Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
gliwice moze spotkanko
Autor Wiadomość
nemo
Gość
Wysłany: 2007-03-14, 20:28   

słuchajcie ma może ktoś jakiegoś pomysła pogoda coraz lepsza może jakies spotkanko żucajcie pomysłami

Wiktor/ EL Wiktorro
Gość
Wysłany: 2007-03-14, 20:50   

Dobry pomysł...ja jak najbardziej jestem chętny :)...z tej okazji nawet umyje swój wahadłowiec. Pisz tylko gdzie i kiedy...nawet za 10 minut :D

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-03-15, 20:28   

A może....kolega Paździoch i ja w swojej skromnej osobie właśnie zaplanowaliśmy spotkanie na sobotę 24 lutego. Więcej informacji niebawem. Szykujcie swoje autka i przybywajcie do Gliwic.

maćko
Gość
Wysłany: 2007-03-16, 22:22   

24 luty??? a którego roku?

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-03-16, 23:27   

W 2020 ha ha ha ha, nie dość że dni mi się mylą to jeszcze miesiące, trzeba troszkę zwolnić ;)
a do tego z błędami ;)
Od początku: chodzi oczywiście o marzec bo nie będziemy się spotykac dwa razy w tym samym miesiącu ;)bo się już nie da. Spotykamy się w maracu i najprawdopodobniej nie w sobotę 24 marca tylko w niedzielę 25 marca obecnego roku. Za pomyłkę przepraszam.

warcab
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 16:12   

ludzie a co myslicie zeby sie wybrac na spota do krakowa, pamietacie jak krakusy kiedys wpadly do nas, co gorsi bedziemy???
pokazemy im ze tez mozemy???

u mnie zapalu duzo tylko z kasa krucho ale sie zapozycze a co mi szkodzi:P

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 16:15   

Mysłowice się piszą -tylko napiszcie dokladnie gdzie i o której, postaramy się byc. A tak na marginesie to nie mam nic przeciwko Gliwicom, ale moze ktoś by ruszył d*&%#y :) i zrobił gdzie indziej? Gliwice są najbardziej aktywne, ale jest jeszcze całe mnóstwo innych miast do "zaliczenia". Szacun dla tego kto sie zgłosi na kwiecień :)pozdro for all
Aha to pisałam ja czyli anamoon, żeby potem nie było, że Rambowi się za mnie oberwie:) :) :)

warcab
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 17:22   

Anamon ma racje, sporo osob tylko czeka na gotowe a organizacja dobrego spota to tez fajna zabawa, dlatego zapraszamy chetne misasta na organziacje zaklepujcie terminy

a co z krakowem 25 wybiera sie ktos???

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 20:18   

Jutro dpracujemy szczegóły i stworzymy nowy temat. W każdym razie knajpka z parkingiem jest już zaklepana na niedzielę 25.marca.2007.

pawol
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 20:28   

no witam!!! a czy przyjmiecie trabanciarza w opakowaniu zastepczym??? bo trab sie remontuje i niestety nigdzie nie pojedzie, ale jak zawsze jestem za kazdym spotem!

machoony
Gość
Wysłany: 2007-03-19, 23:55   

Ja tu swiezak. Ale myślę, żeby zamiast Gliwic do Krakowa się wybrać. Albo tu i tu :)

Pozdrowienia z Mysłowic :)

warcab
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 07:38   

ja tez mysle o krakowie

pawol no niewiem zastepczym czy cie nie zlinczujemy:P

vip trabancik
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 15:03   

moja bryczka padla moze sie zabiore z kims

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-03-20, 19:35   

No toż piszę kilka postów wcześniej, że organizujemy spotkanie w Gliwicach. Nikt inny, żadne inne miasto się nie odezwało, a podobno zależy wszystkim żeby organizowac spotkania co miesiąc. Nikomu się nie chce i jak wszystko jest ustalone to chcecie jechać do Krakowa. Bardzo chętnie ale może innym razem???? Jest nowy temat na forum, odnośnie spotkania w Gliwcach z dokładnymi informacjami.
Zapraszam.

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 13:09   

DO GLIWIC

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi