|
gliwice moze spotkanko |
| Autor |
Wiadomość |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2007-03-14, 20:28
|
|
|
| słuchajcie ma może ktoś jakiegoś pomysła pogoda coraz lepsza może jakies spotkanko żucajcie pomysłami |
|
|
|
 |
Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
|
Wysłany: 2007-03-14, 20:50
|
|
|
| Dobry pomysł...ja jak najbardziej jestem chętny :)...z tej okazji nawet umyje swój wahadłowiec. Pisz tylko gdzie i kiedy...nawet za 10 minut :D |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-03-15, 20:28
|
|
|
| A może....kolega Paździoch i ja w swojej skromnej osobie właśnie zaplanowaliśmy spotkanie na sobotę 24 lutego. Więcej informacji niebawem. Szykujcie swoje autka i przybywajcie do Gliwic. |
|
|
|
 |
maćko
Gość
|
Wysłany: 2007-03-16, 22:22
|
|
|
| 24 luty??? a którego roku? |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-03-16, 23:27
|
|
|
W 2020 ha ha ha ha, nie dość że dni mi się mylą to jeszcze miesiące, trzeba troszkę zwolnić ;)
a do tego z błędami ;)
Od początku: chodzi oczywiście o marzec bo nie będziemy się spotykac dwa razy w tym samym miesiącu ;)bo się już nie da. Spotykamy się w maracu i najprawdopodobniej nie w sobotę 24 marca tylko w niedzielę 25 marca obecnego roku. Za pomyłkę przepraszam. |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 16:12
|
|
|
ludzie a co myslicie zeby sie wybrac na spota do krakowa, pamietacie jak krakusy kiedys wpadly do nas, co gorsi bedziemy???
pokazemy im ze tez mozemy???
u mnie zapalu duzo tylko z kasa krucho ale sie zapozycze a co mi szkodzi:P |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 16:15
|
|
|
Mysłowice się piszą -tylko napiszcie dokladnie gdzie i o której, postaramy się byc. A tak na marginesie to nie mam nic przeciwko Gliwicom, ale moze ktoś by ruszył d*&%#y :) i zrobił gdzie indziej? Gliwice są najbardziej aktywne, ale jest jeszcze całe mnóstwo innych miast do "zaliczenia". Szacun dla tego kto sie zgłosi na kwiecień :)pozdro for all
Aha to pisałam ja czyli anamoon, żeby potem nie było, że Rambowi się za mnie oberwie:) :) :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 17:22
|
|
|
Anamon ma racje, sporo osob tylko czeka na gotowe a organizacja dobrego spota to tez fajna zabawa, dlatego zapraszamy chetne misasta na organziacje zaklepujcie terminy
a co z krakowem 25 wybiera sie ktos??? |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 20:18
|
|
|
| Jutro dpracujemy szczegóły i stworzymy nowy temat. W każdym razie knajpka z parkingiem jest już zaklepana na niedzielę 25.marca.2007. |
|
|
|
 |
pawol
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 20:28
|
|
|
| no witam!!! a czy przyjmiecie trabanciarza w opakowaniu zastepczym??? bo trab sie remontuje i niestety nigdzie nie pojedzie, ale jak zawsze jestem za kazdym spotem! |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2007-03-19, 23:55
|
|
|
Ja tu swiezak. Ale myślę, żeby zamiast Gliwic do Krakowa się wybrać. Albo tu i tu :)
Pozdrowienia z Mysłowic :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-03-20, 07:38
|
|
|
ja tez mysle o krakowie
pawol no niewiem zastepczym czy cie nie zlinczujemy:P |
|
|
|
 |
vip trabancik
Gość
|
Wysłany: 2007-03-20, 15:03
|
|
|
| moja bryczka padla moze sie zabiore z kims |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-03-20, 19:35
|
|
|
No toż piszę kilka postów wcześniej, że organizujemy spotkanie w Gliwicach. Nikt inny, żadne inne miasto się nie odezwało, a podobno zależy wszystkim żeby organizowac spotkania co miesiąc. Nikomu się nie chce i jak wszystko jest ustalone to chcecie jechać do Krakowa. Bardzo chętnie ale może innym razem???? Jest nowy temat na forum, odnośnie spotkania w Gliwcach z dokładnymi informacjami.
Zapraszam. |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2007-03-21, 13:09
|
|
|