Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlotowisko-Zimowisko 2007 ...RUSZAMY
Autor Wiadomość
Złoty
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 15:27   

Termin zlotu: 2-4.02.2007r
Baza: Gospodarstwo Rolno-Turystyczne "RZEMIEŃ"
www.rzemien.com.pl

Koszt zlotu okolo 120zl od osoby (w tym jedzonko i atrakcje)
Zakwaterowanie w hotelu (ok. 30 lozek, + materace (karimatki) i spiworki w razie "w" we wlasnym zakresie)

konkretnego "gryplanu" narazie nie ma, ale bedzie to wygladac mniej-wiecej tak:

Piatek 2.02.2007 (tradycyjnie)
-Zakwaterowanie
-jakas wieczorna potupanka (cala polska czyta dzieciom ;)
...Pan Tadeusz itp.
-impreza do rana
-cisza nocna (ok. 6:00 rano ;))

Sobota 3.02.2007
-od rana do godziny np: 15:00 gry i zabawy
(jakie? to zalezy od tego jaka bedzie zima ;)
-okolo godziny 15:00 cieplutki obiadek (jadlospisu narazie nie znam )
-i znowu jakies atrakcje uzaleznione od pogody
-wieczorem kulig (lub bryczka, pogoda zadecyduje)+ dla dzieciakow mamy zapewnione kucyki ;)
-Po kuligu ognisko z bigosem, kielbaską i grzańcem
-cala polska czyta dzieciom, z konkursami i zabawami (pewnie do rana)

Niedziela 4.02.2007

hmmmm....

-pewnie podsumowanie zlotu, wreczenie nagrod itp itd (tradycyjnie)

Ze wzgledu na bardzo nietypowe warunki atmosferyczne (jak na tą pore roku) nie jestem w stanie zapewnic niektorych zabaw i konkursow. Mamy pare pomysłow zwiazanych z zimą, ktorej jak narazie nie widac... Podobno ma u nas zawitac na przelomie stycznia i lutego. Jezeli to nastąpi to zrobimy zimowisko, jezeli nie... To wymyslimy cos innego;)

Tym samym mam do was prosbe, zeby w miare mozliwosci, jak najszybciej chetni sie okreslili, kiedy przyjedziecie i do kiedy zostaniecie (musze wplacic sporą zaliczke tak ze mozliwe ze bede potrzebowal jakies drobne przedplaty na konto) ale to w terminie puzniejszym ;) Ogolnie, piszcie w miare konkretnie kto jest zainteresowany i kiedy ma zamiar do nas dojechac...

Pozdrawiam i GORĄCO ZAPRASZAM , a napewno bedzie sie dzialo....

Ps. zapomnial bym o piwie... Pani kierowniczka zaproponowala nam lane piwo ZYWIEC w cenie okolo 4,50 za kufel :/ cena jak w knajpie i raczej taniej sie nie uda... Ale ZYWIEC to ZYWIEC...

...niech MIKSOL bedzie z wami...

Grzegorz Mierzyński
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 16:23   

Na nas możesz liczyć . Przynajmniej tak nam się zdaje, chyba ze sesja pokrzyżuje plany :()

JaJer
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 16:58   

Powitać :)
w/g map24 po podaniu kodów pocztowych otrzymałem obraz trasy i koniec wygląda tak:
Po przejechaniu 624.74 km i 14:05 h dotarłeś do celu podróży, w Przeclaw.
- dodając zapowiadaną zimę trzeba dołożyć troszkę czasu, zapowiada się fajnie. :)

Pozdrawiam.

Kozak
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 17:15   

Złoty pytałeś o sprzęt na gg. Załatwie co trzeba tylko się odezwij na gg czy skype lub zadzwoń poprostu i omówimy szczegóły.

czajnik
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 20:02   

Ale fajnie .Ja jestem na 100%.Jajer nie martw się Jadąc na ostatni zlot do Łodzi siedziałem za kołem 24h było fajnie gdyby nie zima która nas zaatakowała dość brutalnie

pasjonat
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 20:39   

I moje gołąbki połączone z Krupniaczkiem z POLMOSU . Oj sie działo :)

JaJer
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 21:27   

Na chwile obecną zgłaszam się wraz z załogą, wszystko bedzie zależało czy bedzie wolne w tym terminie. Nawet zimoofki założyełm, ale tylko na dwa koła :)

Pozdrawiam.

pelu-p
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 22:14   

pewnie tez sie zjawie
pozdrawiam

Złoty
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 23:53   

Milo :) A wie ktos moze jak zrobic w poscie liste na ktora mozna sie wpisac; podając liczbe osob, jakis kontakt i na ile dni planuje sie przyjazd? Fajnie by nam wszystko zobrazowala...

Złoty
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 00:04   

Jajer, nasz rekord z Mielca do Gdanska trabem 1.1 to 6,5 godziny :) Tylko ze to bylo lato i jechalismy w nocy... No i trabi jechal jak wsciekły ;)

Kozak, ustalimy wszystko na gg, z gory dzieki za szybkie info...

Grzesiek, jezeli tylko mozecie to zapraszam... (nawet jako organizatorow)

A o ekipie z TBG to nawet nie wspominam, bo co by to byla za impreza trabanciarska, bez nich... ;)

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 10:00   

NO TO BYDGOSZCZ TEŻ SIĘ POJAWI :)
2 OSOBY Zgłaszam

arek_353
Gość
Wysłany: 2007-01-09, 14:51   

też się pojawie ale raczej bez niedzieli

Złoty
Gość
Wysłany: 2007-01-11, 10:47   

Wpadlo pare nowych pomyslow, aby zapełnic czas przez ten zlotowy weekend. Czesci zabaw napewno nie zdradze bo to niespodzianka, ale sa one w niewielkim stopniu zalezne od pogody wiec jest duze prawdopodobienstwo ze wiekszosc sie odbędzie ;)
Jezeli warunki drogowe nie będą fatalne, odbędzie sie RAJD na ORIENTACJE (cos a'la Belchatowski)
A sobotni wieczor, podsumujemy przyjemnym blusowym koncertem, narazie jednak nie bede pisal szczegolow bo niewiadomo czy zespol nam wypali...

Wiecej szczegolow na ten temat w przyszłym tygodniu.

golab
Gość
Wysłany: 2007-01-12, 00:13   

No ja z krakowa do gdanska 6.5 godzinki w nocy na trabim 1,3 ;p;p.

Chetnie w padne na zlocik jezli sesja nie zrobi psikusa i kupidlo bedzie no i oczywiscie jezli moj wehikul dojedzie :) ale o to sie nie martiwe az tak :) wiec wstepnie :

2 osoby

Złoty
Gość
Wysłany: 2007-01-16, 08:43   

Czy ja moge prosic kogos z operatorow strony o wrzucenie ogloszenia zlotu wraz z listą rezerwacyjną na strone glowną CT? pisalem e-maila do web majstera, pisalem na gadu nawet zadawalem juz pytanie w tym poscie... i zero jakiej kolwiek odpowiedzi... zostalo 2 tygodnie do zlotu a ja nie mam pojecia czy wogole oplaca sie go robic... Liczba uczestnikow jak narazie jest mniejsza od organizatorow...

W zwiazku z tym ze juz tydzien temu prosilem o liste i nadal jej nie ma, proponuje o potwierdzanie swojej obecnosci i dokonywanie rezerwacji e-mailowo, na gadu lub przez telefon... Miejsc do spania jest nieweiele wiec rezerwujcie jak najwczesniej... Ci ktorzy nie zdaza zarezerwowac wyrka, muszą ze soba zabrac jakies własne spanie (materac + spiwor)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi