Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOTKANIE Z POLICJą :)
Autor Wiadomość
Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 21:13   

To się Warcab nie doczekasz :-) I teraz, i za miesiąc i nawet za rok...

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 22:36   

Pozyjemy zobaczymy chodiarz szczerze powiedziawszy to mi sie nie spieszy:P

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-11-24, 01:04   

Mnie po dwóch latach jeszcze nie zaprosili. A przecież się napraszać nie będę... :-)

Bross i Cost'a
Gość
Wysłany: 2006-11-24, 02:36   

Masz rację Wojtek

:) :D

DDR Dobranoc ?

warcab
Gość
Wysłany: 2006-11-24, 09:32   

ponoc po 2 latach ulega przedawnieniu:D

wiec juz masz luz

Rafał Kośka
Gość
Wysłany: 2006-11-25, 21:24   

Tak za brak klamek można mieć cofnięty dowód rejestracyjny i skierowanie na badanie techniczne, podobnie jak za drzwi w stylu lambo czy za lampy srobo czy za przyciemniane nieposiadające homologacji lampy, szyby...Lista tych rzeczy jest o wiele dłuższa, ale jak wiadać, bRq zapewne już dowód z powrotem, a klamek nadal nie ma...prwie cud :P
Ja miałem raz kontrolę, fakt nie trabim, lecz "autem zastępczym". Jechałem 70 tam gdzie było ograniczenie do 70:] Poporstu rutynowa kontrola, panowie mieli jednak chyba zły dzień bo 2 razy dmuchalem w alkomat, chcieli traktować drug wipem(czy jak to sie tam nazywa), zażyczyli sobie pokazania gaśnicy i trójkąta, a dokumenty czytali jakby to była trylogia. Nic mi nie zrobili, tylko zabrali 17 minut mojego czasu.

papieju
Gość
Wysłany: 2006-11-27, 13:26   

A ja w sobote przed Toruniem wyprzedzalem busa i osobowke, linia przerywana, szerokie pobocze. Patrze - jedzie cos z naprzeciwka, ale jak zaczne wyprzedzac to na pewno odbije na pobocze, zreszta widze ze wszyscy tak jada nawzajem sobie ustepujac - no to kierunek i ogien. owszem, ustapil miejsca, ale to byl radiowoz oznakowany. Nie wiem czy zawracali czy nie, dodalem gazu, uszy po sobie, a na moje szczescie 2km dalej byl rozjazd - 1-ka sie krzyzowala z jakas inna duza trasa. Moze odpuscili nie wiedzac gdzie pojechalem, a moze nie zawrocili, tego sie pewnie nie dowiem, ale co w portkach to moje :)

Benek Kielce
Gość
Wysłany: 2006-11-27, 15:46   

Cisne sobie przez miasto (jeszcze wtedy Trabem ojca). Ograniczenie do 60 km./h -ja lece 100-110. Ogolnie sie spieszylem. Wyprzedzalem kazda mozliwa dziura. Za mna cisnie tak samo Poldek, ale tak swieci po lusterkach (chyba zle mial swiatla ustawione), ze nie idzie poznac, ze to Policja. Lecimy tak pare skrzyzowan, az zapala mi sie zolte na ktoryms. Depcze gaz do dechy i przelatuje juz na czerwonym, a za mna czerwono-niebieska dyskoteka. Zjezdzam na bok. Wycena... 21pkt i 500zl.(na reke mi poszli). Zasugerowalem im 60 zl. w lape. Jak mi oddali papiery, podziekowalem im, wsiadlem w Traba i odjechalem. W lape nic nie dalem, a bali sie odezwac.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi