Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Centralny Zjazd Pojazdów Komunistycznych
Autor Wiadomość
xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 10:54   

Witka
Zapraszam na forum organizacyjne Centralnego Zjazdu Pojazdów Komunistycznych - kliknij
Pozdrawiam
Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego Centralnego Zjazdu Pojazdów Komunistycznych - Tomek "Xiędzu"

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-06-29, 22:19   

wszystko gra, tylko jak mozecie, prosze o warunki noclegu, (domek-namiot) koszt wjazdu na zlot, no i co z miska(czy bedzie jakis bar z piwem )?pozatym ja sie pisze :) ( plany odwiedenia Was "rekinem"

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-06-30, 09:26   

No ja też się wybieram na zlocik do łodzi:) ale kimam w trabie:D wszędzie dobrze ale w trabim najlepiej:) Jaka cena będzie za wstęp jednej osoby?? czy to będzie liczone za każdy samochód??

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-06-30, 12:04   

nie. liczone bedzie tylko za co drugie auto.

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-07-01, 11:30   

chodziło mi o to czy będzie liczone od auta czy od osoby.. bo nie jade z Wielunia sam i chce wiedzieć ile będzie nas to kosztowało

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-07-01, 14:09   

zawsze mam problem co odpowiadać na wasze pytania jeśli odpowiedzi są już zawarte w podanych informacjach i trzeba czytać je wszystkie i ze zrozumieniem... odsyłam więc na forum organizacyjne dostępne pod linkiem na początku tematu i zalecam ponowne przeczytanie informacji o Zjeździe.
I tylko małe info dla Kargula - teren zlotu (jest o tym w informacjach na forum) jest zamknięty i strzeżony i nie mam pojęcia jak na pomysł spania w samochodzie zareaguje ochrona...

gonzo
Gość
Wysłany: 2007-07-02, 06:07   

widze ze nastapiła zmiana terminu z 20-22 na 27-29 lipca

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2007-07-02, 08:56   

Witam!
skoro obiekt będzie zamykany to do której można z tamtąd wyjechać? Bo nocować będę raczej u teściowej w Pabianicach.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-07-02, 12:28   

ale ale ludziki przecie zlot jest najfajniejszy wtedu kiedy sie nocuje na miejscu bo mozna sobie przynajmniej wypic i takie tam hulanki i swawole :)

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-07-02, 19:49   

nono, noce sa wspaniałe, jesli ktos je pamieta:) hihihihii, ale robie juz postepy z zlotu na zlot pamietam coraz wiecej :)

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2007-07-04, 20:06   

Zapowiada się całkiem całkiem :)
Ale zapytam o namioty bo w info nic na ten temat nie znalazłem...Czy można spać we własnym namiocie/za ile or w mobilu/ile?

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-07-05, 01:07   

poczytaj wątki na forum zlotu a dowiesz sie wszystkiego :)

xiędzu
Gość
Wysłany: 2007-07-05, 16:05   

dzięki Qbs :)

Bross
Gość
Wysłany: 2007-07-22, 16:47   

Witam bardzo Chcę się pojawić na Tym zlocie Czy jest możliwość by ktoś z Katowic lub okolic Zabrał mnie na Zlot ??
Dorzucę się do wachy i nie tylko resztę się dogadamy.

PozDDRawiam proszę zabierzcie mnie ze sobą.

kaja77
Gość
Wysłany: 2007-07-23, 22:08   

Czy jest możliwość rozstawienia namiotu, bo wydrukowałam 2 strony informacji na temat zlotu i nic tam nie ma na ten temat a nie sać mnie zapłacić 40 za nocleg.pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi