Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spocik - Mysłowice - 10 luty
Autor Wiadomość
Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2007-01-31, 20:57   

Aha jeśli chodzi o ta restauracje to tak jak wspomniałam wczesniej nazywa się Carpe Diem, znajduję sie w Brzęczkowicach (dzielnica Mysło)na ulicy gen.Ziętka. Parking tam jest nawet spory, jakbyśmy się nie pomieścili to coś sie wymyśli. Wystrój jest eksluzywny jak na taki mały zlocik - niestety jeśli chodzi o knajpy w Mysło to są do bani bo są małe i pełno tam dresów i innych podejrzanych typów, natomiast restauracje są bardzo bardzo drogie. W Carpe Diem herbata kosztuje 3zł, kawa rozpuszczalna i parzona też 3zł, z ekspresu 5zł. Soki są od 3 do 5zł. Piwo lane jest tylko Pilsner Urquell po 5zł, z butelkowych są tylko 0,33l od 4-5zł (żywiec, warka, reds, karmi, heineken):( Ale za to jedzenie jest wyborne i tanie; dania obiadowe sa od 12zł do 22zł. Frytki po 4zł, sałatki i surówki od 3zł do 10zł.Niestety nie ma fast food'ów - a może to i dobrze:)Tak więc jakby ktoś zgłodniał to gorąco polecam - sama kosztowałam i palce lizac.
Mam nadzieję, że spodoba się wam atmosfera. Jest to najlepszy lokal jaki mieliśmy do wyboru.
Pytania, uwagi? - no to dawac :)

Jakim
Gość
Wysłany: 2007-01-31, 22:37   

No to dajemy :)
Gdzie najlepiej zjechać z A4 (od strony Wrocławia), by jak najprościej dojechac na miejsce zbiórki ??
Pozdrówka :)

maćko
Gość
Wysłany: 2007-01-31, 23:02   

najlepiej zjechać zjazdem na mysłowice po zjeździe z autostrady jedziesz do końca drogi potem w prawo i lądujesz pod halą
pozdro 4 all

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2007-02-02, 08:43   

do reala w mysłowicach trafię to i chalę znajdę będę ... :( ;( busem (oc)

pawol
Gość
Wysłany: 2007-02-02, 16:27   

rudzianie sa za Twoim pomyslem Lokata zeby sie na tir-owym parkingu spotkac a potem to nawet jo som juz trafia pod ta hala wiec do zobaczyska

machoony
Gość
Wysłany: 2007-02-06, 22:43   

od niedawna posiadam trabanta, ale jako ze jestem z myslowic, a pod hale mam doslownie dwa kroki to was odwiedze, na chwilke bo na 15 do pracy :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-02-06, 23:39   

infolinia techniczna??

machoony
Gość
Wysłany: 2007-02-07, 18:24   

tak

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-02-07, 20:04   

widze że przerwa w pracy pozdro z ckt zatem w końcu gościsz u nas codziennie :) Trza sie kiedyś spiknąć bo fure już widziałem pare razy ale nowego właściciela jeszcze nie :))

machoony
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 00:54   

w tym tygodniu od 15 do 22 :) kwiatkuje na techniczej takze latwo bedzie poznac, a i zapewne znasz ludzi ktorzy sa u nas a byli na ckt, wiec pewnie mamy wspolnych znajomych. :)
ty takze wlasciciel trabiego? :)

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 17:21   

no a jakzeby inaczej a kto mi miejsce zajmuje pod robotą zawsze?? Ja tam robie dwa lata na techniczna nie przeszedłem ze względów rozkładu godzin jutro bedę to sie spikniemy już ja cie wyłapie tam wiec pogadamy bo nie bedziemyu tutaj robić chata a jak nie to mce ci napisałem na szybie wiec tez może sie zobaczymy

warcab
Gość
Wysłany: 2007-02-08, 23:18   

Nom warcaby beda na mur beton
chyba ze nas wszystkich kaczor pozamyka za to ze jestesmy od niego wyzszi:P
tylko jeszcze niewiemy konca czym:)

pozdro601

.............................................................
pier. ten kraj i kaczynskich

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2007-02-09, 08:27   

Zle popatrzylem w kalendarz $%#@
Nie przyjedziemy :-(
Myslalem ze spot bedzie w niedziele, a taka mialem ochote aby zobaczyc muzeum pozarnictwa...

Dobrej zabawy!

maćko
Gość
Wysłany: 2007-02-09, 17:46   

ja tez wymiękam ,nieoczekiwany wyjazd na niemiecka granice,
a chciałem sie pokazać po raz pierwszy :(
bawcie sie dobrze a bezpiecznie

pozdro 4 all

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2007-02-09, 21:09   

Nocka juz nie dlugo ....norma 182 zlomy (typu FIAT PANDA)troszke sie przekimac aczkolwiek niekoniecznie sie da i na spota...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi