Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabi Szoł Gniezo 2007
Autor Wiadomość
chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 12:38   

Powitać!! Zakładam temat z dużym wyprzedzeniem ale dlatego by nie było niezgodności jak przy poprzednim!! Widziałem plan zlotów na rok 2007 i chce ustalić date Trabi Szoł w Gnieźnie. Pytanie 1 czy ktoś przedemną myślał o terminie 17/19.08.2007??!! Mysle, że naszym współorganizatorom termin przypasuje tylko pytanie czy wam termin odpowiada i czy ktoś czasem nie planuje też tego terminu!!?? Jak macie jakieś pytania lub skargi walcie...a i jeśli możecie (osoby, które były w 2006roku) napiszcie czego brakowało postaram się nadrobić!!hehe mówie odrazu browarów za free nie skołuje:D chociaż do konkurencji na picie chętnie:D pozDDRo601 dla wszystkich...i do zo w nowym sezonie:)
nr kontaktowy 500214775 oraz mail john-ek_ct@o2.pl

TrabantRallyTeam / Wally
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 18:13   

prawdopodobnie w tym terminie bedzie zlot w Jivce w czechach, wiec pewnie kilku osobom bedzie ten termin kolidowal

chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 18:41   

hm dzieki Wally za sygnał!! bo nie wpisali...w kalendarz i z tego co prezes mowil...termin jak widac wolny...ale dzieki dzieki zaczekam sie okaze jesli jest tak jak mowisz...sie bede musial powstrzymac bo tez do jivki chce jechac!!

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 18:49   

na jivke nie tylko ty napewno bedziesz chcial jechac, ja napewno tez pojade jak zawsze

chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 19:23   

z tego wynika, że musze mysleć o terminie Wrześniowym jak było w tym roku!! a tak nawiasem ile osób było by za wrześniowym??!! tak tylko orjentacyjnie??!!chyba zostane tylko nie wiem co ze Skierniewicami bo w tym roku prawie mnie o to zasztyletowali a powtarzać kłótni nie chce bo to bez sensu!! wiec jak??!!mysle ze wrzesien tylko wczesniej terminowo zeby u nas w Gnieźnie sie to nie cielo z imprezami tubylców:P

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 20:07   

A nie możesz zająć terminu Alexandrowskiego?
Ostatni weekent sierpnia jest podobno wolny.

Kozak
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 20:47   

jak cos to ja pomoge z nagłosnieniem imprezy tylko daj znac wszesniej kolego inicjatorze

chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 18:13   

o dzieki chlopaki za komenty i Kozak jesli moge prosic daj znak na priv jak mozna sie skontaktowac z toba...bo ciekawe propozycje tu dajesz...:Dkrzysiek bede gadac z aleksandrowem...mysle ze fajny termin ale cos chyba bylo juz na sierpien znaczy procz jivki cos sie szykuje czy mowicie ze przelom sierpnia wrzesnia moglby wleciec co??!!krzysiek wasza ekipe z dzieckiem chyba zobacze co??!!heheh milo mi ze sie odzywacie:D pozDDRo 601 no i zaczynamy ostro szykowac!!ten zlot...pelna para nic przeoczyc nie mozna wkocu to ma byc 2 zlot Trabi Szoł:] i nieostatni...

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 18:32   

Nie wiem jak to będzie. W czerwcu nas trochę przybędzie. Ale postaramy się chociaż reprezentację wysłać.
Jeśli chodzi o koniec sierpnia to ja chcialem takie cos w rezerwie za Alex zorganizować, ale w tym roku bankowo mi się nie uda.
Pozddro-K

chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 19:30   

bedziemy kombinowac...!!najwazniejsze jest ze kontakt mamy:P to milo jak trabanciarska famile sie powieksza:D heheh beda male trabanty:] heheh to za rok...wieksza ekipka:P eheh 2008 bedzie groobym rokiem malych trabanciarzy ja wezme chrzesniaczke na zloty

bRq
Gość
Wysłany: 2006-12-21, 23:09   

2006 odwiedzilem, wiec 2007 pewnie tez odwiedze :D

chicco
Gość
Wysłany: 2006-12-29, 22:01   

bomba milo bedzie powitac osobe ktora juz poznala imprezke:D heheh wkoncu zebrales chyba najwieksza ilosc dyplomow:D groobo:D termin jeszcze nie ustalony

chicco
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 11:50   

takie zapytanie do wszystkich!!ogolnie nam(miastu i klubowi) termin pasuje dlatego, ze teren jest wolny po 2 wakacje(ostatni dzien)to jeszcze w miare cieplo:) i mysle lepiej niz bylo w zeszlym roku jesli patrzec na pogode:P po 3 wiecej ludkow ma jeszcze wolne:D termin mial by byc 31.08/1,2.09.2007!! piatek sobota niedziela!! piszcie w miare szybko komu termin pasi komu nie!! wiem ze duzo ludkow chce jechac do jivki no coz...ja zbytnio szalec juz nie moge z tym terminem:( wiec...prosze jakies komenty!! pozDDRo601

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 13:15   

Mi pasuje.

chicco
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 13:38   

bomba:D jak mozecie informujcie ludzi niech pisza czy im pasuje:D i wstepnie dajcie znaka kto by zawitals:P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi