Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
"DUROPLASTIKON"-dziękuję i żegnam:(
Autor Wiadomość
Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-11-21, 22:57   

Witam!
Drodzy Trabanciarze i urocze Trabanciarki.Zorganizowałem juz 4 zloty w Aleksandrowie Kujawskim.Były różne i działo się wiele:pokaz palenia gumy na płytach nagrobkowych(pierwszy zlot:),dewastowanie starego Trabika(drugi zlot),wybór w 10 kategoriach na naj...(trzeci zlot)oraz zbiórka kasy na rzecz braci Kamińskich chorych na zanik mięśni (czwarty zlot-902,63zł).Oj działo się!!
Na każdym zlocie było dużo nagród do wygrania (główna akumulator),odbywały się wypady do Torunia i Ciechocinka,wyścigi na tzw.1/4 mili oraz dyskusje przy ognisku na tematy życiowe:)Fajnie było!
Każdy zlot to przede wszystkim ludzie.Poznałem na zlotach wielu WSPANIAłYCH ludzi.Dziękuję Tweciakowi za zlot w Skierniewicach, który mnie zainspirował do zrobienia swojego zlotu, Prezesowi Tomkowi za pomoc przy stawianiu pierwszych kroków w organizacji zlotu, niezawodnej ekipie z Trójmiasta (Jajerowa Rodzinka,Kaszub,Michaś,Kamik,Emi,Greg,Jędrek,Czomscy i inni),która była na kazdym zlocie,ekipie z Kujaw (Kamil_ON i cała Bydgoszcz),warszawskiej braci (Gonzowi i Karolinie w szczególności)oraz pozostałym(z pamięci:Burski,Fritz,ekipa Kalisz,ekipa Bełchatów,Krzysztof z Włocławka z Rodziną oraz aleksandrowscy maniacy DDR-Cameleon i dziadek Jurek:)
To były niezapomniane chwile i WSZYSTKIM, którzy byli chociaż raz na moim zlocie z całego serca DZIĘKUJĘ!!
Raczej żegnam się juz z organizacją zlotu ponieważ nie dostałem na 2007 rok wsparcia od miasta (ale to nie z ich winy) oraz z racji tego że napotykam dużo problemów z roku na rok a i pomysłów coraz mniej.Wydaje mi sie że juz sie wypaliłem:(Z drugiej strony to muszę isć do roboty w wakacje a przez organizację zlotu nie mogłem pracować bo cały sierpień był wyjęty z życia!
Nie żałuję zadnej chwili spedzonej z Wami!To będą niezapomniane chwile.Mam nadzieję że ktoś z Was kiedys wspomni zlot w Aleksandrowie Kujawskim.Nie będzie to zlot owiany taką legenda jak Trampkowisko ale mam nadzieje że pozostanie w Waszych pamięciach na zawsze!!Mój zlot był inny niz pozostałe bo połączony z festynem dla miasta ale myśle że nie przeszkadzało Wam to aż tak bardzo:)Było to jakieś urozmaicenie kalendarza imprez Naszego klubu.

Dziekuję.PozDDRawiam i do następnego zlotu!
P.S.Termin na koniec wakacji jest wolny!Chętni do przejęcia mile widziani:)

BARTEZ601!!!

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-11-21, 23:01   

No chyba że mi sie coś odmieni i powróce do organizacji :))Póki co to dziękuję i odkładam DUROPLASTIKON na półke miłych wspomnień:))

PozDDRo-Bartez:)

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 09:45   

kurna...moj pierwszy samodzielny zlot...co ja bede robil w ostatni weekend sierpnia? mam plan, szykuj sie bartoszu wpadam i pojedziemy na kuracjuszki do ciechocinka, najwyzej nam kobity mordy obijo;) tak powaznie to dzieki za te 3 zloty na ktorych bylem. pozDDRo

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 11:10   

No tak-turnus mija a ja niczyja:)Jak bedziesz w pobliżu kiedyś w wakacje to zapraszam-pozarywamy ciechocińskie panie:)Dzięki Gonzo za Waszą obecność na zlotach!
P.S.Ćwiczysz na saksofonie?:))

PozDDRo-B.

Ye
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 12:20   

tej no wtf...
wkoncu wybraklem sie na piuerwszy alexandrow w tym roku bo w zeszlym mi akurat uszczelka pod glowica padla... a tu co na przyszly ni bedzie :(

ei...

tak czy siak... dziekowac :)

DDR

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 14:47   

Niedobrze...
Kalendarz zlotowy ma coraz mniej pozycji. No cóż - taki żywot.

Gonzo-Ty żyjesz?

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 19:01   

Bartek , ja tez musze podziekowac, choc malo pamietam ten zlocik, ale bylo wspaniale, po przeczytaniu ze za rok nie bedzie az lza sie zakrecila w oku, mam nadzieje ze damy rade i jednak sie spotkamy !PS. przeslij mi zdjecia z aleksandrowa:)
pozDDRawiam

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 19:35   

Wielka szkoda, ze to juz koniec.
Ale nie mozemy pozwolic, zeby na Kujawach nic z trabami sie nie dzialo.
Pomysl jest taki: ja mam kilka hektarow placu na ktorym mozna postawic namioty, zrobic ognisko, troszke poszalec itp. Nie wim jak by bylo ze sponsorami, wiec i z nagrodami, ale cos na zasadzie weekendowego spotu-zlotu jestem w stanie zorganizowac.
miejsce oddalone od Alexa o jakies 70km w strone Plocka, wiec prawie wszyscy mieli by blizej nia do Alexa (poza Tojmiastem niestety).
Wiec zapraszam. Termin ten sam.
Pozddro-K

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 21:02   

Krzysiek- jestem za! juz sie pisze na zlocik

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 08:54   

nieglupi pomysl z tym plockiem.
ps Wojtus, zyje - na razie przebywam na zeslaniu w radomiu, wiec pozdrawiam

maxxx601
Gość
Wysłany: 2006-11-26, 23:21   

Bartek to co zrobiłeś to był kawał dobrej roboty serio!!! Liczymy, że jeszcze znajdziesz wenę a przede wszystkim zaplecze. Z mojej strony żałuję kurde że dane mi było być na zlociku tylko raz...

emilia j.
Gość
Wysłany: 2006-11-27, 18:12   

jaaaacieeeee! to na jaki zlot my teraz mamy przyejchać? że na Aleks to było bankowo! a teraz co?
Ale i tak dzięki za te dwa suuuuuuuuper faaaaaajne zloty na których byłam! jeden fajniejszy od drugiego! co tam sie nie działo!!! :) ehhhhhhhhhhhh!
gratujuję zacięcia zapału i zdolności organizatorskich! na pewno nie raz sie jeszcze spotkamy , jak nie w ALeksandrowie to gdzie indziej! :D

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 00:47   

Dziękuję!Aż mi sie łezka w oku zakreciła!Jak tak dalej bedziecie pisac to jeszcze zmienie zdanie:))

PozDDRo-aleksandrowski Bartez

Ye
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 10:58   

ja wiem :D

ty nas tak teraz podpuszczasz :P

gonzo
Gość
Wysłany: 2006-11-28, 13:55   

chcesz sprawdzic czy jestes tu ganiony czy chwalony;))))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi