|
TRABEM NA KRYM |
| Autor |
Wiadomość |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 20:14
|
|
|
| Ja licze raczej na to ze ktos ze znajomych ma cos takiego i chce sie z nami wybrac... prosciej łatwiej... i nie licze zbytnio na sponsorów... nic darmo z nieba nie spada wole chyba nie wypic piwa czy trzech a miec spokój.... |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 21:42
|
|
|
| Ale wyobraźcie sobie taki wyjazd sponsorowany... Napisali by o nas, w telewizji pokazali:) Ale prawda jest taka, że jest to mało realne, trzeba raczej liczyć na siebie:/ |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 22:27
|
|
|
Nie mówię nie sponsorom .....ale doswiadczenie zyciowe mówi mi: umiesz liczyc? licz na siebie!
Osobiscie postaram sie zainteresowac naszym wyjazdem jakies media ale... kasy nam od tego nie przybedzie |
|
|
|
 |
Arozo z Emowa
Gość
|
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-02-14, 11:46
|
|
|
| A co to ma wspolnego z Krymem? |
|
|
|
 |
Arozo z Emowa
Gość
|
Wysłany: 2005-02-14, 18:54
|
|
|
| Nic,tylko nie miałem tego gdzie przyczepić. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-02-14, 21:08
|
|
|
He he, dobre
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-02-15, 15:05
|
|
|
HREF="http://forum.cartoontrabant.pl/forum.php?do=read&forum=varia&thr=3365#M3505
">np. tutaj bylo to przyczepic;)
pozdrro |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
|
|
|
 |
Foksik
Gość
|
Wysłany: 2005-02-16, 11:30
|
|
|
Z tym Krymem to niezły pomysł, a ze sponsorami to róznie bywa. Ja zaczynam kaske zbierac od dzis bo kwota jest nie mała. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :)
POZDDROWIONKA |
|
|
|
 |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-02-16, 15:58
|
|
|
Co do awaryjnosci- wiem ze wypadki chodza po trabantach... ale moj byly trabik po roku jazdy zrobil w sylwestra 1240km bez awarii i zrobil trase Warszawa- ustrzyki dolne- Komancza- Warszawa. Z tego co zauwazylem to traby na trasie radza sobie lepiej niz w miescie. A tak odnosnie wyjazdu. W koszty wycieczki nalezy tez wliczyc.. jak to mowia Arabowie BAKSZISZ czyli po naszemu "DANIE W LAPE" policji Ukrainskiej. Chyba nie sadzicie ze dadza przejechac bez kontroli samochodowi na obcej rejestracji! Pozdrawiam!
P.S Czy traby polo tez moga byc czy to wycieczka 601??:):) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-16, 16:48
|
|
|
wykroczenie typu przekroczenie predkości załatwia sie za pomocą 20 hrywien (1UAH = 0.75 PLN) jednak kiedys w Kijowie wjechałem w ulice z zakazem ruchu i oczywiscie mnie złapali poprosilem o mandat dostalem 8 UAH -prawdziwywypisany mandat.
Jednak ostatnio troszke sie zmieniło i obcokrajowcom nie wypisuja mandatow tylko sprawe kieryja do sadu trwa to kilka dni i trzeba zapłacic około 50 UAH wiec ... daje sie.
A jako ciekawostke powiem ze milicja drogowa nazywa sie własnie: DAI (drogowa awto inspiekcja) |
|
|
|
 |
Arozo z Emowa
Gość
|
Wysłany: 2005-02-18, 01:39
|
|
|
| Ależ oczywiście Michał&Ela każdy trab jest mile widziany.Niewiem jak reszta,ale ja tak uważam.Trab to trab poza silnikiem i zawieszeniem to nic się nie zmienił buda od lat ta sama,poza tym czym więcej ludzi tym będzie weselej. |
|
|
|
 |
bartrowiej
Gość
|
Wysłany: 2005-03-18, 00:21
|
|
|
| Chętnie bym się podłączył.A na Ukrainie treba uważać najbardziej na...milicję. Ostatnio kazali mi płacić za parkowanie na...bezpłatnym parkingu bo mieli takie halo.Poza tym mogę się przydać jako tłumacz. |
|
|
|
 |
bartrowiej
Gość
|
Wysłany: 2005-03-18, 00:23
|
|
|
| Jeszcze jedno, Nie ma się co wybierać tam bez kilku(set) zielonych papierków w kieszeni.Oni lubią ten kolor. |
|
|
|
 |
|
|