|
Slascy Trabanciarze a WOSP |
| Autor |
Wiadomość |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-18, 20:25
|
|
|
Witam
Nieublaganie zbliza sie finla nastepnego WOSP
Poszcegolne sztaby zaczynaja juz pracowac nad programami
A Slascy trabanciarze stara tradycja nigdy nie nawalaja i zawsze sie zjawiaja na finalach jako nie lada atrakcja:)
Dlatego takie male pytanko jak w tym roku dzialamy cos??
czy sa jakies proozycje,mozemy sie ewentaulnei tu pozgadywac zeby potem sie ekipa nierozdrobnila na male kawalki po poszcegolnych miastach
Tyle z tematu na ktory przechwila wpadlem:P
pozDDRo
warcab |
|
|
|
 |
Bross i Cost'a
Gość
|
Wysłany: 2006-10-19, 15:07
|
|
|
| jak się uporam i jakaś gotówka wręce wpadnie zjawię się byle by finał WOŚP niebył dalej jak 150km w 1 strone. :) |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2006-10-19, 18:02
|
|
|
| No ja się piszę jak co roku ale gdzie?? Z tego co pamiętam to zawsze w mieście w którym był główny sztab. A gdzie jest teraz?? |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2006-10-19, 18:02
|
|
|
| Mogę przyjechać, ale tym razem wezmę zapasową głowicę i jakąś farelkę dla tego który będzie mi ją wymieniał ;) |
|
|
|
 |
pawol
Gość
|
Wysłany: 2006-10-19, 21:53
|
|
|
| pewnie ja sie tez zjawie wiec czeba tylko miejsce i czas podac a duzo wiecej trabow sie zjawi |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-10-20, 19:04
|
|
|
| JA to okresle w ten sposob.....Trzeba duzo cierpliwosci i czasu by wszysko pozalatiwac i dopiac na "zicher"a ja cos o tym niestety wiem...ale jak bedzie trzeba .....to kto wie co bedzie robil w tym roku.... |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2006-10-20, 19:05
|
|
|
| Ale o tym to jak rok temu w grudniu popoludniu w Siemianowicach.... |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-20, 21:51
|
|
|
moj kumpel ma sztab ale troszke daleko bo w krakowie:/ i powiedzial ze daloby sie cos zalatwic no ale niestety to troszke kawalek:(
zobaczymy co czas pokaze dalej |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2006-10-21, 01:26
|
|
|
krakow mi pasi jak najbardziej:):):)
juz nie mow,ze tak daleko do krakowa, a Wy gdzie macie ten sztab, bo jak tutaj nic nie bedzie i nie pojade do domu, to moze slask odwiedze?? |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-21, 07:22
|
|
|
Na slasku w kazdym miescie jest jakis sztab, a w moim miescie tj. gliwicach pelu od palu lat jest wielka kicha i raczej nic by nei wyszlo, pozostaje szukac po innych miastach
napewno jest krakow ale to odemnie ok 100km w jedna strone wiec ta odleglosc moze byc zaporowa dla wielu ludzi niestety
w takim razie czekam na opinie innych trabanciarzy o pomysle, mile widziene glosy ze strony krakowa:) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 11:41
|
|
|
| Jak co roku coś napewno wymyślimy. Tylko trzeba zacząć od zorientowania się gdzie odbywa się na Śląsku finał Orkiestry, i tam to najlepiej organizować. Jeśli dowiemy się gdzie jest finał wtedy wciągnie się w organizację osoby mieszkające najbliżej tego miasta (i nie tylko). Ale tak jak Andree napisał, żeby o tym pogadać trzeba się spotkać. A na teraz wszystkim zainteresowanym polecam orientować się gdzie jest organizowany finał na Śląsku. |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 18:02
|
|
|
| czyzby preteskt do jakiegos spocika???:):):):):):): |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 19:14
|
|
|
| Idealny pretekst :) Warcab trzeba coś skręcić :) |
|
|
|
 |
Paździoch
Gość
|
Wysłany: 2006-10-23, 20:54
|
|
|
| jestem za przydalby sie spocik jakis rzuccie kiedy wam pasuje:) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2006-10-24, 20:07
|
|
|
a moze by tak ustalic co miesieczne spotaknie slaskich trabanciazry jak to maja niektore odzialy cartoona????
typu kazda pierwsz niedziela miesiaca albo cos w tym stylu???? |
|
|
|
 |
|
|