|
Gniezno i po Gnieźnie |
| Autor |
Wiadomość |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 17:39
|
|
|
Miło mi powiedzieć że zlot był zajeświetny.... za rok w ciemno jadę.
zanim zdjęcia się pojawią zapraszam na ogądnięcie niusu z TVP3 Poznań
http://ww6.tvp.pl/780,20060923398766.strona
pozDDR i czekamy na zdjęcia |
|
|
|
 |
krzysiek G
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 18:35
|
|
|
zlot był zajebisty. wielkie dzięki dla organizatorów. myślę że kolejny zlot będzie jeszcze lepszy bo to bardzo zgrana młoda trabrygada.
dzięki John'ek za pamięć o najmłodszym uczestniku zlotu.
pozddro-k |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 19:09
|
|
|
| heh widze, że chwile oddechu każdy złapał po zlociku i już dodajecie posty!! Strasznie w Imieniu organizatorów DZIEKUJE!! naprawde sprawiliście mi swoim pobytem cholerną frajde i udowodnilismy wspólnie, że nawet młodzi świerzy(świezi-nie wiem dokładnie jak napisać więc sorx)potrafią zorganizować zlot(patrz John'ek) heh daliśmy rade wspólnie i z tego powodu niezmiernie się ciesze. super extra dzieki jeszcze raz!! Za rok zmienimy termin bo przyznam noce nie były najlepsze ale...gdyby nie wy napewno były by gorsze!!(pogoda dopisała więc)-Uważam, że zlot się udał:) sorr, że tyle napisałem ale radość mnie rozpiera i musiałem wam podziekować!! Miło było mi Was poznać i miło było się spotkać z tymi, z którmy już się poznałem wcześniej!! pozdro 601(a może 601-motorem 353??-żart) |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 19:57
|
|
|
| co sie stało kobiecie która komentuje ten reportaż ?? :) |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:25
|
|
|
Heeeeey! Trabant,któremu "odeszły wody" dobił do garażu. Ogólnie poszło prawie 100 L wody kranówy. Szczerze nie sądziłem że zlot się tak uda - gratuluje organizatorom i organizatorkom :D . Fotki i filmiki pojawią się dzis w nocy (chyba) na wlkp.cartoontrabant.pl
PS. Przepraszam panów z "żużla", którym zniszczyłem pięknie wyrównany tor - a jak! buhahahahahahahah |
|
|
|
 |
chicco
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:30
|
|
|
| Tak jak mówisz Żuljana:) złupałeś im kawał równego toru mam nadzieje, że nienasi się tam grzmotneli:) czekam na foty od ciebie pamietaj jak możesz nagraj na CD za tydzień bym odebrał raczej:) pozdrowienia od... ONANIZATORA:P |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:47
|
|
|
| powiem tylko tyle, jestem wnerwiony że tam nie zawtałem:( ale za roknic mnie nie powstrzyma. Pozdro601 |
|
|
|
 |
Bartek Zawadzki
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:49
|
|
|
A ja wciąż nie oddałem znalezionego klucza, bo nie wiem komu oddać go powinienem.
Jest to zwykły klucz do zamka w drzwiach, ale nie samochodowych. Wisi sobie na zielonej smyczy Adidasa (swoją drogą - ja mam lepsze ;D). Znalazłem do pomiędzy łóżkami w jednym z namiotów, kiedy przypadkiem szedłem sobie spać. Chętnie oddam poprzedniemu właścicelowi. Jeżeli ten się nie przyzna, oddam na złom.
A zlot bardzo udany. Gratulacje dla Organizatorów i podziękowania dla całej reszty za świetną zabawę.
Pozdro 601. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:53
|
|
|
No to poszło :)
Jak na pierwszy raz BYŁO SUPER.
Atmosfera WYŚMIENITA
Pogoda ZAJEFAJNA
Ludzie DOPISALI
Auta WYPASIONE
Dobrze było się spotkać w rodzinnym GRONIE :)
Powygłupiać się i pośmiać.
Kiedyś tam napisałem JUST DO IT.....
Dokonałeś tego :) Oczywiście nie sam ... Dobrałeś wyśmienitą TRABRYGADĘ ... do organizacji... Cieszę się że Ośrodek Kultury i Miasto Poparło Twoje działania....
Teren znalazłeś wyśmienity..... bo można było pozarzynać Traby w piachu i się troszkę wyszaleć....
GOOD WORK.....
Ale teraz chwila oddechu... i do roboty ... Musicie zaplanować kolejny ZLOT w 2007r.
Pomysłów Macie DUŻO... a i ZAPAŁU chyba Wam nie zabraknie żeby jeszcze bardziej wypełnić i umilić czas zlotowiczom ...
JUST DO IT, AGAIN..... |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 20:54
|
|
|
Było naprawde super i ludziki sceptynie nastawione powinny teraz pochylic glowy i przyznac sie do bledow w osadach. Szymek jest zupelnie inny niz sie pokazal na forum. Pokazal sie ze moze byc odpowiedzialny i myslacy. Duzy plus dla Ciebie. Za rok tez bedziemy jak wszystko sie dobrze ulozy z czasem i pieniedzmi.
DDR |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 22:15
|
|
|
Byl to moj pierwszy zlot Trabantowy. Jestem bardzo zadowolony. Tak szczerze mowiac... Przyjechalem w piatek o 16... bylem #003 ! :P myslalem ze bedzie juz wiecej ludzi :) ale w sobote bylo ok.
Pozdro dla goscia. ktory siedzial obok mnie przy ognisku i sie nie krepowal z niczym hahahahahaha :D (chyba jakis gosc z Gniezna) |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
Wysłany: 2006-09-24, 22:18
|
|
|
Druga czesc betatowa dopiera dojechala... Mielismy problem z maszyna i skonczylo nam sie ladowanie, trab zostal w Zgierzu... A reszte drogi zrobilismy z Lwym i Ania - dzieki za pomoc.
Zlot uwazam za udany (myslalem ze bedzie gorzej)... Szczegonie sobotni wieczor kiedy Belchatowsko-Lodzko-Trojmiejska ekipa zwiedzalismy miasto noca :P |
|
|
|
 |
Buder79
Gość
|
Wysłany: 2006-09-25, 07:12
|
|
|
| pozdrawiam ekipe remontową wiadomo o kim mowa dzieki lewy za pomoc NIEDOJECHALIŚMY troche zlot czy byl udany jak na pierwszy raz ok. |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2006-09-25, 08:42
|
|
|
nie byłem na zlocie... a mimo napiszę cosik do organizatorów (głównie do john'ka vel chicco) :
sądząc z kilku wyżej opinii zlot się udał. napewno znajdą się malkontenci którym coś nie pasowało, ale liczy się to że zlot był, wielu jest zadowolonych, obyło się bez bijatyk, wypadków itd. mimo tego, że denerwowała mnie buta organizatora zapraszającego na forum na "swój" zlot życzyłem mu powodzenia i widzę, że się udało. Teraz pozostaje życzyć powodzenia w organizacji następnych zlotów i tylko mała prośba o więcej informacji przed zlotem - takich porządnych, nie w stylu "ci co będą - zobaczą". a jeśli masz zamiar zmienić termin zlotu skontaktuj się z zarządem celem ustalenia takiego terminu, który nie będzie powodował niepotrzebnych niesnasek. i nie obrastaj w piórka... to, że zlot się udał to nie tylko twoja/wasza zasługa ale też uczestników...
postrofizga i do zobaczenia gdzieś...kiedyś... |
|
|
|
 |
|
|