|
Slascy Trabanciarze a WOSP |
| Autor |
Wiadomość |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2007-01-08, 18:29
|
|
|
A skad mam widziec ilu jest chetnych skoro nic nie piszecie
W środe dam szczególy co gdzie o ktorej godzinie, bedziemy jechac bez policji jak nikt nie przyjedzie to tez trudno, sprobujemy sie sami wbic pod scene |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2007-01-09, 17:38
|
|
|
| Nikt nic nie pisze bo ludzie już mają mętlik w głowie tak jak ja. Piszesz nic nie odwołuj a potem wynika że jednak mamy jechać do Tarnowskich Gór, gdzie załatwiłes dokładnie tyle co ja w Rudzie Śl. Ruda Śląska (mimo że jest tam finał WOSP na Śląsku)odwołana, a ty dalej organizuj Tarnowskie Góry. |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-01-09, 18:53
|
|
|
cos czuje ze padaka bedzie z tym wospem albo sztaby nie odpisuja (tak jak mi katowice:/)
albo odwoluja final wosp
czuje ze chyba juz zbrzydlismy sztaba albo ze neichce im sie zawiele poswiecac parcy na cos co trzeba dobrze zaplanowac
ogolnie kicha wyszla a szkoda |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2007-01-09, 21:05
|
|
|
W Czechowicach,niezaleznie od tego czy przyjadą Trabanty w duzej liczbie,odbędzie się impreza WOŚPowa,w korą zaangazowali sie trabanciarze z Czechowic,mają byc sprawnosciówki i inne atrakcje z naszym udziałem,koncerty i wszystko to co sie na orkiestrowych akcjach dzieje...
To jest propozycja,kto chętny??
organizatorzy zapraszają od 12 na rynek do Czechowic |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2007-01-10, 15:12
|
|
|
No to kurde znowu sie chopki robią teraz nagle sie Czechowice odezwały i mówią że trabanciarze są wciagnięci w WOSP, czyli ja też odwołuje Tarnowskie
Góry bo przynajmniej w Czechowicach nas chcą.... tylko trzeba się było wczesniej odezwac |
|
|
|
 |
maćko
Gość
|
Wysłany: 2007-01-11, 20:09
|
|
|
czyli każdy sobie rzepke skrobie trudno myślałem że sie pierwszy raz na jakieś spotkanie wybiore a tu klops ....
ale co sie odwlecze to coś tam coś tam
pozdro 4 all |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-01-11, 21:19
|
|
|
no to Mateusz wez sobie dopisz do konta kolejna swietna organizacje, teraz bedziesz mial juz 2 albo 3:P
szkoda ze tak w ostanim momencie odwolujesz, po tym jak wczesniej probujesz zrobic konkurencje rudzie tylko zament niepotzrebny z tego wyszedl, a szkoda |
|
|
|
 |
Mateusz Weintritt
Gość
|
Wysłany: 2007-01-11, 22:21
|
|
|
Teraz na mnie wyszło ze wszytko zwalilem i zamieszałem
Po co mam robic tego spota na WOSP w TG skoro oprucz ciebie chetnego i kilku jeszcze aut woogole niewiem ile osob przyjedzie...
A dalem wolna reke ludzia bo sami chcieliscie byc zaangazowani w WOSPA a z tego co napisał kolega BOLEK w Czechowicach trabanciarze sa zaangazowani w WOSP wiec macie co chcecie |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2007-01-11, 22:30
|
|
|
WOŚP Katowice milczy ,a ja mam jeszcze będę tu do końca miesiąca :/ hmm ciekawe gdzie będę "służył" w woju :/ leje na nich
Trabim się nieruszam jak co dajcie znać gdzie będziecie może się zjawie chyba że ...
ale to niepewne.
Organizacja - bania - nawet ja się pozbierać nie umiem by zorganizować kasę na oc... |
|
|
|
 |
Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
|
Wysłany: 2007-01-12, 20:51
|
|
|
szczegóły dotyczące imprezy w Czechowicach znajdują się na stronie www.wosp.czechowice.net
Ja tylko przekazuje informacje...
najlepiej zjezdzac sie tam na 13.00 |
|
|
|
 |
maćko
Gość
|
Wysłany: 2007-01-12, 21:22
|
|
|
| może niech kto chce napisze gdzie sie zjawi wtedy może jakoś (spontanicznie) zbierze sie pare sztuk ja moge być albo k-ce albo ruda śl. tylko co z knajpką? w k-ce moge coś zaproponować( np spiż) ale ruda to dla mnie czarna magia tyle że wiem gdzie jest a dalej to HGW |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-01-12, 21:24
|
|
|
a co ekipa mysli o pomysle bolka????
zeby sie tak wybrac do czechowic-dziedzic i zaliczy przy okazji spocika?? |
|
|
|
 |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2007-01-12, 23:33
|
|
|
| wiec konkretnie bym chcieł wiedzieć gdzie bedziemy bo kazdy mówi co innego powiedzće coś gdzie i o której ale konkretnie :( |
|
|
|
 |
Moody
Gość
|
Wysłany: 2007-01-13, 17:04
|
|
|
| Nie wiem jak wy, ale ja sie chyba wybiore do tych Czechowic bo w sumie daleko nie ma. |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2007-01-13, 18:26
|
|
|
| no ja mam andzieje,ze tez przyjade jutro, jak cos to nie wylaczajcie radyjek, bo bede krzyczal!! |
|
|
|
 |
|
|