Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Tradycyjnie Tychy w kwietniu...SPOT 15.04.2007
Autor Wiadomość
nemo
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 14:27   

jak bede miał oc to tez bede chyba ze przyjade na ryzyk fizyk

pawol
Gość
Wysłany: 2007-04-07, 16:57   

no i ruda sl sie pewnie pojawi ale tym razem juz czyms bardziej dostojnym niz opel!!! niestety troch w srodku remontu ale za to ze zdrowiutkim silniczkiem:) pozDDRo i WESOŁYCH ŚWIĄT

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-04-09, 17:51   

ech ja ja to sie chyba dokulam busem pod to tesco. kto mnie zabierze do Pszczyny i z powrotem? Tylko się o mnie nie pobijcie ( bbbuhhhhhaaaaaaa). Jezu - jestem bardziej poryta niz Warcab ;)

machoony
Gość
Wysłany: 2007-04-09, 18:01   

ech ja ja to sie chyba dokulam busem pod to tesco. kto mnie zabierze do Pszczyny i z powrotem? Tylko się o mnie nie pobijcie ( bbbuhhhhhaaaaaaa). Jezu - jestem bardziej poryta niz Warcab ;)
jade z mysłowic, mogę cię zabrać tylko której i gdzie :)

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-04-12, 08:45   

spoko ja mam cały tył w szpachli ale myśle ze uda mi sie go skończyc do niedzieli bo by wypadało wyprowadzić traba na spacerek i przygotowywac do dłóższych tras :D:D:D bede napewno ale niewiem czy na 100% moim
PozDDRooo

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-04-12, 13:00   

Wypadało wyprowadzić traba na spacerek.....Świete słowa Stojan...

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-04-14, 07:35   

no ja myśle ze dzisiaj juz go skoncze i jutro wyjedzie bo wszystko jest na dobrej drodze a tak poza tym to juz długo nie prowadziłem mojego cacka.... :D:D:D

warcab
Gość
Wysłany: 2007-04-14, 07:48   

Sie wie sie przyjedzie
bedzimy pod billa, postaramy sie nie spoznic::)
do zobaczyska

pozdro601

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-04-14, 15:29   

Witam, restauracja jest już załatwiona. Będzie czekać na nas oddzielna sala bankietowa :) Po zwiedzaniu zamku w Pszczynie wybierzemy się do restauracji IGUANA w Tychach, która mieści się na ulicy Żwakowskiej 20 (jest to pawilon Merino na osiedlu "H"). Myślę, że każdy znajdzie dla siebie coś do zjedzenia bądź do picia. Ceny są niezłe: herbata 2zł, kawa 3-3,50zł, piwo 4,50zł (Tyskie oczywiście), a każdą część obiadu można sobie zamówić oddzielnie (mięso, ziemniaki i surówki) w sumie ok.15-18zł, placki ziemniaczane z surowkami 8/15zł mała/duża porcja. Co tam jeszcze było, to niestety nie pamiętam całego menu, ale mam nadzieję, że będzie smacznie i miło. Do zobaczenia już jutro!!
Asia

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-04-14, 20:41   

Aha, ci co mają legitymacje szkolne, studenckie to niech wezmą, żeby mieć bilet ulgowy. No i proszę wziąć drobne na parking, bo na razie nie wiemy gdzie można zaparkować nie płacąc...

ali
Gość
Wysłany: 2007-04-15, 01:11   

3 traby z okolic Katowic zbierają się do 11:00 pod SSC Katowice (w pobliżu stacji Schell) jeżeli ktoś chce dołączyć to zapraszamy

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-04-15, 18:20   

DZięki za spota - było fajnie, pogoda dopisała, humory też. To co - widzimy sie w Poznaniu :)

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-04-15, 19:18   

Potwierdzam spotkanie było pierwsza klasa:) miło było oderwać od codzienności w takim zacnym gronie. No i widzimy się w Poznaniu i na Pławniowicach na rozpoczęciu sezonu :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-04-15, 21:18   

Taaa Pławniowice brzmią jeziornie :) Podziekowania dla Andre za to że przyjechał ostatnio pod Tesco i prowadził orszak aż do ostatniego browara w knajpce. Wiadomo Tychy to jego dzielnica :) Reszcie dzięki że ci co mogli to miło było ich zobaczyć tych co znam i tych co dopiero jak sie okazało poznałem znając ich wcześniej (Bawol :), firmie Warner Bros za nieustanne uwiecznianie wszystkiego na kamerze, pani ze zbrojowni że upomniała mnie tylko dwa razy za zbyt dużą ilość zdjęć i to by było chyba na tyle. Pogoda taka że opłata klimatyczna droższa od niejednego trabanta no a replay wspomnień chyba u Alana na serwerze wiec niech kolega przypomni adres i w sumie ja też mu posyłam swoje fotki :)

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-04-16, 11:15   

My również dziękujemy wszystkim za przybycie i udany spot. Teraz tylko czekamy na Pławniowice...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi