Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gniezno i po Gnieźnie
Autor Wiadomość
Jakub Dzionek
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 09:22   

aha jeszcze chcialem podziekowac wszystkim uczestnikom za swietna zabawe... i przy okazji pozdrowic: Kube,Karola,Bartka,Żuliana (dozo w sobote w Poznaniu) ekipy z Bełchatow, Trójmiasta , Łodzi , Bydgoszczy i Zielonej Góry i wielu innych...Daliście rade...POZDRO!!!

wnuq
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 10:51   

To ja powyrywam piórka :)W sumie pojechałem żeby zobaczyć jaką policjanci mają PIZ.E, a tu niespodzianka...Pani sierżant trzeźwa policjanci na skrzyżowaniu trzeźwi.Ech a myślałem.Czyli wiarygodność tego co było wcześniej napisane-marna(ale to dobrze świadczy o plicji w Gnieźnie).Byłem krótko,może nawet zbyt krótko, choć w nocy to ja bym nie wytrzymał...Zalecam pokorę i wstrzemięźliwość języka

Miło było zobaczyć kilka nowych projektów na żywo a nie na zdjęciach czy gazecie.Mam nadzieje ze z częścią ekip spotkam się na expo.Emi i Greg-wy nie dacie rady??

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 11:29   

Prorokowi i mnie dala sie we znaki ochrona bo jak sobie jechalismy kamikowym trabem dobrze po polnocy po terenie torfowiska :-p to podskoczylo pieciu czy wiecej i grozili policja bo wojtus sie chyba przyznal ze na bani jest :-p
Kamil brakowalo Cie przy wypadzie "na miasto" :-D

A i jeszcze mam jeden zal ze nie moglem zabrac souvenira w postaci drogowskazu z napisem zlot bo mi john_wayne w tym przeszkodzi :-(
Z Zwickau mam tabliczke z numerem sektora i nikomu to chyba nie przeszkadzalo ze ja wzialem :-D

Ye
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 11:55   

www.trabant.trojmiasto.pl > Zloty > Gniezno

:]

foteczki :]

qbs a ja wiem gdzie ejst drogowskaz do trabimani 3 xD

a zdobycze i blizny i wogoole zlotowe musza byc :]

ja nie mam jednej wycieraczki ( ramienia ) pioora polamane i dach porysowany az do duroplasta :(

no ale i tak fajnie bylo ;)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 13:06   

Jędruś napisz cosik wiecej o tych garbuskach gdzie stoja i co to za skupisko? Kolekcja nie do ruszenia, czy szrot garbusów?

Ye
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 14:45   

fajne nie ?
14k zł za tego czerwonego [;
silnik na chodzie i wogoole :]

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 15:30   

a znalazłbyś moze takie cos z zaporożcami???

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 15:35   

hm QBS jesli zbierasz takie znaki zlotowe na przyszly rok bedzie uszykowany dla ciebie specjalny do zabrania...:) wszystkim jeszcze raz dzieki wymieniac nie bede bo serio bylo was sporo...wnuq zmienil sie sierzant i pani policjant byla tylko zerknac czy zyjemy i jak sie macie:) spoks za rok nie bedzie tyle gadania a same dzialania:D

Ye
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 15:37   

jak ktos chce fotki spakowane to niech podbije na gg

DDR

Dorota(malina)
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 17:17   

Buder to co tak stukalo to nie byl amor tylko luzna a wlasciwie odpieta ta klapka od filtra powietrza i to ona tak gruchotala!!!

Jakub Dzionek
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 17:19   

sorry Qbs, ze tak na ciebie wskoczylem...ale myslalem ze jestes kims z miasta i chcesz robic dym...mam nadzieje ze sie nie obraziles... ;)
Pozdro

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 19:02   

Spoko nie obrazilem sie :-P

Ale zadymiarz ze mnie pelną gębą, całe 60 kilo wagi, pełna grozy postura hehe :-D

Pozdro

john_wayne
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 19:57   

a ja groźnie wygladałem? ;-P jezeli straszylem to tylko kiczowatym wąsem,trabantem i wielkim brzuchem! ;-P
Pozdro i dozo na kolejnym zlocie (tylko jakoś blisko , bo nie dojade :-(

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 20:20   

Witam!Zlocik na luzie:)Piękna pogoda i mozliwość pogadania sobie z ludźmi-to jest to!!Dzięki Johnek za wszystko-było miło!!:)Pamiętaj o gazetach ze zdjęciami:)W końcu poznałem Budera i pogadałem więcej z Zającem i Klaksonem:)Mogłem tak na spokojnie odpocząć od organizacji i pobyć na zlocie jako normalny uczestnik:)No i ten dyplom..:)Super!!

PozDDRo-Bartez!!

Galant
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 22:51   

Żulian dziekujue za pozdrowienia - zapraszam jednocześnie na Tor Poznań w sobote - info bedzie na wlkp.cartoontrabant.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi