Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Slascy Trabanciarze a WOSP
Autor Wiadomość
Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 22:33   

No i mamy problem bo nie moge jechac ze skarbonka razem z wami ale to sie zobaczy jak cos to bede dzwonil ale niech ktos poda numer komorki ktos kto na bank jedzie

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 18:57   

Skontaktowałam się ze sztabem z Rudy Śląskiej. Na główne miejsce imprezy nas nie wpuszczą ze względu na bezpieczeństwo, możemy sobie stanąć na pobliskich parkingach Plusa albo Plazy. Sami musimy spytać się o pozwolenie, paradę możemy zrobić, (sobie chyba jedynie) i wogóle mają nas gdzieś.Szczerze nie poraz pierwszy się zawiodłam jeśli chodzi o współpracę ze sztabem WOSP. Więc się sami spotkamy bez względu na to czy jest WOSP czy inna niedziela, przejedziemy się przez Rudę Śląską zasiądziemy w jakiejś knajpce spotkamy się poprostu, bo zawsze miło się jest spotkać z fajnymi trabanciarzami bez względu na datę.Do zobaczenia i pozdrawiam.
P.S. Szczegóły niebawem.

warcab
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 20:21   

no to ogolnie kicha, dzieki za dobre checi Lokaci
mam nmadzieje do szybkeigo
pozdro601

maćko
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 10:25   

nie Ruda śląska to może katowice w spodku ?
ja niestety nie jestem dobry w organizacji takich rzeczy , nigdy tego nie robiłem może ktoś obeznany z organizacją takich imprez zadzwoni i zapyta choć pewnie już wszystko maja dpoięte

warcab
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 12:59   

Obawiam sie ze niestety moze byc za pozno, a zreszta kontaktowalem sie z sztabem w katowicach(tylko niewiem czy ten nie jest innym) powiedzieli zebym zosatwil namiary i dadza znac no i nie dali
chodziarz jak to mowia nadzieja umiera ostatnia

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 13:39   

Jeszcze w gre moga wejśc Tarnowskie Góry
Sztab Tarnoskie Góry

Wiem ze mają tam się odbyc pokaz sprzetu ratowniczego jak co roku,na rynku przez cały dzień będzie stał ogramny pojazd pomocy drogowej do holowania tirów aha i mozemy skorzystac z darmowej kontroli technicznej naszych trampkow chociaz niewiem czy to dobry pomysl

Czekam na odezwe moge pomoc w organizacji, tylko potrzebuje kogos z trabancikiem :D

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 13:46   

To znowu ja właśnie wyslalem meila do sztabu w Tarnowskich górach z pytaniem czy jest mozliwosc wjechania na Rynek naszymi autkami i czy jest szansa na parade pod eskorta zeby bylo bezpiecznie zobaczymy czy odpowiedza

Fajnie bylo by zrobic cos w Tarnowskich Górach bo tam jeszcze nic nie robiliśmy

Aha jest ktos w wogole chetny taka lokalizacja

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 15:04   

Właśnie dostałem meila z odpowiedzia mam do nich jutro zadzwonic miedzy 15 a 17

Lokata
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 19:35   

To wkońcu o co chodzi?? zaczęłam kombinować spotkanie w Rudzie Śląskiej z Januszem i teraz zaczynacie mieszać. Od kilkku miesięcy wisi temat o WOSP na Śląsku i nikt się nie chciał do tego zabrać. I teraz na tydzień przed nagła pobudka? W takim razie odwołujemy Rudę Śląską i kombinujcie.
P.S.Wydaje mi się że w Tarnowskich Górach już byliśmy na WOSP, ale...

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 21:04   

Lokata kiedy byliśmy w Tarnowskich Górach na WOSP

Aha nic nie odwoluj bo ja bede dzwonil dopiero jutro do nich czy woogole nasz wposzcza w poblize imprezy

25
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 23:34   

więc co z tym wosp wie juz ktos bo to juz nie dlugo

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 23:43   

spokojnie jeszcze cały tydzien niech kombinują. Bydzie coś z tego czuja to po kościach

25
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 00:27   

tylko niech cos dobrze wykombinują

STOJAN
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 14:28   

Mnie sie tez tak wydaje, bo czuja to w moczu :D:D:D

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2007-01-08, 17:13   

Dzwonilem do nich i gosciu powiedzial ze ciezko z policja cos juz zalatwic zebys my mieli eskorte a druga sprawa to taka ze pytal sie ile jest dokladnie aut chetnych na to

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi