|
ślub---->Warszawa 21 lipca |
| Autor |
Wiadomość |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-07-16, 17:39
|
|
|
więc tak jak w temacie. Informacja jest na głównej stronie, ale chciałbym z moją przyszłą małżonką Was wszystkich jeszcze raz zaprosić na nasz ślub - 21-07-2007, 16:30 kościół na Paderewskiego w Rembertowie.
pozdrawiam i do zobaczenia |
|
|
|
 |
ciotka_lilka
Gość
|
Wysłany: 2007-07-16, 17:47
|
|
|
Mili Nasi
nas niestety nie będzie na Waszym ślubie
w tym samym czasie ale w zupełnie innej części Warszawy biorą ślub nasi przyjaciele i mimo najszczerszych chęci nie rozdwoimy się ;)
ale nie zmienia to faktu że życzymy Wam już teraz samych słonecznych małżeńsko dni ;)
Ciotka & Qba |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-16, 19:41
|
|
|
| ja tez brałem slub 21 lipca, i wytrzymalem z Ta Kobieta juz 19 lat, wiec postanowilem skoczyc w ta rocznice nad baltyk, , Zycze Wszystkiego co Naj na nowej drodze zycia -darcik |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-16, 20:18
|
|
|
| a i jeszcze jeno, "SLICZNIE RAZEM WYGLADACIE" Gonzo zazdroszcze ! hihihii calus dla mlodej Zonki |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-07-17, 15:04
|
|
|
| Jesli sa w okolicy Mcdonaldy to ja z checia wpadne do was pozdrowionka !!!!!!!!!!!!:) :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-07-17, 20:11
|
|
|
| pewnie że są. w rembertowie wszystko kupisz |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-07-17, 20:35
|
|
|
no to ja bede na 100% zawsze sie trzeba zabezpieczyc hi hi hi hi po ostatnim wyjezdzie mozna wszystkiego sie spodziewac wiec wole sie zaopatrzyc
Pozdrowionka!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Jakubek
Gość
|
Wysłany: 2007-07-22, 12:19
|
|
|
Kochani!!!
Znamy się tylko z widzenia ;o), ale...
Pamiętaliśmy o Waszym ślubie i bardzo chcieliśmy przybyć, ale mieliśmy również ślub w rodzinie...
Jednak nigdy nie jest za późno, żeby złożyć najserdeczniejsze życzenia:
- ogromu miłości;
- radości w każdej minucie;
- wyrozumiałości i cierpliwości wobec siebie nawzajem;
- niech każdy dzień utwierdza Was w przekonaniu, że podjęliście najsłuszniejszą decyzję w swoim życiu;
- uśmiechajcie się do siebie i do innych, zawsze wierząc że życie jest cudowne, a los łaskawy bo podarował Wam SIEBIE!!!
Z gorącymi pozdrowieniami
Agnieszka i Jakub Dąbrowscy |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2007-07-23, 10:29
|
|
|
| Bardzo chciałem być, ale tego dna zdechł mi pepicki cud techniki i najzwyczajniej nie dojechałem, Bardzo mi przykro z tego powodu :( Jednak przyjmijcie najszcersze życzenia szczęśliwego pożycia i drużyny piłkarskiej. PozDDR! |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-08-08, 10:54
|
|
|
witam,
chciałbym w imieniu moim i szanownej małżonki podziękowac tym którzy przybyli jak również podziekowac za wszystkie zyczenia/dobre rady/sugestie/groźby karalne które do nas dotarły tuż przed, w trakcie i po ślubie;) odzywam sie dopiero teraz bo troszke jestesmy nadal zalatani. do zobaczenia. i oczywiście teraz wasza kolej;) |
|
|
|
 |
Pudzian
Gość
|
Wysłany: 2007-08-08, 19:00
|
|
|
| Gonzo czekam na plytke ze slubu no no niezle sie ululalem czekam na jakes spotkanko mam nadzieje ze bedziesz w niedziele na spocie to pospomynamy pozdrowionka dla was |
|
|
|
 |
emi
Gość
|
Wysłany: 2007-08-29, 19:39
|
|
|
gonzo! spóznione ale szczere!!!!! gratulacje!! wszystkiego najlepszego! niech wam zawsze słóńce świeci i wiatr wieje w żagle! szczęścia w pożyciu małżeńskim życzymy!!!
Emi i Greg
ps a jechaliście trabem do ślubu? :) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-09-03, 11:48
|
|
|
| z racji rozmiarów kreacji szanownej małżonki trab nie wchodził w grę, nawet długi, więc pojechaliśmy Czajką |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
|
|
|
 |
Pelu