Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TRABANTX DIFO poszukiwany jakis kontakt
Autor Wiadomość
peeter
Gość
Wysłany: 2006-10-21, 07:44   

Witam!!! Po raz pierwszy trafiłem na nie uczciwego trabanciarza, bardzo to jest przykre, ale prawdziwe. Wiec historia jest taka juz dawno jakos w maju czerwcu chciałem sprzedac gaźnik od trabiego 1.1 i kilka innych częsci. Od nośnie gaźnika skontaktował sie ze mną nie jaki"TRABANTX DIFO" i chciał go kupic. Ustalilismy cene itp. Wysyłałem inne paczki i stwierdziłem ze pewnie niedługo pieniązki wpłyną na konto i wysłałem paczke bez zaksięgowania. Wiem ze to może i głupie było,ale miałem zaufanie do ludzi a szczególnie do trabanciarzy. Czekałem na pieniązki i dalej czekam, pisałem meile i nic, raz tylko jakas kobieta mi odpisała ze brat wyjechał na wyspy itp... Jak ktoś ma jakiś nt telefonu lub jakis inny kontakt po za meilem byłbym wdzęczny. Pozdrawia

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 00:00   

a gdzie to wysłałeś? do lublina?

Kargul
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 10:42   

peeter, to czasem nie ta sama osoba co sprzedaje częśći na giełdzie CT http://gielda.cartoontrab...&ogl=3651&sort= Pozdro

peeter
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 11:33   

dzięki bardzo za pomoc:),ale po długim przeszukiwaniu archiwum w outluku znalazłem dane tego człowieka:) nie wiem czy to jezd zgodne z prawem, ale chciałbym ostrzec przed nieuczciwym obywatelem IV RP:

ZAPLATYNSKI DANIEL
PRZEMYSL

Jeśli ktoś jest z Przemyśla i zna tą osobe to prosze o kontakt. Pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 12:40   

a niech ktoś mi powie lubelski psie, a niech ktoś mi powie lubelski psie- wyrwe z ziemi kija, przypierdolew ryja i skończy sie !!

peeter
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 14:10   

Kędzior nie rozumiem o co Ci chodzi, ale chyba nikt nie napisał ze on jest z Lublina. Ten pan jest z Przemyśla w woj. podkarpackim. I może to być ta sama osoba co teraz sprzedaje komplet zaplonowy. Pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 16:07   

nie chodzi o kolsia nie czuj sie urażony. Chodzi o dwuznaczne wypowiedzi miedelnicy któremu zad żal ściska że do lublina trafił pewien trabant którym kiedyś był zainteresowany.

pelu-p
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 16:27   

kedzior wyluzuj...

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 17:47   

Kędzieor tak ma :D. No chyba ze wypije. Ale bezemnie bo ja już więcej z nim nie piję po tym co zrobił on i reszta ekipy ze mną na Trabi Expo :D:D:D:D

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 18:29   

kedzior widzisz wszystko co zle to Ty :P

miedelnica
Gość
Wysłany: 2006-10-22, 19:37   

Kędzior, dziecięca żenada... nie patrzę Twoimi kategoriami...zazdrosny o wszystkie traby w polsce chyba nie mam podstaw być. pytam się czy z lublina bo mój kumpel z krakowa który oprowadza amerykanów trabantem po mieście naciął się na gościa z lublina który sprzedał mu cośtam w ten sposób. potem dzwonił do mnie z żalem... Ksywka była jakoś podobna,nie pamiętam teraz, tak tylko skojarzyłem.

czajnik
Gość
Wysłany: 2006-10-24, 06:59   

kedzior podtrzymam cie na duchu ...Kopernik też była Kobietą

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi