|
Gniezno i po Gnieźnie |
| Autor |
Wiadomość |
Jakub Dzionek
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 09:22
|
|
|
| aha jeszcze chcialem podziekowac wszystkim uczestnikom za swietna zabawe... i przy okazji pozdrowic: Kube,Karola,Bartka,Żuliana (dozo w sobote w Poznaniu) ekipy z Bełchatow, Trójmiasta , Łodzi , Bydgoszczy i Zielonej Góry i wielu innych...Daliście rade...POZDRO!!! |
|
|
|
 |
wnuq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 10:51
|
|
|
To ja powyrywam piórka :)W sumie pojechałem żeby zobaczyć jaką policjanci mają PIZ.E, a tu niespodzianka...Pani sierżant trzeźwa policjanci na skrzyżowaniu trzeźwi.Ech a myślałem.Czyli wiarygodność tego co było wcześniej napisane-marna(ale to dobrze świadczy o plicji w Gnieźnie).Byłem krótko,może nawet zbyt krótko, choć w nocy to ja bym nie wytrzymał...Zalecam pokorę i wstrzemięźliwość języka
Miło było zobaczyć kilka nowych projektów na żywo a nie na zdjęciach czy gazecie.Mam nadzieje ze z częścią ekip spotkam się na expo.Emi i Greg-wy nie dacie rady?? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 11:29
|
|
|
Prorokowi i mnie dala sie we znaki ochrona bo jak sobie jechalismy kamikowym trabem dobrze po polnocy po terenie torfowiska :-p to podskoczylo pieciu czy wiecej i grozili policja bo wojtus sie chyba przyznal ze na bani jest :-p
Kamil brakowalo Cie przy wypadzie "na miasto"
A i jeszcze mam jeden zal ze nie moglem zabrac souvenira w postaci drogowskazu z napisem zlot bo mi john_wayne w tym przeszkodzi
Z Zwickau mam tabliczke z numerem sektora i nikomu to chyba nie przeszkadzalo ze ja wzialem |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 11:55
|
|
|
www.trabant.trojmiasto.pl > Zloty > Gniezno
:]
foteczki :]
qbs a ja wiem gdzie ejst drogowskaz do trabimani 3 xD
a zdobycze i blizny i wogoole zlotowe musza byc :]
ja nie mam jednej wycieraczki ( ramienia ) pioora polamane i dach porysowany az do duroplasta :(
no ale i tak fajnie bylo ;) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 13:06
|
|
|
| Jędruś napisz cosik wiecej o tych garbuskach gdzie stoja i co to za skupisko? Kolekcja nie do ruszenia, czy szrot garbusów? |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 14:45
|
|
|
fajne nie ?
14k zł za tego czerwonego [;
silnik na chodzie i wogoole :] |
|
|
|
 |
Prorok601
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 15:30
|
|
|
| a znalazłbyś moze takie cos z zaporożcami??? |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 15:35
|
|
|
| hm QBS jesli zbierasz takie znaki zlotowe na przyszly rok bedzie uszykowany dla ciebie specjalny do zabrania...:) wszystkim jeszcze raz dzieki wymieniac nie bede bo serio bylo was sporo...wnuq zmienil sie sierzant i pani policjant byla tylko zerknac czy zyjemy i jak sie macie:) spoks za rok nie bedzie tyle gadania a same dzialania:D |
|
|
|
 |
Ye
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 15:37
|
|
|
jak ktos chce fotki spakowane to niech podbije na gg
DDR |
|
|
|
 |
Dorota(malina)
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 17:17
|
|
|
| Buder to co tak stukalo to nie byl amor tylko luzna a wlasciwie odpieta ta klapka od filtra powietrza i to ona tak gruchotala!!! |
|
|
|
 |
Jakub Dzionek
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 17:19
|
|
|
sorry Qbs, ze tak na ciebie wskoczylem...ale myslalem ze jestes kims z miasta i chcesz robic dym...mam nadzieje ze sie nie obraziles... ;)
Pozdro |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 19:02
|
|
|
Spoko nie obrazilem sie
Ale zadymiarz ze mnie pelną gębą, całe 60 kilo wagi, pełna grozy postura hehe
Pozdro |
|
|
|
 |
john_wayne
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 19:57
|
|
|
a ja groźnie wygladałem? ;-P jezeli straszylem to tylko kiczowatym wąsem,trabantem i wielkim brzuchem! ;-P
Pozdro i dozo na kolejnym zlocie (tylko jakoś blisko , bo nie dojade |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 20:20
|
|
|
Witam!Zlocik na luzie:)Piękna pogoda i mozliwość pogadania sobie z ludźmi-to jest to!!Dzięki Johnek za wszystko-było miło!!:)Pamiętaj o gazetach ze zdjęciami:)W końcu poznałem Budera i pogadałem więcej z Zającem i Klaksonem:)Mogłem tak na spokojnie odpocząć od organizacji i pobyć na zlocie jako normalny uczestnik:)No i ten dyplom..:)Super!!
PozDDRo-Bartez!! |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-09-26, 22:51
|
|
|
| Żulian dziekujue za pozdrowienia - zapraszam jednocześnie na Tor Poznań w sobote - info bedzie na wlkp.cartoontrabant.pl |
|
|
|
 |
|
|