|
Trabi Szoł Gniezo 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-01-22, 19:31
|
|
|
| zwickau xD |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-23, 18:01
|
|
|
| hehhe no ...zwicau to wiadomo...juz pracuja wszyscy by miec i kase i autka sprawne:D heheh no a cos o TrabiSzołGnieznoEpizodII powiecie czy nie |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-01-23, 20:14
|
|
|
nie :p
ja zbieram kupe na gniezno zeby sobie ulżyć na głównej ulicy |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2007-01-24, 01:10
|
|
|
| HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHA |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2007-01-24, 01:26
|
|
|
i teraz w kestii wyjasnienia...
"wtajemniczeni wiedzą o co chodzi a niewtajemniczeni nigdy sie nie dowiedzą"
pis braders end sisters
a na trabiszou chyba znowy wpadne sobie do ksiedza za murek
pozdrawiam bell chateau i reszte pijakow |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-25, 00:29
|
|
|
| hm.........no tych kup w gnieznie nie brakuje jak sie zjezdzaja swirusy takie jak ....:P nie bede walic po przezwiskach nazwiskach imionach ale...powiem ze to jest pozytyw:) prorok...no mam nadzieje ze wlecicie:D a co bys powiedzial jak by przyszedl ksiad poswiecic traby ale byly by motywy:D nie no bez jaj juz na rynku moj kuzyn ksiadz to zrobil...i mialem dosc... dosc gadania:) przybywajcie:D |
|
|
|
 |
krzysiek G
Gość
|
Wysłany: 2007-01-25, 17:59
|
|
|
Mój od wody święconej dziór na duroplastach na pewno dostanie.
Dlatego ja na to sie nie piszę.
Pozddro |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-26, 11:56
|
|
|
| bueehhe....moj w zeszlym roku na zlocie na rynku zostal pokropiony to wracal juz nie o wlasnych silach:P heheh ale to nic...szczelal plomykami do samego domu...i wciagnol uszczelke sie obrazil...heheh nie no zart ale chcialem poinformowac ze na zlocie bedzie pewna dosc nie typowa konkurencja ktora w zeszlym roku nie wypalila a zatem konkurs na przebranie danej ekipy trabantowej...znaczy akurat osob ktore przyjechaly jakims tam trabikiem...(kazdy jest specyficzny ale wiadomo jakos musialem napisac):P no i w piatek czyli 31sierpnia odbedzie sie ten rajd na orjentacje tak wiec od godziny 16mozna zjezdzac sie na teren zlotu...mozna wczesniej ale od 16otwieramy sekretariat zlotowy |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-01-27, 20:59
|
|
|
| a w sobote picie piwa na czas :] |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-28, 18:10
|
|
|
| no ba:P jedrek uszykujemy troche wiecej browca:D nie martw sie.......teraz bedzie proefesionalnie zrobiona konkurencja:D buehehehe no a pozatym.....mam nadzieje ze nas niemcy zaszczyca obecnoscia:D jak dobrze pojdzie moze w tym roku wleca jakis tam ziom ze slowrider odpisal ze dzieki za zaproszenie postaramy sie byc...zobaczymy w zwicau |
|
|
|
 |
Woytheck
Gość
|
Wysłany: 2007-02-01, 17:32
|
|
|
| Tym razem to i ja już naprewno bede:D Możecie mnie liczyć:D |
|
|
|
 |
Buder79
Gość
|
Wysłany: 2007-02-02, 12:01
|
|
|
| witka mało pisze na forum ale jak tak chytam to napisze. Kupe trza nazbierać bo bez tego nawet sie nie ma co wybierć do gniezna a bełtachów już o to dba aby ich nie zabrakło a więc pozdrawiam wtajemniczonychi nietylko pozdro dla brygady remontowej i całej reszty |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-02-02, 16:00
|
|
|
| pozDDRo601 belchatow dojedziecie:D heheh |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2007-02-04, 21:59
|
|
|
hahahahah
Fakt. Nie bedzie to drugi zlot Trampoliny... Jest wczesniej Pyrkomania i Zwickau... :)
Trzeba zaczac juz cwiczyc przelyk... W tym roku musze byc pierwszy :D
Jendrej, a ty naucz sie nie wylewac :P :D
btw. Ciekawe czy w 2007 znowu przyjade jako pierwszy :P |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-02-04, 22:11
|
|
|
| TRABI SZOŁ GNIEZNO otwiera liste osób chętnych na zlot!!lista bedzie na stronie TRABRYGADA.gniezno.org.pl dostepna od środy!!osoby chetne proszeone sa o wpis ile osob by mialo przyjechac ile aut dlatego ze dla osob ktore zarejestruja sie przed przyjazdem beda dodatkowe gadzety!! pozDDRo601 i pamietajcie na zlot obowiazkowe kostiumy:P zart ale mile widziane |
|
|
|
 |
|
|