|
Zlotowisko-Zimowisko 2007 ...RUSZAMY |
| Autor |
Wiadomość |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 13:21
|
|
|
| Ps. Piszcie rowniez od kiedy do kiedy macie ochote zostac, poniewaz od tego bedzie uzalezniona cena ;) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2007-01-22, 17:41
|
|
|
no to ja mam poprzyjezdzane, egzamin mam w piatek, sobote i poniedzialek:((((
szlak by tak trafil ta uczelnie
PK- pierdolnik krakowski |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2007-01-23, 18:21
|
|
|
| Co tak mało chętnych szykuje się bardzo fajna impreza |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-01-24, 09:19
|
|
|
Czajniczku bo tak jest zawsze, jak pisalem zeby sie zorientowac ile bedzie chetnych i czy oplaca sie robic zlot to 40 osob jechalo na bank. W nastepny weekend jest zlot a ja mam 10 osob... Dziekuje tylko tym ktorzy jednak nie zrobili nas w balona i przyjadą, pozniewaz osrodek jest oplacony, zarcie zamowione, konkursy i sprzet zorganizowany, wiec impreza odbedzie sie na bank.. Szkoda w tym wszystkim tylko mojego czasu i pieniedzy, bo w tak malym gronie mogli bysmy sie spotkac u mnie na chacie i bylo by to samo, no ale trudno.
Mimo wszystko zapraszam nadal wszystkich chetnych bo impreza tak czy tak bedzie przednia, a ja poprostu zaprosze swoich znajomych zeby ktos chociaz zjadl te obiady;)
...pozdrawiam
Ps. Na dzien dzisiejszy mamy zajebistą zime i jezeli sie taka utrzyma to mozliwe ze uda sie zorganizowac jakies zabawy na lodzie (nawet trabami) |
|
|
|
 |
Anamoon & Rambo
Gość
|
Wysłany: 2007-01-25, 12:54
|
|
|
ave!
Ja jeszcze muszę parę rzeczy uzgodnic ale rzeczywiscie zapowiada sie interesujaco i mam wielką ochotę jechac. Mam mały apel - ŚLĄSKA EKIPO, OBUDZCIE SIĘ! fAJNY ZLOT SIĘ SZYKUJE A WY ŚPICIE:) |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-01-27, 15:54
|
|
|
| Wlasnie dostalem info od znajomych muzykow, ze przyjada do nas w sobote cos zagrac, i calkiem mozliwe ze bedzie 4 zespoly. Konkrety bede znal juz na dniach i od razu wrzuce na forum... Cos tylko zainteresowanie ze strony trabaciarzy jest marne :/ |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2007-01-28, 20:49
|
|
|
| U mnie sesja szaleje :( |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 09:30
|
|
|
| szkielu. Wyrywaj lachona co ci podesłałem i przyjedź do mielca :D |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 14:20
|
|
|
chcialem, probowalem, nie udalo sie, juz zaluje ale ...
do zobaczyska na najblizszym i kolejka za chlopakow |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-01-29, 22:54
|
|
|
| no to ja liczylem na niezapowiedziana wizyte z Belchatowa, a tu lipa :/ |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2007-01-31, 23:06
|
|
|
| lublin niestety nie przyjedzie. James nie ma wolnego w robocie a ja kasy :/ |
|
|
|
 |
wiciula
Gość
|
Wysłany: 2007-02-02, 00:06
|
|
|
co to, kto to, czy to sen czy jawa...(zlotowisko - złotowisko - zimowisko}
ja sie pisze na 100%. nawet jakbym na rowerze musial nakminiac to dojade.
w koncu bedzie okazja poznac tego zlotego i napic symbolicznego kielona
ale bedzie balangitos, juz sie boje. Oj bedzie sie dzialo |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-02-02, 00:23
|
|
|
Symbolicznie chyba mozna...
Ale tak na powaznie. Doczekalismy sie pierwszego zlotu trabantow w Mielcu. To juz dzisiaj i az boje sie myslec co to bedzie... Prosba do wszystkich przyjezdzających... Wezcie ze soba aparaty, bo pasuje cos z imprezy zapamietac ;)
No i pozostaje tylko nadzieja ze zabawa bedzie udana pomimo nielicznego, ale za to "twardego" grona uczestnikow :)
SZEROKIEJ DROGI
....niech miksol bedzie z wami....
....i niech GRZANIEC bedzie z wami ;) (tylko nie za kierą) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2007-02-02, 00:37
|
|
|
| nawet nie macie pojecia jak zaluje,ze nie moge przyjechac:(:(:(:(:( |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2007-02-04, 15:01
|
|
|
No i po wszystkim :) Jestem wykonczony i teraz juz wiem jak to jest byc organizatorem :)
Przedewszystkim chce podziekowac tym ktorzy przyjechali i mam nadzieje ze sie dobrze bawili ;) Moze kolejnym razem uda sie wieksza frekwencja. ....jezeli bedzie kolejny raz... bo narazie musze odetchnac...
pozdro dla wszystkich uczestnikow i organizatorow Zlotowiska-Zimowiska 2oo7 ...jestescie "wielcy" ;) DZIEKUJE! |
|
|
|
 |
|
|