|
Trabi Szoł Gniezo 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 12:38
|
|
|
Powitać!! Zakładam temat z dużym wyprzedzeniem ale dlatego by nie było niezgodności jak przy poprzednim!! Widziałem plan zlotów na rok 2007 i chce ustalić date Trabi Szoł w Gnieźnie. Pytanie 1 czy ktoś przedemną myślał o terminie 17/19.08.2007??!! Mysle, że naszym współorganizatorom termin przypasuje tylko pytanie czy wam termin odpowiada i czy ktoś czasem nie planuje też tego terminu!!?? Jak macie jakieś pytania lub skargi walcie...a i jeśli możecie (osoby, które były w 2006roku) napiszcie czego brakowało postaram się nadrobić!!hehe mówie odrazu browarów za free nie skołuje:D chociaż do konkurencji na picie chętnie:D pozDDRo601 dla wszystkich...i do zo w nowym sezonie:)
nr kontaktowy 500214775 oraz mail john-ek_ct@o2.pl |
|
|
|
 |
TrabantRallyTeam / Wally
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 18:13
|
|
|
| prawdopodobnie w tym terminie bedzie zlot w Jivce w czechach, wiec pewnie kilku osobom bedzie ten termin kolidowal |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 18:41
|
|
|
| hm dzieki Wally za sygnał!! bo nie wpisali...w kalendarz i z tego co prezes mowil...termin jak widac wolny...ale dzieki dzieki zaczekam sie okaze jesli jest tak jak mowisz...sie bede musial powstrzymac bo tez do jivki chce jechac!! |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 18:49
|
|
|
| na jivke nie tylko ty napewno bedziesz chcial jechac, ja napewno tez pojade jak zawsze |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 19:23
|
|
|
| z tego wynika, że musze mysleć o terminie Wrześniowym jak było w tym roku!! a tak nawiasem ile osób było by za wrześniowym??!! tak tylko orjentacyjnie??!!chyba zostane tylko nie wiem co ze Skierniewicami bo w tym roku prawie mnie o to zasztyletowali a powtarzać kłótni nie chce bo to bez sensu!! wiec jak??!!mysle ze wrzesien tylko wczesniej terminowo zeby u nas w Gnieźnie sie to nie cielo z imprezami tubylców:P |
|
|
|
 |
krzysiek G
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 20:07
|
|
|
A nie możesz zająć terminu Alexandrowskiego?
Ostatni weekent sierpnia jest podobno wolny. |
|
|
|
 |
Kozak
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 20:47
|
|
|
| jak cos to ja pomoge z nagłosnieniem imprezy tylko daj znac wszesniej kolego inicjatorze |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 18:13
|
|
|
| o dzieki chlopaki za komenty i Kozak jesli moge prosic daj znak na priv jak mozna sie skontaktowac z toba...bo ciekawe propozycje tu dajesz...:Dkrzysiek bede gadac z aleksandrowem...mysle ze fajny termin ale cos chyba bylo juz na sierpien znaczy procz jivki cos sie szykuje czy mowicie ze przelom sierpnia wrzesnia moglby wleciec co??!!krzysiek wasza ekipe z dzieckiem chyba zobacze co??!!heheh milo mi ze sie odzywacie:D pozDDRo 601 no i zaczynamy ostro szykowac!!ten zlot...pelna para nic przeoczyc nie mozna wkocu to ma byc 2 zlot Trabi Szoł:] i nieostatni... |
|
|
|
 |
krzysiek G
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 18:32
|
|
|
Nie wiem jak to będzie. W czerwcu nas trochę przybędzie. Ale postaramy się chociaż reprezentację wysłać.
Jeśli chodzi o koniec sierpnia to ja chcialem takie cos w rezerwie za Alex zorganizować, ale w tym roku bankowo mi się nie uda.
Pozddro-K |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-12, 19:30
|
|
|
| bedziemy kombinowac...!!najwazniejsze jest ze kontakt mamy:P to milo jak trabanciarska famile sie powieksza:D heheh beda male trabanty:] heheh to za rok...wieksza ekipka:P eheh 2008 bedzie groobym rokiem malych trabanciarzy ja wezme chrzesniaczke na zloty |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-12-21, 23:09
|
|
|
| 2006 odwiedzilem, wiec 2007 pewnie tez odwiedze :D |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-12-29, 22:01
|
|
|
| bomba milo bedzie powitac osobe ktora juz poznala imprezke:D heheh wkoncu zebrales chyba najwieksza ilosc dyplomow:D groobo:D termin jeszcze nie ustalony |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-06, 11:50
|
|
|
| takie zapytanie do wszystkich!!ogolnie nam(miastu i klubowi) termin pasuje dlatego, ze teren jest wolny po 2 wakacje(ostatni dzien)to jeszcze w miare cieplo:) i mysle lepiej niz bylo w zeszlym roku jesli patrzec na pogode:P po 3 wiecej ludkow ma jeszcze wolne:D termin mial by byc 31.08/1,2.09.2007!! piatek sobota niedziela!! piszcie w miare szybko komu termin pasi komu nie!! wiem ze duzo ludkow chce jechac do jivki no coz...ja zbytnio szalec juz nie moge z tym terminem:( wiec...prosze jakies komenty!! pozDDRo601 |
|
|
|
 |
krzysiek G
Gość
|
Wysłany: 2007-01-06, 13:15
|
|
|
| Mi pasuje. |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2007-01-06, 13:38
|
|
|
| bomba:D jak mozecie informujcie ludzi niech pisza czy im pasuje:D i wstepnie dajcie znaka kto by zawitals:P |
|
|
|
 |
|
|