Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
po TRABI EXPO
Autor Wiadomość
Anamoon
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 06:42   

Warcab przecież jechalismy razem ty sklerotyku :)Podporowadziłem was w Mysłowicach do A4. Czemu pytasz?

Mihu
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 16:28   

Mam pare fotek ze zlociku i pare krótkich filmików z aparatu , ale zawsze coś . Teraz pytanie czy wrzucać tutaj linki ??

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 17:32   

TAK !!

James
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 18:38   

NIE!!:)

Mihu
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 18:53   

http://www.youtube.com/profile?user=mihoo82 ,parusekundowe filmiki

Mihu
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 18:58   

fotki powinny być jutro :)

Sebastian Zielonka
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 19:09   

no to powiedzcie mi teraz co musze zrobic zeby wreszcie uslyszec glos w youtube(kozystam z mozilla firefox)

Mihu
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 20:16   

też mam firefoxa i głosa mam :)

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-11, 21:54   

teraz juz kojarze wiecie bylem pewien ze Wy to Wy na 90%:P
niebylem pewien ze to Wy bo wydawalo mi sie ze na wodstcoku mieliscie trampka na rejestracjach z bytomia a teraz jak sie nie myle z myslowic i to mnie z leksza zmylilo:P:P:P ale z drugiej strony mieliscie niebieskiego trampka i to mnie sklanailo ze Wy to Wy a pozatym mieliscie oznaki takich ale wodstokwoiczow:):)

mysle ze do zobaczeania na jakism spociku w najblizszym czasie:)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 08:10   

Dobry den!

Dziękujemy wszystkim za przybycie na zlot, fajnie że właśnie w Krakowie mogło się spotkać tylu miłośników Trabantów.

Jak znajdę chwilkę to tradycyjnie przygotuję statystykę ;)

Dziękuję całej ekipie przygotowującej zlot ! (zestawienie niebawem), oraz wszystkim którzy przyczynili się do tego, że w ten a nie w inny sposób wspominacie Trabi-Expo IV.

- niestety nastąpiła zawałka z piwem - mimo że pełna kega stała w świetlicy :-(
- do Piotrka z Cz-wy: niestety nie byliśmy w stanie przytrzymać Wam domku tylko na noc z sb./nd.

Pogodę z Jajerem uzgodniliśmy tydzień wcześniej, obiecał że przywiezie i ją przywiózł - kwestia rezerwacji ;-)

Bardzo proszę o przesyłanie do mnie zdjęć, reportaży itp. ze zlotu - z góry dziękuję!

Anamoon & Rambo
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 10:25   

hehe :) warcabku następnym razem tez nas nie poznasz bo pewnie bedziemy juz innym trabem... ale spoko... my tez nie moglismy dlugo pokojazyc czy Ty to TY ;) POZDRO!!!

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 13:17   

Warcab, mam nadieję że dużysz szkód kawą w twoim trabie nie wyrządziłem. Jak coś to sory :D

warcab
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 18:00   

Spoko kedzior policze ci za to tak ze sie nie wyplacisz:P:P:P

Anamoon & Rambo rozumiem ze sie Wam podobalo skoro za rok wybieracie sie innym trampkeim znaczy bardziej zrobionym pewnie:)
mnie zmylily tablice bo bylem pewien ze jestescie z bytomia
a z kim jechaliscie do???bo ja wyslalem priva

Haneczka
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 18:02   

Witam, wpisze sie i ja , a wiec dojechałam do domu szczesliwie , ale zaraz w poniedziałek padły mi hamulce w Trabiku(cylinderek do wymiany :/)wiec Trab nie jezdzi jak na razie (czekam na częsci).Zlot podabał mi sie bardzo.Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym zlocie.

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2006-10-12, 20:27   

uprzejmie przepraszam wszystkich za swoje spiewanie obejrzalem jakies nagranie z moim wystepem i musze przyznac nie wiedzialem ze tak ze mna kiepsko pije zoltka ale to nic nie daje przepraszam takze Prezesowa bo ona choc spiewac umie mimo ze jak to powiedziala "tak sobie cos czasem zanuci..." no to do Zapedowskiej hehehehe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi