Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Szczecin - czy ktoś tu jeszcze żyje?
Autor Wiadomość
Waldemar
Gość
Wysłany: 2006-11-03, 11:36   

Hej,
Pyralginum, zrobiłeś już przegląd w swoim Trabie? jeśli nie to podjedź do mnie (Sz-n Dąbie serwis Mercedesa, Pomorska 88) zobaczymy co da się zrobić w temacie przeglądu (jestem Diagnostą) może i doradzę w kwestii napraw, w końcu jestem weteranem Traba na tej ziemi :)
Sebastian, kiedy Ty wreszcie wyruszysz na szlaki? :) są jakieś realne szanse na skończenie remontu Twojego autka? :)

Pozdrawiam

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-11-03, 12:48   

Sa postepy ;) Sa pieniadze sa potrzebne czesci tylko czekam naz cieplo bedzi ezeby to wszystko poszpachlowac pospawac zalozyc nowe czesci i w droge.

Turek
Gość
Wysłany: 2006-11-03, 13:13   

Waldemar - to ja tak zapytam poza tematem, potrzebuje chłodnice do 1.1, może orientujesz się gdzie taką dostanę??

Jeżeli chodzi o Mikołajki to z chęcią bym się wybrał jak fundusze pozwolą...
Może najpierw zorganizowalibyśmy jakiś zimowy spocik w Szczecinie - co wy na to Szczecinianie ;) ?

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 00:42   

Witam wszystkich, ktorzy mnie znaja i nie znaja. Takie pytanko: czy ktos chce moja 601?? Oddam tylko w dobre rece. Reafus powinien miec jakies ostatnie fotki, jesli nie to piszcie na maila to w miare mozliwosci wysle zdjecia. Jestem w irlandii i szkoda zeby autko stalo przykryte plandeka dlatego oddam je komus, kto sie bedzie z niego cieszyl, a pozatym zostanie w naszym regionie i ponownie pojawi sie na spotach... Jesli ktos bedzie powaznie zainteresowany to niech napisze sms na nr +353851182276 to w miare mozliwosci oddzwonie. Pozrowionka dla wszystkich Szczeciniakow!

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-11-18, 12:38   

Witam. Krzysiek niestety nie mam zadnych fotek. Ostatnio szukalem po calym kompie i nie znalazlem. Nie wiem o sie z nimi stalo. Chcialem go bratu pokazac bo chce samochod zmienic ale juz mu przeszla ochota na trabanty wiec niestety go nie wezme.

Turek
Gość
Wysłany: 2006-11-20, 07:43   

A gdzie go można na żywo obejrzeć?

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-11-21, 06:42   

chcialem go pokazac na fotkach. Dzisiaj je wkoncu znalazlem. Niezle sie schowaly. sa 4 wiec jak ktos chce to moge wyslac. Do obejrzenia jest o ile dobrze pamietam w stargardzie szczecinskim.

Turek
Gość
Wysłany: 2006-11-21, 06:44   

Poprosze na maila :)

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 18:52   

Bede w weekend w Polsce, jesli ktos chce go zobaczyc to bedzie jedna z ostatnich szans... Jesli ktos ma ochote napiszcie sms na numer +3530851182276 to oddzwonie. Pozdrowionka

KRZYSIEK & ULI P.
Gość
Wysłany: 2006-11-22, 18:53   

Jedna mala fotka jest przy moim profilu hihi Troszke malutka:)

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 06:47   

poszly :)

Turek
Gość
Wysłany: 2006-11-23, 08:39   

Dostałem, dzięki!
SMS też poszedł ;)

Igor sq1fyi
Gość
Wysłany: 2006-12-10, 10:40   

Witam.
W tym tygodniu wrzucam wał do silnika, silnik do wozu i myślę, że już następnym razem do Szczecina przybędę moim zielonym potworem. Może wtedy damy rade się spotkać??
Pozdrawiam Igor

Turek
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 09:33   

To już wiem kto mi pomoże dobrać i zestroić antenę do CB :)
Z chęcią się na to piszę!

Igor sq1fyi
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 00:08   

Nie ma żadnego problemu. Zawsze się jakoś dogadamy.
Pozdrawiam Igor

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi