|
MIKOŁAJKI - kontynuacja |
| Autor |
Wiadomość |
czarna limuzyna
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 21:47
|
|
|
| zlocik był super dobrze zorganizowany jesli ktoś by chciał fotki z zlotu niech mi da znac :) |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 22:03
|
|
|
| Panno Agnieszko.. jakżebym mogl.. Panna Agnieszke przeciez dzieckiem juz nie jest.. |
|
|
|
 |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2006-12-13, 22:40
|
|
|
dziekuje ze pan Prorok to zauważa...
kobieta- jak to dumnie brzmi :]. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-12-14, 01:28
|
|
|
Pitu pitu, w samochodzie sie kluca, a teraz sobie slodza :o)
Panno Agnieszko i Panie Wojtku proszę nie flirtowac tu tylko o zlocie opowiadac :-p
A co do zdjec panie czarna limuzyna to ja poprosze: qbs(małpa)tlen.pl
DDR |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2006-12-14, 11:03
|
|
|
| mejl w profilu :] |
|
|
|
 |
czarna limuzyna
Gość
|
Wysłany: 2006-12-14, 15:35
|
|
|
| Pan czarna limuzyna to innaczej Gizmo albo Patryk jak kto woli :) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2006-12-14, 15:54
|
|
|
| ale czekamy na fotki ;) |
|
|
|
 |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2006-12-19, 17:58
|
|
|
Powitać!
Sorki że dopiero..., ale lepiej późno niż nigdy. ;)
Serdeczne podziekowania dla wszystkich mikołajkowych zlotowiczów, za to że jesteście. Bez Was zlotu by nie było tak że to tylko Wasza zasługa i tu jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI.
Jak wiecie tegoroczny zlot powstał gdzieś na trasie Kraków - Gdańsk 10 października tego roku na stacji benzynowej :)
Odbył się pod hasłem "Gdynia", przyszły będzie "Sopot", albo "Gdańsk".
Jednocześnie pragnę przeprosić za wszelkie niedociągnięcia i postaram poprawić się na przyszłość.
Wielkie dzięki należą się Marioli i Bartowi za włożone serce, czas i kasę przygotowując zlot. Troszkę mniejsze (zapewniam że nie gorsze) dzięki dla pozostałych osób które pomogły w przygotowaniach.
Pozdrawiam i zapraszam w przyszłym roku.
JaJer |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-12-20, 00:33
|
|
|
E tam niedociagniecia! Bylo super!!!! Pan radny wczesany! Miejscowka good, tylko jak w przyszlym roku dopisze frekwencja to moze byc kiepsko ze spaniem. Gratulejszyn za zorganizowanie zlotu w 2 miechy Swietnie sie bawilismy, nawet jak pan radny wbil sie do nas na wodke do pokoju
DDR |
|
|
|
 |
czarna limuzyna
Gość
|
Wysłany: 2006-12-20, 18:38
|
|
|
| hejka ja tylk uporzadkuje u siebie sprawy i powysylam fotki ze zlotu tym ktozi bede chcieli i sie do mnie zglosza i dadza mi znac albo na mejla albo na gg sorki tym ktorym jeszcze neiwyslalem ale mam teraz sporo na glowie ale wysle napewno tylko uporzadkuje swoje sprawy :) a wiedz trzymajcie sie Trabanciarze i Pozdor dla was :) |
|
|
|
 |
|
|