|
Świeto Trybuny Robotniczej-Chorzów |
| Autor |
Wiadomość |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-05-28, 10:26
|
|
|
| Witam.Dnia 30.czerwca w WPKiW odbedzie sie Świeto Trybuny Robotniczej&zlot zabytkowych pojazdow.Cala informacja jest na naszej stronie głównej.Ja zajmuje sie organizacja z "naszej" strony.Wiec prosze o jak najszybsze zgłoszenia na @ andrut21@op.pl albo na gg 10705834.Nie zapomnijcie sie podpisac.W zgłoszeniu prosze o ime,nazwisko,nr rej.Dla tych co wysla jak najszybciej swoje zgloszenia i beda,czeka miła niespodzianka na miejcu jednak z tym jest ilosc ograniczona.Pozdrawiam Andrzej |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-06-07, 08:46
|
|
|
| Na dzien dzisiejszy dziekuje tym wszystkim co przyslali juz swoje zgloszenia i czekam na nastepne,jednoczesnie wiem ze beda syrenki,warszawy i prawdopodobnie czarne wolgi... |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-06-23, 10:03
|
|
|
| By ktos nie myslal ze tego nie bedzie ...a to juz za tydzien.... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-23, 13:01
|
|
|
| no jak narazie widze ze duzu osób sie tu wypowiedziało... ile osób dało ci znac na priv?? |
|
|
|
 |
warcabowa
Gość
|
Wysłany: 2007-06-23, 21:29
|
|
|
| nom ja postaram sie wpasc:) |
|
|
|
 |
Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
|
Wysłany: 2007-06-23, 22:46
|
|
|
| A trzeba się wcześniej zapisywać na to zeby tam wjechać?? Bo ja nie jestem pewien czy dam rade się zjawić, a jak już to dopiero po godzinie 15 |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-23, 23:41
|
|
|
| warcabowa a cóż to za separacja ze ty osobno piszesz?? Pewno jak to w warcabach bywa jedno jest czarne a drugie białe i tak pewno gracie ze sobą :)) |
|
|
|
 |
warcabowa
Gość
|
Wysłany: 2007-06-24, 10:46
|
|
|
Tak tak Voo Doo:) My warcaby uwielbiamy te gierki:P
Prawda warcab?:) |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-06-24, 22:22
|
|
|
| Prywatnie to mam znacznie wiecej osob zapisanych niz sie to wszystkim wydaje.Zapisywac sie nie bylo trzeba bo to nie bylo zadna "karta wjazdowa"na impreze tylko ze ci co sie zglosili dostana kielbaski i piwo a pozostali tylko niestety maja wjazd do parku i skansenu za friko.Mam nadzieje ze do srody bede wiedzial o ktorej mamy tam wjazd,jednak wiem ze wczesniej niz 13.00 to nie bedzie.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-06-25, 21:09
|
|
|
| sory ze tak z innej beczki ale mam mała sunie na zbyciu i oddam dobrym trabanciarzom za friko. wezme ja na spota. inaczej czeka ja schronisko bo nikt nie chce suczki bo wiadomo suczka, a ja mam juz 3 animalsy i nie stac mnie na czwartego.zainteresowanych prosze o privy. |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-06-27, 19:26
|
|
|
| Witam wiec tak;Spotykamy sie w sobote 30.czerwca pod SSC Katowice o godz.12.00.Ok 12.30 bedzie wyjazd do parku w Chorzowie.Ci co dojada to prosze potem dzwonic do mnie na tel. 660753303 gdyby byly klopoty z wjazdem do skansenu.Mam nadzieje ze bedzie nas wiecej niz syrenek.. |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2007-06-27, 20:31
|
|
|
| Jeszcze jedno... gdzies po drodze jak pojedziemy i przy wjezdzie bedzie tv..... |
|
|
|
 |
aparatos
Gość
|
Wysłany: 2007-06-28, 13:41
|
|
|
| Pewnie bedzie Was wiecej niz syrenek, ja nie przyjade , bo mam tyl stukniety i niestety jeszcze tego nie zrobilem :( pozatym jeszcze mecze sesje :( myslalem czy nie przyjechac na chwile VW , ale jakos bez klimatu by bylo . Zycze udanej imprezy |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-06-28, 18:03
|
|
|
no to skoro aspartosa nie bedzie to 1:0 dla trabanciarzy :P
mnie niestety nie bedzie bo albo bede w tym czasie w pracy, albo sie uczyl do obrony licencjata albo spal po robocie
ale mam nadzieje ze do nastepnego
p.s.:ale byc moze bedzie jakis reprezentant warcabow :) |
|
|
|
 |
shardac
Gość
|
Wysłany: 2007-06-28, 20:41
|
|
|
ej, sluchajcie nie wyrobie sie z rpacy na 12.00 pod scc
moge byc w chorzowie okolo 12.30
zaczekalibyscie abysmy wjechali razem, hm? bedzie ans prawdopdobnie dwoch - dwa trabanty z Zabrza. |
|
|
|
 |
|
|