|
Szczecin - czy ktoś tu jeszcze żyje? |
| Autor |
Wiadomość |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 19:19
|
|
|
O jacież nie mogę, coś tu się dziej, ktoś tu żyje, WOW !!!
I nawet spocik się szykuje, no no, tylko coś chętnych na spocik jakoś niewiele, jak dobrze policzyłem to całe 4 osoby i 3 Traby - ale rozmach :) jak ja przyjadę to będzie 5 osób i 4 Traby, ale zawsze to lepsze niż nic, no nie? Jak będzie spot w lutym to Wam po oczach żółtymi blachami poświecę he he.
Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Waldemar
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 19:42
|
|
|
Hej Ludności Szczecińska,
właśnie wróciłem ze strony Zwickau2007 tu na form, ludziska z całego kraju się organizują, możeby i z naszego miasteczka ruszyć gremialnie? co Wy na to? Jeszcze prawie pół roku na przygotowania dla tych co "w proszku" więc się wyrobicie. Ja w tym roku jadę i smutno byłoby mi gdybym sam Szczecin reprezentował, więc ... ??? |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 19:51
|
|
|
| Spokojnie nie sam. Z tego co czytalem Turek tez sie wybiera, a ja jezeli dostane urlop, zrobie swojego na cacy bede mial spokoj ze szkola i odpowiednie srodki to tez pojade, jezeli nie trabem to sie z kims wybiore i bedzie taniej :) o ile w/w rzeczy dobrze sie uloza. Zreszta porozmawia sie tym w niedziele. |
|
|
|
 |
rafcio1
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 21:05
|
|
|
| No to fajno :) , kto może niech przyjeżdza czy przychodzi. |
|
|
|
 |
Turek
Gość
|
Wysłany: 2007-01-16, 23:21
|
|
|
Na spocik można doliczyć jeszcze jednego kolegę (z samochodem) - PiotrekDDR ;)
Waldemar na Zwickau na pewno nie pojedziesz sam... |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2007-01-30, 13:26
|
|
|
NO a ja kurde dopiero teraz przeczytałem...
eh... nie mam rpzegladu ale bym podjechał. |
|
|
|
 |
Pyralginum
Gość
|
Wysłany: 2007-02-20, 00:15
|
|
|
| Waldemar ja tez mam zamiar pojechac w tym roku do Zwickau. Czy szczecin juz tam kiedys jechał? I kto był? |
|
|
|
 |
|
|