Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
spocik w stolicy podkarpacia 28.10
Autor Wiadomość
Marek Miller
Gość
Wysłany: 2006-10-28, 22:02   

Faktycznie było trochę niemrawo ale przecież dopiero się poznajemy.

I tak jak na drugi raz - pierwszym razem mnie nie było - to było spoko....

Oby częściej.

Niestety ale za tydzieńnie pojadędo Tarnobrzega bo mam robotę - nagłośnionko. Szkoda ale przeżyjemy.

Pozdrawiam i do następnego spotkania :-)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-10-29, 17:57   

dalem dupy strasznie, bo bylem przekonany,ze to ma byc dzisiaj w niedziele, cholera,a mialem przyjechac :(

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-10-29, 18:22   

Prosze nie marudzic ja zrobiłem najwiecej kilometrów i było całkiem fajnie a to za sprawą ludzi co mogą rozmawiac o trabantach cały dzień

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-11-02, 13:13   

Chciałem przyjechac :| ale mielcuchy nie miały środków itp. a sam nie chciałem lecieć ... niestety, ale jeszcze mysle nie jeden spot przed nami :D pozdro..

pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-11-02, 19:47   

Sam byś nie leciał , mogłeś się zabrać z nami , dałeś d.... i tyle . Pozdrawiam . M

sintesi MIELEC
Gość
Wysłany: 2006-11-09, 23:56   

hehe, pasonat , no to dałem dupy jak nic :D to nic do nastepnego :) jakis zimowy spocik trzeba zrobic .. pozdro...

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-11-10, 07:39   

ehhh pasonat czepiasz się :) :)

Złoty
Gość
Wysłany: 2006-11-10, 11:47   

Pasonat z czanikiem tez dali dupy bo dziadkom sie nie chcialo wstąpic na impreze do mielca :P... (czanik sie pewnie zbulwersuje ze napisalem ze jest dziadkiem)..

pozdro

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-11-10, 15:43   

czajnik niestety prawda boli, staru juz jestes , nie to co ja mlody :D:D:D

pasjonat
Gość
Wysłany: 2006-11-10, 16:11   

Co z tego ze młody jak bez wątroby :)A co do spotkania w Mielcu mieliśmy obawy ze was nie znajdziemy w tym lesie . Jak bym widział solenizantke i była by ona ...... to moze i kupił bym po drodze latarke i was odnalazł , atak bałem sie jechać w ciemno :) . Musze cos pomysleć o spociku w stolicy podkarpacia czyli Tarnobrzegu , dziś ma przyjść Czajnik mamy coś poczytać to moze sie coś wymyśli . Pozdro dla pasjonatow trabantów.

Pasjonat

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-11-11, 18:27   

No ładnie teraz mnie ....... i jestem zły.
Mielcuchy my jak robimy impreze to kulturka w domu albo jakiejś knajpce a nie w lesie( do lasu to ja na grzyby chodze!!!!!).Pelu ty najbardziej dałeś dupy bo dopytywałeś się gdzie jest to podpromie i co??????? pomyliły ci sie dni!! myslałeś że to w niedziele a przecie wyraznie pisze że to 28!!!! sobota he he heh FRAJER .A ty pASONAT to Kto nie ma wątroby? kto wczoraj miał problemy przy 0.7 ?no musiałem pic po drodze do domu bo ciebie wzieło na frytki o 21 a flacha nie dopita . Eh szkoda gadać same marudy !!

arek_353
Gość
Wysłany: 2006-11-11, 20:29   

pasjonat ty wczoraj czytałes a ja dzisiaj w mielcu kase zbijałem :)

picia353
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 02:03   

Ja myśle ze teraz trzeba zrobić spota na jakimś neutralnym ciepłym terenie.....Las raczej odpada ;P

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 14:17   

czajnik pomylilem sie z tego wzgledu,bo w krakowie spoty zawsze sa w niedziele i bylem przekonany,ze w rzeszowie tez bedzie w niedziele,a co do picia to wolalem cie ostatnio i tez nie chciales przyjsc!!!
a tak poza tym to nie jestem frajerem

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-11-12, 18:02   

Pelątko i dobrze że z toba i Bamboszem nie poszedłem bo Darek powiedział że wytrzezwiał w nastepny dzień o 19 a ja musiałem na drugi dzień siedzić za kułkiem.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi