Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarcie Alei Rataja w Skierniewicach
Autor Wiadomość
qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 09:16   

Witam wszystkich użytkowników jedynych i niepowtarzalnych samochodów w tej galaktyce. W imieniu Władz miasta mam zaszczyt zaprosić na uroczyste otwarcie naszej dwupasmowej Alei:) Uroczysta defilada do wydarzenie, które na stałe wpisze się do historii naszego miasta. Dlatego szczerze i ochoczo zachęcam wszystkich do uczestnictwa! W podzięce - sowity poczęstunek oraz gadżety. Im więcej nas - tym lepiej i ładniej. ZAPRASZAMY!!!

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 11:56   

Ale kiedy?

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 14:08   

Przepraszam,zapomniałem dodać:)
25 października (środa ;/), godz 13. Mapka dojazdowa jest na stronie głównej w ogłoszeniu "Wielkie otwarcie Alei Rataja w Skierniewicach". W razie jakichkolwiek pytań służę:)

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 17:44   

No niestety środa :/. Większość z nas pracuje lub się uczy i kompletnie nie pasuje przynajmniej mnie ale na pewno masa Trabanciarzy zodzi się ze mną zę środa to chyba najgorszy dzień jaki mógł wypaść. Niestety

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-16, 21:55   

To fakt... w sumie ja też:( Fakt faktem, gdybyśmy dobierali my ten termin, na pewno nie była by to środa, a już na pewno nie godz. 14. W każdym razie liczymy na jakieś pozytywne wibracje, co zrobić...

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 07:49   

A ja moglbym to reflektowac :) jak tylko zloze dzis pradnice to moze moze ;) pOZDRO

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 08:15   

A zapraszam:)

peeter
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 17:01   

O witam Qurczaka:)ja bym z wielką chęcią przyjechać, ale po pierwsze nie wiem czy złoże trabanta, po drugie bedę w stolicy sie edukował:( a pod słowem gadżety co sie ktyje:)??Pozdrawiam

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 21:55   

Nie udalo mi sie :( tylko sie dzis powkurzalem w garazu i poszedlem bo i tak dzis nic juz bym nei zrobil za bardzo zdenerwowany na dzis bylem:/ a chcialem pojechac lubie parady i tego typu akcje:) Pozdrawiam

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-17, 22:31   

Oj szkoda:(( Coś mi się wydaje, że mało nas będzie... Ze swojej strony nasze Miasto - czytaj władze:), zapraszają na zupkę z wkładką i jakiś tam jeszcze poczęstuneczek, co do gadżetów zaś - koszulki z nadrukiem "Skierniewice", długopisiki, jakieś breloczki - w sumie gadżety, nic dodać, nic ująć.

peeter
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 12:27   

jak możesz to załatw mi taką koszulke:)bo chciałbym zacząc promowac miasto które jest mi bardzo bliskie:)Pozdrawiam

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-23, 09:19   

Halo, halo!!
Czy ktoś w związku z tym może potwierdzić przybycie??
Chciałabym oszacować straty :)))
Proszę o kontakt:
Maciek
cock@tlen.pl, 604799673.

Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-10-24, 21:36   

i dont know jak po lektoratach uda mi sie urwac z cwiczen i pawelek posklada ten pieprzony regulator to bedziemy :) dzis jakies uzwojenia zesmy przelutowywali moze bedzie ladowanie :) pradnica juz smiga :] teaz kwestia rerulatora ;] pozDDRo601 :] moze bede ale nie obiecuje :(

qrczak
Gość
Wysłany: 2006-10-25, 05:22   

:))) Bardzo, ale to naprawde bardzo fajnie!! Nie przestraszcie się ewentualnie "dzikich tłumów", ponieważ data i godzina "wszystkim pasuje". W razie czego zgarniajcie po drodze wszystkich znajomych. Z góry dzięki!!! i Do zoabczyska!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi