Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gniezno i po Gnieźnie
Autor Wiadomość
Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 10:08   

Hej!
Powiem tak: miejsce wymarzone, o czym pisali już wyżej, zlot udany ale przede wszystkim dzieki ekipie Trabanciarskiej :)) Johnek na następny raz zamień te "zespoły" hip-hopowe na coś innego ;)
Duży plus za wypasione namioty i kananadyjki!

Pozdrawiam również od Dziadka Jurka i mam nadzieję do następnego spotkania...

Ye
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 10:19   

ox :D
teraz ja cos skrobne ;)

z roboty wrocilem wiec teraz mam chwile zcasu pred drzemką :]

ogoolnie podchodzilem mega sceptycznie do tego :]
pojechalem dziki Jajerowki ktory sie zmyl o 2 w nocy 8O yy no ale ci :]

zlot :]
jak zlot :]
dobry : D

brakowalo mi tego na zlotach ze mozna sie wyszalec :D

kupka piasku i jaka radocha :D

kilka niedociagneic bylo :]
ale ja kna pierwszy raz:]

ale i tak nie wybacze tego ze naklejki ni ma :E

wiec podeslij mi na @ projekt naklejki to sobie wydrukuje na folii :]

dyplomik fajny :]
zloty :] tylko imię Jędrek sie odmienia przez przypadki ^^

ogoolnie spoko : D fajne autka fajne ludzie i dobre piwo :]

ps
kiedy bijemy rekord picia piwka :] bo te 8 seqnd to jednak za duzo :E

DDR

i do przyszlego zlota:]

klakson
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 13:20   

witam i pozdrawiam wszystkich
dzieki serdeczne za zlocik, pozdrowienia dla nowo poznanych trabimaniakow, pozdrowienia dla ekipy onanizatorskiej i do zobaczenia na następnym

p.s. nie będę jednak się przyznawał do błędnych osądów i błagał o rozgrzeszenie, ponieważ cały czas są aktualne i na dodatek się potwierdziły, dzieki głównemu winowajcy tego zlotu (johnkowi) przyjechało aż 30 samochodów, ale dzięki niemu nie przyjechało ich o wiele więcej, z resztą johnek i jego brat o tym wiedzą. zaplecze macie, wsparcie macie, ochoty wam nie brakuje, wróżby na przyszłość są obiecujące, ale troche pokory na początku przydałoby się wam i z pewnością pomogło. z waszym dyrektorem mok-u macie taaaaaki zapas mozliwosci ze hej.
jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 14:04   

heh dzieki wszystkim za opinie a szczegolnosci tobie klakson...szkoda ze nam uciekles bo na zuzlu z toba pewnie tez byly by jaja no i moze zajac po drodze czul by sie pewniej:) tak jak rozmawialem z bruderem na zlocie od cholery wiary mowilo pisalo bede bede na 100% i to wlasnie oni sie wykruszyli!! jesli chodzi o trabrygadae musze sie niestety przydac ze z tej ekipy tylko 3osoby preznie dzialaly przy samym zlocie no coz ale dzieki nim tutaj wymienie i serdecznie podziekuje (Malina, Żółw,-i ja:) to zlot wypalil tak nie inaczej mysle ze gdybym ciagnol to od poczatku sam jak bylo do pewnego momentu bylo by o kurde 30%gorzej:P heheh autek razem przewinelo nam sie jakos ponad 60 tylko niestety byly to takie bycie jak sami wiecie godzinka półtorej i uciekali a tym ktorzy byli dlugo i sie bawili razem z nami równiez THX :) no i do nastepnego razu bedziemy teraz starac sie wepchnac w terminarz tak by bylo wiecej mozliwosci...pozdrawiam i jak macie pomysl na date znaczy hm na taka wstepna date kirdy mozna by sie wciac bez zadnych problemow podajcie...pozdro 601

eutyfronik
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 14:45   

Witam ponownie.

proszę się częstować: gniezno06.zip

pozDDR.

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 16:41   

dobra wkoncu jakoś lepiej mi sie zrobiło a wiec napisze troche więcej: możliwości wiele, zaplecze też niczego sobie, zapał też nie mały tyle słów pochwały bo za dużo w piora obrośnie nam młodzież.A rada od bełchatowa to POKORA. Do zobaczenia

Alan
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 20:36   

Cóż, mnie nie wyszło dojechanie. Miałem inne zajęcia i nie mogłem sie rozdwoić. Cieszę się, że wszystko zagrało.

PS: kogo minąłem w niedzielę w Poznaniu na 2-pasmówce na południu miasta? Jechał w kierunku południa, popielaty kombi z fajnymi alu-felgami :) Tylko mu trąbnąłem i pomachałem, ale nie mogłem zwolnić. Kto to z Was był? Bo nie znam tego Trabcia...

Alan
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 20:43   

...to był ten --->

. Czyj to?

Alan
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 20:45   

Kupa, link nie zadziałał. moze teraz? ---> TRABANT

Dorota(malina)
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 21:03   

hajo wszystkim dzieki jeszcze raz za przybycie na zlot. To byl moj pierwszy zlot ale sadze ze nie ostatni. Super bylo was wszystkich poznac i musze powiedziec ze jakby to "ktos" powiedzial DOJECHALISCIE

zajace
Gość
Wysłany: 2006-09-25, 22:36   

a przez tego "ktos" caly trab smierdzi piwem - zasnal z otwrtym i rozlal :)

Buder79
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 07:18   

akurat my nie dojechaliśmy i z piwem i trabem.

bRq
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 08:03   

alan to ja bylem w Poznaniu ;) Wracalem do Zielonej Gory.

chicco
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 08:06   

dojechaliscie do nas i to sie liczy:) sami mowiliscie musi sie cos stac zeby impreze traktowac za udana...zderzak wyrwany, prad kaput, dziura w cylindrze o tym wiemy wiec zlot oglaszam - UDANYM:D heheh jeszcze raz THX

Jakub Dzionek
Gość
Wysłany: 2006-09-26, 09:20   

Witam!
tu john_wayne
Jestem na forum CT po raz pierwszy...Bylem na zlocie, fajnie bylo, wiadomo byly niedociagniecia ale mysle, ze to da do myslenia i przyszly rok bedzie lepszy...Niestety moj Trabant (Szajse Pussy Wagon) nie dojechal o wlasnych silach ( ale juz na terenie ciut pojezdzilem ) ale na otwarcie sezony w przyszlym roku bankowo wybieram sie na wiecej zlotow... Pozdro i plis niech mi kazdy podesle jakies fotki na maila...
john_wayne1@wp.pl ---> bede dzwięczny...
pozdro 601 no i 1,1

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi