|
Spotkanie 10 grudnia Siemianowice Śląskie |
| Autor |
Wiadomość |
nemo
Gość
|
Wysłany: 2006-12-10, 23:46
|
|
|
| zgadzam sie było ok szkoda ze tak zadko sie wszyscy spotykamyalo nastepny bedzie WOŚP |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2006-12-10, 23:51
|
|
|
| Hehe ja też dziękuje wszystkim których znam i których nie znam za to że wpadli i że miło spędzało się z wami czas. Duże podziękowania dla Andrzeja że wziął na siebie organizację. Chociaż mam tez wytłumaczenie że ktoś mu chyba chciał wkopać na osiedlu i dzisiaj się chciał pokazać ilu ma kolegów i że nie warto heheheh. Alan na szczęście udaremnił próbę akademikowej pożyczki lampy stołowej i tez mu się chwali. Czekam na jakieś zdjątka i info co do wośpa faktycznie. |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2006-12-10, 23:53
|
|
|
Było fajnie. Dziękujemy organizatorom :)
pozDDRoofka!!
Tunel jest piękny!! Jutro też się nim przejade ;P
i pojutrze i we środę też :)
muszę się nim nacieszyć bo tyle na niego czekałem... :) |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 00:12
|
|
|
Dzięki Andrew, jak zwykle w twoim wykonaniu nie ma sie do czego przyczepić, żeby wszysct organizowali zloty tak jak ty spoty !!!
zdjęcia: http://155.158.58.4/ |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 18:23
|
|
|
dzienki wielkie wszystkim ktorzy wpadli, dzienki za frekwencje no i wielkie dzienki dla organizatora
bardzo milo bylo widizec znow te wszystkie mordy:):):) |
|
|
|
 |
warcabowa
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 19:26
|
|
|
| TAk TAk dzieki wielkie Andrew super było:)do zobaczenia na parapetuwie u WAs:D a i dziekujemy NEMO ze przygarnołes kropki i podwiozłeś Warcabów do domu:) |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 19:35
|
|
|
Było super:D Mimo nieszczególnej pogody tyle osób przeyjechało że aż miło popatrzeć było :) Szkoda że zgubiliśmy Was po wyjeździe z parkingu, ale i tak było prześwietnie :) Do zobaczenia na WOŚP, pozdrowienia dla wszystkich co byli
Piotrek(Goofy) i Ela :) |
|
|
|
 |
warcabowa
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 19:39
|
|
|
| a no i jak mogłam pominac Lokata i tate Jakima tez dziekujemy za wycieczke:D:D tyle wrażeń bylo i ciekawostek:P |
|
|
|
 |
Moody
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 19:45
|
|
|
Przecież nie mogło być inaczej skoro Andzrejek organizował, knajpka całkiem fajna szkoda, że prawie zasnąłem po ciezkiej sobocie ale to przez tv w którym nic ciekawego nie leciało:D.Alan mogłeś jakieś foto furek zrobić w końcu tyle wynalazków bratniego narodu nie spotyka się często.
PozDDRo i do nastepnego |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 20:45
|
|
|
| Mam troche zdjęc zrobionych, ale nie wiem gdzie je można umieścić, by każdy mógł zaczerpnąc... :) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 20:52
|
|
|
| www.rapidshare.com |
|
|
|
 |
Goofy
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 21:36
|
|
|
| dzięki Arthas, spróbuję je tam wrzucić :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 21:53
|
|
|
ja tez muszew podzienkowac tacie Jakimowemu i mamie Lokatowej
no i ze marciny przygranely takie kropki jak my:) |
|
|
|
 |
ali
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 22:03
|
|
|
| jak pisałem w innym wątku, wystarczy mi przesłać zdj a ja je umieszcze na serwerze |
|
|
|
 |
Kuba ROZPRUWACZ
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 23:57
|
|
|
| Mi sie też podobało!! Super pozdro dla gołoty!! super mi sie blokowało droge moja czerwona szczała na WPR a to co najbardziej utkwi mi w pamięci to fakt ze smignełem kilkanascie trabańcików na jednej prostej za jednym zamachem cudnie.PozDDRo |
|
|
|
 |
|
|