Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Prorok i Qbs
Autor Wiadomość
aguska87
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 14:27   

na łamach Cartoonowego Forum chciałabym oficjalnie podziękować szanownemu panu PROROKOWI i równie szanownemu panu QBSowi za to, że zrobili mi największą w życiu niespodzianke i równocześnie najlepszy prezent na Gwizadkę :]

sprawa wygląda następująco: wczoraj we wczesnych godzinach porannych Jakub "pożyczył" ode mnie mojego Syna. miał razem ze swoją mamą dokonać przedświątecznych zakupów, ale jak się później okazało było to okropne kłamstwo. moim super Trabantem pojechał do Wojciecha, na działkę we wsi Bukowiec, jak wyczytuje na gg- do gruzińskiego warsztatu blacharsko- lakierniczego i tak dokonali odpicowania mojego Trabanta.

mianowicie: założyli mi nowe zderzaki, nową atrapę, nowe lampy, lusterka leżą na tylnim siedzeniu. wszystko to jest elegancko pomalowane na biały kolor, no i oczywiście wyszpachlowane. Syn ma teraz klasę i jest porządnym Trabantem. ma swój styl :]
nie wiem co mam więcej pisać. ciągle jestem w szoku i co chwilę wyglądam przez okno,żeby popatrzeć na mojego prawie nowego Trabanta. no i się właśnie popłakałam ze szczęścia.

trochę się sobie dziwię, że nie przejrzałam ich zamiarów. to jest najwspaniałsza niespodzianka, jaką kiedykolwiek dostalam. nie spodziewałam się czegoś takiego, nigdy... nie mogę uwierzyć w to co się stało. jesteśmy z Trabantem bardzo szczęśliwi.

no i na koniec...

dziękuję PROROK I QBS za to co dla mnie zrobiliście. macie u mnie dozgonne mycie samochodów, posprzątam na działce u Proroka, a Kubę mogę zawozić do domu dopóki nie ma swojego Zenka.
dziekuję dziękuję dziękuję
nie mogę lepiej opisać tego, jak super się czuję. rozpiera mnie energia

nie wspomniałam o dwóch dniach, które chłopaki musieli poświecić mojemu Trabantowi. kosztowało ich to też dużo energii, nie wspominam o pięniądzach......

PS. teraz ja sie Wam musze jakoś odwdzięczyć ale i tak już wiem, że w żaden sposób nie dam rady :]. jesteście cudowni :]

DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ

Jendrej
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 14:43   

a juz myslauem ze chcieli oglosci swoj slub ;)

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 14:51   

No bez przesady... to sie musialo stac:) polówkowe lampy tylne, atrapa, i zderzaki są zbyt szpatne zeby jezdzily na trabancie..
trzeba bylo zmienic... teraz tylko maska zostala... lakier jeszcze jest...tralala

James
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 15:59   

a mi to potraficie tylko ublizyć... - kędzior

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 17:13   

To bardzo mile slowa, za ktore ja ze swojej strony dziekuje i powiem ze to jest obustronna radosc, bo moglismy zrobić Ci niespodzianke , a poza tym ta konspiracja i zabawa z trabantem daly nam przez te dwa dni wiele radosci :-)

Prosze bardzo, niech Ci sluzy :-)

Jendrej
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 21:02   

a fajnie jest zrobic zajebiscie 100% polowke :] a nie 6 01 look :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-22, 21:21   

Ale to była 100% polowka bez zadnego udziwnienia. Jeszcze nie czas na robienie z polowki klasyka. Mysle ze powroci na to trend dlatego te zdemontowane czesci beda sobe lezaly i czekaly na lepsze czasy.

Sam żeś grilla sobie zmienił :-p

Jendrej
Gość
Wysłany: 2006-12-23, 10:16   

ale szybko wroocilo do stanu poprzedniego :P

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-12-25, 01:22   

ale fajnie! :) chłopaki: super pomysł! agnieszka: super prezent!

przy okazji pozdrawiam koleżanke trabantową :) mam nadzieje że się niedługo poznamy

ps. ja na drugiej randce dostałam w prezencie kierownicę do traba! :)

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-12-25, 11:34   

A ileż radości nam to wszystko dalo... poza tym jakoś tak sie rozpędzilem,.... moze by tak zbudowac sobie cnowego trabanta

aguska87
Gość
Wysłany: 2006-12-25, 19:44   

również wirtualnie witam Trabanciarę Emi :]

panie Prorok, jak pan bedzie potrzebował pomocy przy budowie Traba to ja jestem zawsze chętna do pomocy :]

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-26, 00:14   

A ja dostalem ekstra prezent od miejscowego, osiedlowego "gówna". Otoz po pasterce w nocy jakies skurwiele postanowily sie zabawic i w moich dwoch trabantach powybijali mi szyby. Niestety nie wiem komu @!#$ za to :-( ale bym bardzo ale to barrrdzo chcial sobie ulzyc. Na szczescie moi wspaniali Aga i Wojtuś pomoga mi wstawic nowe juz jutro rano, za co z gory dziekuje :-)

A tej kurewskiej patologii to ja bym jadra pourywal i tak dotkliwie skopal ze by nie chodzili juz wiecej "na pasterke". Dziekuje za mozliwosc wyzalenia sie :-(

A ty Emilko kiedy wracasz z Grzesiem?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi