Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
GDZIE KUPIĆ ?? NO GDZIE??
Autor Wiadomość
Baciar
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 19:55   

Sluchajta!
Jednego Traba kupiłem , posmigalem pokochałem , ukradli ;/ 3 miechy miłości (kupiłem okazyujnie od fachury , okazja)
Drugiego Traba kuypilem za 300 zeta.Zapodałem sobie totalny rozpad jezeli chodzi o jaskółkę.Ktoś mi powiedział ze totalnie przeplacilem.
Teraz juz wiem ze musze miec kolejnego.
Wchodze na allegra oto moto i inne pierdoly a tam od 900 zeta w zwyz.
Wiec jezeli kupilem Traba za 300 zeta w db. stanie nie liczac jaskolki (co najwazniejsze ;p ) to gdzie ??!! u kogo pytam , mam szukac taniego dobrego traba ??
Ps. Krakowianin.

nemol
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 20:09   

"u kogo pytam , mam szukac taniego dobrego traba ??"
Tani i dobry ,te dwa słowa do siebie raczej nie pasują:)A 900zł to jest i tak bardzo dobra cena.

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:08   

Przy okazji jak piszesz nowy temat to pisz dokladniej o co chodzi. Szukaj prasa znajomi ogloszenia net allegro. Nie odrazu mozna upolowac cos ciekawego. Czasem trzeba sporo czasu. Powodzenia i pozdrawiam.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:09   

tani i dobry:]
to na gieldzie w erze :P

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 21:46   

tani, dobry, za 300 zł...

a potem bedzie mówił że ma trabanta bo go kocha a nie bo go nie stać na droższe...

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:06   

wiesz co Wartborgini ?
może on chce kupić taniego w dobrym stanie (możliwie jak najlepszym) i wsadzić w niego kilka do kilkunastu tysiaków ?
ja kupiłem 1 za 600zł z pękniętą na całej szerokości jaskółką i pojechałem nim do Czech w Czechach wracając z Bogumina w kawalkadzie wskazówka oparła się po 2giej stronie zera, jechaliśmy tak w podajże 5 Trabów.
(z górki i pod górki to było niezła acha ali może potwierdzić on wie sporo jak się ze mną po Czechach jeździ) Wiem jestem Wariatem mogłem się zabić - później zauważyłem ,że mam 2 wahacze urwane i wcale się nie przeraziłem - Ufam Trabiemu i się w nim nie zabije...
Teraz mam Wszystko sprawne.
a co do Kupna popytam u mnie do jakiej ceny ma być trabi i jaki 1.1 czy 601 ? Coś się powinno znaleźć.
acha ja z Kattowic jestem.
pozDDRawiam.

bartekN.
Gość
Wysłany: 2007-02-20, 22:21   

No, no Bross i Cost'a masz się czym chwalić. Gratuluję.
A wracając do tematu - można kupić tanio dobrego Trabanta. Ja za swojego 1,1 z gazem (dwuletnim) dałem 500 zł plus później jeszcze coś tam dołożyłem (zrobiłem hamulce i przegląd) i śmigam dzień w dzień bez najmniejszych kłopotów. Ok, ale nie zapeszajmy.
Można trafić niezłe autko w dobrej cenie, tylko trzeba trochę wytrwałości no i szczęścia.
powodzenia

Baciar
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 13:00   

wartborgini , wartborgini.
Nie znasz mnie , prawda? Wiec nie prorokuj jaki będe , bardzo Cie prosze.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 14:17   

A ja kupilem idealnego trabancika z przebiegiem 19 tys za 200zl i gdzie go znalazlem? Na gieldzie CT. Wladowalem w niego juz kupe kasy, a bedzie jeszcze wiecej. Jak ostatnio przeliczylem to ok 3000zl przez pol roku poszlo na trabika.

wartborgini
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 16:38   

nie prorokuje, ale cóż można pomyśleć jak "płaczesz" nad tym że trabant (AUTO jak by nie patrzeć) za 900 zł to drooooogooooo....
oczekujesz cudu ???? Może Ci się udać pewno tylko w przypadku gdy np jakiś "dziadek" zmarł i rodzina chce się pozbyć "wstydu z garażu"....
w "normalnych warunkach" nikt nie sprzedaje dobrego sprzętu za psie pieniądze. Postaw siebie na miejscu sprzedającego... Czy gdybyś miał dobrego trocioka to sprzedał byś go za 300 zł ????
przecie przegląd i ubezpieczenie jest więcej warte...

mitek
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 17:56   

można kupić niezłe auto nawet za 85 zł mam takie i nie mogę narzekać a czasami zdarzają się nawet lepsze okazje ;-)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 21:15   

okazje sa czasem lepsze, pod warunkiem ze nie zmarnowane...

co do tematu - koledzy w Krakowie mysla juz nad jakims 601.

Baciar
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 22:26   

Wartb.To juz w pełni do mnie dociera i nie obciera przy okazji ;p
Panowie Panowie chyba MAM! :D
Wlasnie starszy gość w zasadzie umarł ;p bo jest juz na tyle wiekowy ze nie moze smigac po ulicach , wogole nie moze smigac.
Rocznik 76 lub 74 nie pamietam.
Na tych oldschoolowych zderzakach
stan perfekcik , tylko ta jaskoleczka potrzebuje odrobinke milosci zeby sie jej nic nie stalo np za rok .W srodeczku białe futra :)
a całosc winna zamknac sie w 200 zeta :)
Zaklepany :)
Ogloszenie od kioskarza z Dobrego Pastuszka

zielczi
Gość
Wysłany: 2007-02-21, 22:33   

brrrrrrrracc

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-02-22, 13:36   

No to super!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi