|
TRABEM NA KRYM |
| Autor |
Wiadomość |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-09, 22:14
|
|
|
| jestesmy na czacie |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-02-09, 23:41
|
|
|
| Ekipa Łódź wiecei bdb że chcaiłbym sie z Wami wszystkimi tam wybrać ale nie mam moje jak , czy bede pracował i czy tyle kasy naskładam , myśle że tak , myśle nad tym naprawde poważnie , myśle że 3000na 2os to borba cena woozem , ponieważ za 1500os to takie sobie czsy sfundujemy. A tu jak rodzina pojedziemy.....jeśli wypali |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-02-10, 06:32
|
|
|
No No.... Robi sie ciekawie...az od soboty zaczynam rekonstrukcje auta....Bo do wyjazdu coraz blizej....3000 zl..Hmm moze ciut przesadzilem ale jak nie uzbieram 2500 to sie nigdzie nie ruszam...:P Jak sie bawic to sie bawic..:)
Pozddro @LL |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-10, 08:33
|
|
|
Przestań straszyć ludzi!!!
To jest kasa, która zbierasz dla 2 osób!!!
Jak napiszesz ze 1250 to jakos lepiej brzmi... |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-02-10, 08:37
|
|
|
| Przecież każdy wie że za darmo sie nie pojedize w zjefajną wycieczke, mam madzieje że uda sie mi wybrać , na osobe 1500zł to moim zdaniem spoko hajz , jak faktycznie jechać to sie bwaić max , a nie biedizć . |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-10, 13:32
|
|
|
| No to może się uda... Problem w tym, że chciałem jeszcze o Zwickau zachaczyć, a w planach jest IFA F9, ale 1500 to chyba jakoś uzbieram:) Najwyżej trzeba będzie poprawić relacje z rodzicami i z dziadkami:))) |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 13:38
|
|
|
| olej do 2t powinno sie kupic, mieli przeciez motory, komarki jakeis swoje, maja silniki w lodziach, kosiarki. Moze nie na kazdej stacji,ale powinno sie dostac. Co nie znaczy ze nie lepiej kupic butle 5l zlab 2x5l miksolu i wsadzic w bagaznik. Wacha faktyczmie tania i nie taka podla, trabant/wartburg sobie z nia radzi, zreszta w wawie mozna dostac ruskie paliwo pb 90 bodajze, albo 92 i nawet wspolczesne zachodnie fury sobie radza. A radza, bo tam faktycznie jest 92, a nie jak u nas - kupujesz 95 a masz mniej sporo. Z takim wyjazdem tak samo jak w klubie warba, dostalismy zaproszenie do angli na zlot ifa i jak pomyslelismy, to taka wyprawa sie powiedzie, ale musi byc spelnione kilka warunkow: jazda wieksza grupa, sponsor/sposorzy, no i woz wsparcia technicznego, czyli jakis sprinter, do ktorego wszyscy laduja swoje czesci,klucze itd, i ktory jedzie za nami. Bo takie dystanse dla naszych starych juz autek to moze byc spory wysilek, czasem okupiony awaria. Wiem cos o tym, bo na ostatniej objazdowce auto mi kleklo 30km przed meta, a wyjezdzajac z domu wsio bylo ok na pierwszy rzut oka. Qba_601 cos o tym wie, hehe. Zeby stare auto pojechalo i dojechalo bez zawarii, to nalezalo by je chyba rozebrac na czynniki pierwsze, kazda zcesc obejrzec osobno i zlozyc. Wtedy mamy 99%, inaczej na trasie 2tys km stawiam 50/50 dla przecietnego traba/warba ze dojedzie bez przygod. to tyle. HOWK |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 16:35
|
|
|
paliwo o ktorym mówiłem to 95 jest jeszcze 91 84 72
oleju nie znalazłem ale tak jak mowilem szukałem lokalnego....
woz wsparcia technicznego? dobry pomysł tylko kto czyms takim dysponuje? |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 16:53
|
|
|
| dysponuje ktos, komu zaplaci sponsor :) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 18:52
|
|
|
| A najlepiej jakby to był jakiś Barkas:D Ładnie by się komponował:D:D:D |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 20:24
|
|
|
Papieju Ty masz cos takiego?
Bo jeśli mówisz o kimś obcym kto pojedzie za pieniadze to nie odkryłeś niczego...
Fajne furgonetki widziałem też w salonie ... mozna po prostu kupic... tylko czy to o to własnie chodzi? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-02-12, 23:18
|
|
|
| A brzydki z ta Nyska patent nie przejdzie? |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 00:59
|
|
|
Qbs ta nysa to sama pomocy potrzebuje....
Ale mysle ze warto sie zastanowic jakie czesci zabrac i kto takowe posiada.... uda sie zobaczycie ze sie uda |
|
|
|
 |
Arozo z Emowa
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 13:09
|
|
|
| Najlepiej to by było wziąć na lawetę dwa traby(601 i 1.1)oraz 2 wartburgi(353 i 1.3) jako części zapasowe bo niewiadomo co się może komu przydać,tylko co by na to powiedzieli nasi dzielni panowie celnicy? |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-02-13, 19:46
|
|
|
| oj,wiem ze trzeba zaplacic. dlatego wymagani sa sponsorzy. i nie mowie tu o kwocie 200zl :) jesli bedziemy tak pesymistycznie podchodzic to nigdy nic nie bedzie. a ktos znajomy z furgonetka zawsze sie znajdzie |
|
|
|
 |
|
|