|
Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych |
| Autor |
Wiadomość |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-06-27, 10:54
|
|
|
Witka
Zapraszam na forum organizacyjne Centralnego Zjazdu Pojazdów Komunistycznych - kliknij
Pozdrawiam
Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Centralnego Zjazdu Pojazdów Komunistycznych - Tomek "Xiędzu" |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-06-29, 22:19
|
|
|
| wszystko gra, tylko jak mozecie, prosze o warunki noclegu, (domek-namiot) koszt wjazdu na zlot, no i co z miska(czy bedzie jakis bar z piwem )?pozatym ja sie pisze :) ( plany odwiedenia Was "rekinem" |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2007-06-30, 09:26
|
|
|
| No ja też się wybieram na zlocik do łodzi:) ale kimam w trabie:D wszędzie dobrze ale w trabim najlepiej:) Jaka cena będzie za wstęp jednej osoby?? czy to będzie liczone za każdy samochód?? |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-30, 12:04
|
|
|
| nie. liczone bedzie tylko za co drugie auto. |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2007-07-01, 11:30
|
|
|
| chodziło mi o to czy będzie liczone od auta czy od osoby.. bo nie jade z Wielunia sam i chce wiedzieć ile będzie nas to kosztowało |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-07-01, 14:09
|
|
|
zawsze mam problem co odpowiadać na wasze pytania jeśli odpowiedzi są już zawarte w podanych informacjach i trzeba czytać je wszystkie i ze zrozumieniem... odsyłam więc na forum organizacyjne dostępne pod linkiem na początku tematu i zalecam ponowne przeczytanie informacji o Zjeździe.
I tylko małe info dla Kargula - teren zlotu (jest o tym w informacjach na forum) jest zamknięty i strzeżony i nie mam pojęcia jak na pomysł spania w samochodzie zareaguje ochrona... |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2007-07-02, 06:07
|
|
|
| widze ze nastapiła zmiana terminu z 20-22 na 27-29 lipca |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2007-07-02, 08:56
|
|
|
Witam!
skoro obiekt będzie zamykany to do której można z tamtąd wyjechać? Bo nocować będę raczej u teściowej w Pabianicach. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-07-02, 12:28
|
|
|
| ale ale ludziki przecie zlot jest najfajniejszy wtedu kiedy sie nocuje na miejscu bo mozna sobie przynajmniej wypic i takie tam hulanki i swawole :) |
|
|
|
 |
Dariusz Drabik
Gość
|
Wysłany: 2007-07-02, 19:49
|
|
|
| nono, noce sa wspaniałe, jesli ktos je pamieta:) hihihihii, ale robie juz postepy z zlotu na zlot pamietam coraz wiecej :) |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2007-07-04, 20:06
|
|
|
Zapowiada się całkiem całkiem :)
Ale zapytam o namioty bo w info nic na ten temat nie znalazłem...Czy można spać we własnym namiocie/za ile or w mobilu/ile? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-07-05, 01:07
|
|
|
| poczytaj wątki na forum zlotu a dowiesz sie wszystkiego :) |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-07-05, 16:05
|
|
|
| dzięki Qbs :) |
|
|
|
 |
Bross
Gość
|
Wysłany: 2007-07-22, 16:47
|
|
|
Witam bardzo Chcę się pojawić na Tym zlocie Czy jest możliwość by ktoś z Katowic lub okolic Zabrał mnie na Zlot ??
Dorzucę się do wachy i nie tylko resztę się dogadamy.
PozDDRawiam proszę zabierzcie mnie ze sobą. |
|
|
|
 |
kaja77
Gość
|
Wysłany: 2007-07-23, 22:08
|
|
|
| Czy jest możliwość rozstawienia namiotu, bo wydrukowałam 2 strony informacji na temat zlotu i nic tam nie ma na ten temat a nie sać mnie zapłacić 40 za nocleg.pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|