panowie sie pojawili... po tym ak to przeczytali!
A jak Bigos mówi ze to prawda to dla mnie prawda wiec..... RYJA OBIC

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-02-22, 16:58   

To i na mnie możecie liczyć !! nie trawię takich oszustów

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-02-22, 16:58   

To i na mnie możecie liczyć !! nie trawię takich oszustów

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-02-22, 17:00   

proszę admina o usunięcie dwóch ostatnich moich postów (tego i wcześniejszego) Sorki za robienie śmietnika.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi