|
spocik - Mysłowice - 10 luty |
| Autor |
Wiadomość |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-10, 11:12
|
|
|
| No szkoda,że Was chłopaki nie będzie. Może innym razem się spotkamy. |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 01:38
|
|
|
| Dzięki wszystkim za przybycie i fajną atmosferę.Mamy nadzieję, że Wam się podobało i do zobaczenia na następnym spocie.SIE MA !!!!! |
|
|
|
 |
Paździoch
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 11:34
|
|
|
Dzięki za spocik było super organizacja super ogólnie podobało się więcej takich spocików:))))))
Do zobaczonka na nastepnym spocie :) Pozdrowionka |
|
|
|
 |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 16:54
|
|
|
| dzieki za spotkanko było super tylko wiecej takich |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 18:15
|
|
|
| No organizacja spotkanka pogratulować bo jak sie domyślam z muzeum byli wszyscy zadowoleni no i tradycyjnie knajpka ku dalszej integracji tak samo. U nas z dojazdem powrotnym były małe przeboje bo najpierw Alan miał wałki z elektryką co w końcu sie udało naprawić za to ja zaliczyłem dzwonka w centrum... "Gliwicom" już zdążyłem sie pochwalić za to wiem że Hani zgubił sie prawy klosz od polówki może ktoś go jeszcze znalazł potem na parkingu?. pozdro i dzięki za spocik |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 21:03
|
|
|
Wielkie dzienki za super spota, warto bylo nie spac po noce:)
fajna organizacja no i frekwencja nawet zla nie byla
tych co nie byloniech zaluja
no to jakie miasto nastepne do organizaoania spocika w marcu, kto odwazny??? |
|
|
|
 |
machoony
Gość
|
Wysłany: 2007-02-11, 22:09
|
|
|
| milo bylo poznac. zaluje ze tak krotko moglem byc, ale coz, praca. do zobaczenia kolejnym razem :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-02-12, 11:37
|
|
|
ciekawe nemo co czul ten gosc w bmce na autostradzie jak zaobaczyl najpierw ciebie jak go mijasz z lewej a pozniej mnie jak z prawej:P
juz nie moge sie doczekac nastepnego spocika:)
pozdro601 dla wszystkich trabanciarzy |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-02-12, 23:09
|
|
|
Nareszcie mam czas coś napisać i napiszę...Spotkanie bardzo nam się podobało jak zwykle miło, ślicznie, sympatycznie i czekamy na następny :)
Pozdrawiamy Lokata & Jakim. :) |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-02-13, 01:12
|
|
|
Coprawda ja to sie na muzeum nie załapałem ale w knajpce było super a takich ustrojonych stołów to chyba jeszcze na żadnym spocie nie było ukłon w strone organizatorów.
Auto już zrobione a nawet ugadana zamiana na 1.3 na weekend - nareszcie po 3 mies...
Podziękowania wszystkim za pomoc przy pchaniu itp
Specjalne podziękowania dla Voodo za latarke i kabelek a Karolinie za tylne światła |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-18, 16:05
|
|
|
Fajnie, że Wam się podobało - cieszy nas to bardzo :) eeeeeee - to gdzie następny spot?
Aha ma ktos jakieś zdjęcia z Mysłowic - bo ja narazie muszę film wywołac i nie mam ani jednej fotki.Pozdro for all. |
|
|
|
 |
kurra
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 12:20
|
|
|
haj
szukam fotek z WOŚP z Gliwic :)
Chętnie podjadę do kogoś i zgram lub zrobie odbitki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|