Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
magazyn zdjęć ze spotów / zlotów
Autor Wiadomość
ali
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 00:23   

Już od dawna obiecywałem, że powstanie stronka magazyn plików, coś jak rapidshare :-) Serwer stoi u mnie w pokoju, jest szybki ( uzyskałem transfer 84 MB/s ) w porównaniu z innymi serwerami 500 kb/s to nawet bardzo szybki, nie mam żadnych ograniczeń jedynie ogranicza mnie przestrzeń dyskowa 4GB, bo taki miałem wolny dysk. Stąd moja prośba, jeżeli ktoś ma zbędny to chętnie przygarnę (zwrócę koszt przesyłki) może mieć uszkodzone sektory byle by chodził. Na kupno niestety mnie nie stać już i tak wykosztowałem się na serwer.

Co do dostępu do serwera i udostępnianiu plików to proszę się ze mną skontaktować to dostępnie login i hasło.

Stronka jest narazie zrobiona na "sztuke" tylko po to by już można ściągać zdjęcia, ale będzie się na bieżąco zmieniać.

Jeżeli komuś coś nie działa proszę pisać, porady oraz pomoc mile widziane.

Umieszczone zdjęcia są to te, które ja posiadam, jeżeli ktoś ma jeszcze inne proszę pisać to je umieszczę i będą dostępne dla wszystkich.

ali
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 00:24   

o kur...cze zapomniałe podać adres :-)

http://155.158.58.4/

Turek
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 09:42   

The connection has timed out.
:)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 10:29   

u mnie tez nie chodzi....

ali
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 10:51   

a jaką macie przeglądarke?

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 11:56   

Kochanieńki sprawdziłem na Avant Browserze i IE i nie łaczy się wogóle. Sprawdź u siebie co tam pogrzmociłeś :)

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 12:30   

A probowal ktos odkurzyc zakladke pt. Galeria? Niby sa zloty, spoty itp., a na stronie juz pajeczyny mozna znalezc.

ali
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 13:38   

e a to w takim razie nie bedzie takie proste, musze do admina w kato napisać podanie o odblokowanie wszystkich portów bo widocznie jakiegoś jeszcze brakuje

zielczi
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 16:23   

a mi wszystko dziobie ok

ZBuK
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 16:45   

JUŻ DZIAŁA - zaraz sie zobaczy co to warte...

ali
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 22:01   

mam nadzieje że już wszystkim chodzi, jeżeli nie to prosze pisać

Turek
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 15:22   

Si, si - działa.
Przydałaby się jeszcze jakaś fajna grafa do tego :)

Turek
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 15:23   

Bleee, jeszcze ten javascript który działa tylko w IE a w innych nie :)

ali
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 19:49   

od dzisiaj już działa na wszystkich przeglądarkach, a co do oprawy graficznej to jest ona zupełnie zbędna na takiej stronie która jest tylko i wyłącznie magazynem plików.
Pozatym jak będzie czas to będzie i wyglądało pożądnej, jak narazie to nie zauważyłem żęby ktoś zrobił chociaż tyle w kierunku darmowego udostępniania zdjęć ze zlotów. Jak ktoś próbował postawić serwer na linuksie to wie ile to pracy kosztuje i nie ośmieliłby sie czepiać braku graficznego wyglądu strony.
Krytyki sie spodziewałem bo na tym forum sporo jest ludzi co się czepiają a sami nic nie robią... jakoś nikt nawet sie nie pofatygował dostarczenia mi zdjęć do umieszczenia a co dopiero żeby samemu coś zrobić w tym kierunku...

Jeżeli coś nie chodzi to prosze pisać...

Turek
Gość
Wysłany: 2006-12-14, 09:47   

I tu masz racje, trochę roboty z całością jest, ale jako webmaster nie mogłem przeżyć czegoś co działa tylko w jednej przeglądarce - po prostu jestem na to uczulony, także sorka za krytykę!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi