|
[spot] Częstochowa 29.04.2007 godz. 16.00 |
| Autor |
Wiadomość |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-03-29, 21:37
|
|
|
Witam!
Z okazji, że nikt inny nie odważył się jeszcze w tym roku zrobić żadnego spota w Częstochowie, więc zaczynamy zabawę.
Zapraszamy na spota który odbędzie się w Częstochowie dnia 29 kwietnia 2007 (niedziela) o godzinie 16.00 na parkingu przed Realem(nieopodal stacji Neaste).
Zaczęliśmy już rozgłaszać, w celu uzyskania dużej frekwencji. Mile widziane wszystkie autka- nie tylko Trabanty. Oczywiście zapraszamy wszystkie old i youngtimery:)
Pozdrawiamy i serdecznie zapraszamy!:) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-03-29, 21:53
|
|
|
moze sie zjawimy z gliwic
moze byc trampkiem i garbem??:P
fajnie jakby sie syrenki dolaczyly i inne stare furki zeby zrobic mixolowa zadyme:) |
|
|
|
 |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-03-29, 22:04
|
|
|
| Ja napewno będę wszystko niech przyjedzie Trabanty syreny wartburgi garby warszawy wszystko co jest jusz zadko spotykane na naszych polskich drogach ;(Zapraszamy |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-03-30, 15:22
|
|
|
Pewnie, oczywiście, że wszystkie autka mile widziane, garby, Syreny, Wołgi itd;) wszędzie to rozgłaszamy i zaczęliśmy już teraz, po to żeby każdy mógł sobie jakiś urlopik czy coś zaklepać by do nas przyjechać!:)
Ja oczywiście też będę swoim Trabim ( 601 niebieska z bagażnikiem na dachu) jeszcze nie dopieszczonym, ale przecież wszystko zostaje w rodzinie;) Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-04-18, 17:32
|
|
|
No Panie i Panowie widzimy się za trochę więcej niż tydzień. Proszę szykować już maszyny;)
A tak rozmyślam jeszcze nad parada głównymi ulicami Częstochowy...:)Zobaczymy jeszcze jak to będzie;)
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
ŻółtyTrabik
Gość
|
Wysłany: 2007-04-23, 16:32
|
|
|
Hej
A moglby ktos z czewy napisac gdzie jest u was real (glownie jaka ulica). Pradopodobnie wybiore sie na tego spota, w koncu to dlugi majowy weekend wiec jezeli tylko trampus bedzie sprawny to dokulam sie z rybnika ;).
Wybiera sie ktos z okolic rybnika na tego spota (Rybnik, Gliwice itp)_? Moze bysmy sie gdzies polaczyli.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-04-23, 20:59
|
|
|
| oczywiscie ze tak M1 znajduje przy ulicy kisielewskiego 8/16 |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
|
|
|
 |
Aren
Gość
|
Wysłany: 2007-04-24, 18:47
|
|
|
Chlopaki jak wy bez prawka bedziecie jachali??? hehehehe
pozDDRo |
|
|
|
 |
Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
|
Wysłany: 2007-04-24, 20:27
|
|
|
| mój trabi zostanie jednak reaktywowany...niestety do niedzieli to raczej marne szanse będą...no cóż, widzimy się następnym razem :) |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-04-25, 11:07
|
|
|
Aren- a kto powiedział, że bez prawka? Ech.. żeś wyskoczył i dowalił :/
Każdy kierujący autem powinien mieć uprawnienia do jazdy takowym pojazdem. A jeżeli ich nie ma to grozi taka grzywna że można sobie 10 Trabantów za to kupić.
A zamiast się tutaj pytać: jak, co itd, to lepiej bierz kogoś na kierowce i wbijaj do nas w niedziele;)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2007-04-28, 10:10
|
|
|
No Trabanciarki i Trabanciarze, jutro sie widzimy:D będzie nas trochę, bo dużo osób się zapowiedziało:):) Trampkami i innymi mobilami:D
a jak będziecie widzieć Traba z kołami każde innego koloru to znaczy że to mój, bo mi przebili opony i musiałem sie jakoś ratować:P |
|
|
|
 |
kondiop
Gość
|
Wysłany: 2007-04-30, 15:17
|
|
|
| Było fajnie ludzi i fotografów było dużo autek tesz sporo |