|
50 lat trabi |
| Autor |
Wiadomość |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2007-02-22, 20:21
|
|
|
| słuchacie moze cos zorganizujemy na te 50 lat czekam na pomysły moze jakis spontan mamy juz prawie wekeend |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2007-02-22, 22:51
|
|
|
50 lat mija trabikowi 7 listopada więc jeszcze dużo czasu nie tylko na spontan ale i wielką zorganizowaną fetę :)
natomiast z okazji roku trabantowego można mniejsze impreski robić co tydzień - a co niech ludziska wiedzą że trabant to cooltowe już autko i szacuneczek mu się należy |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2007-02-23, 06:31
|
|
|
Stoooo laaaaat,
Stooooo laaaaat,
Niech żyjeee, żyjeee naaaam!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2007-02-23, 15:53
|
|
|
| stoo lat stoo lat stoo... wiecej optymizmu...:D uwazam tak jak kolega poprzednik cos na 50latek trza trabom zapodac:P jakies whisky:D cos...hehe |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 10:46
|
|
|
| Fajnie by było zrobić ogromnom parade po Polsce:D:D tylko szkoda że to nei możliwe:( lecz dla chcącego nic trudnego:) |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-02-24, 13:13
|
|
|
Może siakaś objazdówka?
W sierpniu będą zloty co tydzień (Jivka, coś jeszcze za południową granicą, Gniezno) więc można by między nimi brać urlop i się poszlajać Trabami po Polsce.
lecz dla chcącego nic trudnego:) i święte słowa Kargul
pozDDR |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 13:48
|
|
|
| hm a ja mam jeszcze innego pomysla:D znaczy to jest szczal i nie wiem czy data trafiam ale mowione bylo ze w lipcu jest sztum...i tak sobie kombinuje ze mozna by skoczyc ze sztumu po polsce i jechac do lodzi bo jakos tak wypada...co??!!znaczy 20zaczyna sie lodz a ja mysle ze tydzien wczesniej jest Sztum...jak co piszcie kto wie co i jak:D pozDDRo...taki tylko pomysel moj:D heheh eutyfronik nasze wypady koncza sie prawie holem wiec ja z wami chetnie jade:P |
|
|
|
 |
mateusz
Gość
|
Wysłany: 2007-02-25, 14:06
|
|
|
Nie tylko trabant obchodzi w tym roku 50 urodziny. Pół wieku temu rozpoczęto produkcję pojazdu marki syrena:)
Btw, na jednym zdjęciu z z gazety.pl widać traby Arka i Darka |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 10:03
|
|
|
ależ john'ek, nasz przebiegi to niemal surwiwal więc ja zawsze chętnie i dokądkolwiek |
|
|
|
 |
John'ek
Gość
|
Wysłany: 2007-02-26, 18:18
|
|
|
| heheh:P teraz tym dziaduniem jak wyskocze to chyba w bagaju bede wozil 2 motor:D albo poprostu motorynke:D na wrazie co a i paliwa 100litrow na dachu:D heheh dla was skrzynke piwa i jadziem:D |
|
|
|
 |
misha
Gość
|
Wysłany: 2007-02-27, 18:48
|
|
|
Jakiś siusiek w jakims radiu robiąc przegląd prasy powiedział że w super E jest o rocznicy. Ale sie biedakowi musiały gazety pomylić !
1.20pln w błoto(-; |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2007-03-18, 05:11
|
|
|
| http://www.autokrata.pl/lod/1344/pol_wieku_trabanta/ |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-03-18, 12:30
|
|
|
che che. Naprawiałem tego niebieskiego w wakacje. Niestety czasy swojej świetności ma już za sobą. Ale hula i z tego co wiem ma sie dobrze |
|
|
|
 |
|
|