Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Świeto Trybuny Robotniczej-Chorzów
Autor Wiadomość
Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-05-28, 10:26   

Witam.Dnia 30.czerwca w WPKiW odbedzie sie Świeto Trybuny Robotniczej&zlot zabytkowych pojazdow.Cala informacja jest na naszej stronie głównej.Ja zajmuje sie organizacja z "naszej" strony.Wiec prosze o jak najszybsze zgłoszenia na @ andrut21@op.pl albo na gg 10705834.Nie zapomnijcie sie podpisac.W zgłoszeniu prosze o ime,nazwisko,nr rej.Dla tych co wysla jak najszybciej swoje zgloszenia i beda,czeka miła niespodzianka na miejcu jednak z tym jest ilosc ograniczona.Pozdrawiam Andrzej

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-06-07, 08:46   

Na dzien dzisiejszy dziekuje tym wszystkim co przyslali juz swoje zgloszenia i czekam na nastepne,jednoczesnie wiem ze beda syrenki,warszawy i prawdopodobnie czarne wolgi...

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-06-23, 10:03   

By ktos nie myslal ze tego nie bedzie ...a to juz za tydzien....

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-06-23, 13:01   

no jak narazie widze ze duzu osób sie tu wypowiedziało... ile osób dało ci znac na priv??

warcabowa
Gość
Wysłany: 2007-06-23, 21:29   

nom ja postaram sie wpasc:)

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2007-06-23, 22:46   

A trzeba się wcześniej zapisywać na to zeby tam wjechać?? Bo ja nie jestem pewien czy dam rade się zjawić, a jak już to dopiero po godzinie 15

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-06-23, 23:41   

warcabowa a cóż to za separacja ze ty osobno piszesz?? Pewno jak to w warcabach bywa jedno jest czarne a drugie białe i tak pewno gracie ze sobą :))

warcabowa
Gość
Wysłany: 2007-06-24, 10:46   

Tak tak Voo Doo:) My warcaby uwielbiamy te gierki:P
Prawda warcab?:)

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-06-24, 22:22   

Prywatnie to mam znacznie wiecej osob zapisanych niz sie to wszystkim wydaje.Zapisywac sie nie bylo trzeba bo to nie bylo zadna "karta wjazdowa"na impreze tylko ze ci co sie zglosili dostana kielbaski i piwo a pozostali tylko niestety maja wjazd do parku i skansenu za friko.Mam nadzieje ze do srody bede wiedzial o ktorej mamy tam wjazd,jednak wiem ze wczesniej niz 13.00 to nie bedzie.Pozdrawiam

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-06-25, 21:09   

sory ze tak z innej beczki ale mam mała sunie na zbyciu i oddam dobrym trabanciarzom za friko. wezme ja na spota. inaczej czeka ja schronisko bo nikt nie chce suczki bo wiadomo suczka, a ja mam juz 3 animalsy i nie stac mnie na czwartego.zainteresowanych prosze o privy.

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 19:26   

Witam wiec tak;Spotykamy sie w sobote 30.czerwca pod SSC Katowice o godz.12.00.Ok 12.30 bedzie wyjazd do parku w Chorzowie.Ci co dojada to prosze potem dzwonic do mnie na tel. 660753303 gdyby byly klopoty z wjazdem do skansenu.Mam nadzieje ze bedzie nas wiecej niz syrenek..

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-06-27, 20:31   

Jeszcze jedno... gdzies po drodze jak pojedziemy i przy wjezdzie bedzie tv.....

aparatos
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 13:41   

Pewnie bedzie Was wiecej niz syrenek, ja nie przyjade , bo mam tyl stukniety i niestety jeszcze tego nie zrobilem :( pozatym jeszcze mecze sesje :( myslalem czy nie przyjechac na chwile VW , ale jakos bez klimatu by bylo . Zycze udanej imprezy

warcab
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 18:03   

no to skoro aspartosa nie bedzie to 1:0 dla trabanciarzy :P
mnie niestety nie bedzie bo albo bede w tym czasie w pracy, albo sie uczyl do obrony licencjata albo spal po robocie

ale mam nadzieje ze do nastepnego

p.s.:ale byc moze bedzie jakis reprezentant warcabow :)

shardac
Gość
Wysłany: 2007-06-28, 20:41   

ej, sluchajcie nie wyrobie sie z rpacy na 12.00 pod scc
moge byc w chorzowie okolo 12.30

zaczekalibyscie abysmy wjechali razem, hm? bedzie ans prawdopdobnie dwoch - dwa trabanty z Zabrza.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi