Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
może spotkanko w Rybniku??
Autor Wiadomość
kazek001
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 19:12   

co powiecie na spotkanie w Rybniku? proponuje niedziele 07.01.2007. jeżeli sa chętni to miło bedzie sie spotkac. Uważam że dawniej klub troszke lepiej funkcjonował,było wiecej spotkań przyktórych zawsze sie dobrze bawilismy.moze by tak troszeczke zadziałać i postarac sie aby wruciły dawne relacje miedzy trabanciarzami?pozdrawiam

warcab
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 22:19   

moim zdaniem klub dalej dobrze funkcjonuje, spociki odbywaja sie co mieisaic w innym miescie(osatnio byl w siemianowicach wczesniej w gliwicach) trza sie tylko interesowac no i przyjezdzac
a i taka dobra rada chcac robic spota rob to z wyprzedzeniem a nie powiadamaij o tym ludzi w czwartek wieczorem ze w niedziele rano cos ma sie dziac, bo bedize malo ludzi za malo sie zdazy dowiedziec(wiele ludzi studijuje, pracuje i wiele innych rzezcy robi i dobrze o takich rzeczach wiedziec z wyprzedzeniem)

mysle ze tyle w tej kwestji z mojej strony

ali
Gość
Wysłany: 2007-01-04, 23:16   

Jestem za i to bardzo. o której i gdzie ?

Arthas
Gość
Wysłany: 2007-01-05, 18:27   

Ja też jestem za ale przyjadę Hondą bo Trabik sprzedany :(. Dajcie ludzicha znać o której. A pozatym choby nas 3 miało być to z Alanem żeśmy to już przerabiali i było ok. Alan pamiętasz ilość kipów na parkingu Makro :D:D. Nara

ali
Gość
Wysłany: 2007-01-05, 21:53   

a pamiętasz jak we 2 pili my na kotwicy? to był zlot. Pmiętasz ilość puszek na trawniku?

ali
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 09:53   

Dobra to my sie pospotykali widze bo żadnych konkretów - może ktoś by podał miejsce i czas? bo wypadało by zawiadomić tych co żadko odwiedzają to forum albo nawet wcale !!!

Arthas
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 17:20   

Chyba masz rację. Mnie też się wydaje że już pospotowane. Szkoda a tak mogło być fajnie. NIkt nic nie pisze :/

warcab
Gość
Wysłany: 2007-01-06, 20:19   

to tak juz jest jak sie chce orgazniwoac spota i mowi sie o tym 2-3 wczesniej
moze i duzo dobrego zapalu ale to nie wystarczy, trza jeszcze dobrej orgaznizacji, cos mi mowilo ze to nie wypali:P

Arthas
Gość
Wysłany: 2007-01-07, 08:57   

Ja też od początku wiedziałem ze nic z tego nie wyjdzie ale mimo wszystko fajnie by było się spotkać i pogadać. Szkoda :(

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi