Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
!! PILNE KRAKÓW I OKOLICE POMOCY !!
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 10:07   

DZIŚ W NOCY JAKIŚ SKURWYSYN (LUB -NY) WYDARLI Z MOJEGO BIEDNEGO T601Z NIEMIECKIE BIAŁE KLOSZE MIGACZY ORAZ TYLNE.
Bandyci nawet żarówki ukradli.
Nie podejrzewam, żeby to byli jacyś Trabanciarze, bo chyba swojemu się nie kradnie (nalepka cartoonowa na tyle), najpewniej drobne cwaniaczki, które liczą, że zarobią pare dyszek.

PROŚBA DO KRAKOWSKICH TRABANCIARZY I Z OKOLIC - jeżeli będziecie słyszeć, że ktoś sprzedaje UŻYWANE BIAŁE KLOSZE (komplet lub osobno) dajcie znać GG:2883772, zbuk@interia.pl lub 606 66 65 77. Klosze miały dla mnie znaczenie ponadmaterialne, bo były pamiątką po Zwickau :((((
Proszę sprawdzajcie przy okazji - giełda, ogłoszenia, ktoś gdzieś słyszał, Allegro, itd.

Tracę wiarę w ludzi, zastanawiam się nawet czy jest sens cokolwiek robić przy trabanciku, skoro jeden burak z drugim potrafią zniweczyć ludzkie marzenia - bo przy takim obrocie sprawy, jaki jest sens chromów, lakieru, bajerów i buzerów?

A w domu chore dziecko, pieniędzy na benzyne nie ma, a co dopiero na fajne dodatki, które cieszyłby zarówno mnie, jak i mojego trabika, zima straszna i ciężko coś dłubać, wraca człowiek z roboty styrany i już ciemno... Siąść i płakać. Ale najpierw wsadzić w dupsko złodziejowi żarówkę i klosz, który ukradł tak głęboko, żeby zaświecił i zamrugał

W głebokim bólu
ZBuK

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 13:05   

Ale dresy pieprzone!! Mojemu braciakowi też ukradli super nowe halogeny z Alei Pokoju.Ja stoję na Grzegórzeckiej i odpukać nic jeszcze nie zwinęli chociaż zamek miałem rozdłubany.Niech obrabiają mercedesy jak już muszą a od biednych trabich niech się odpierdzielą.Wystrzelać zarazę pasiastą albo wysłać na Syberię żeby zrozumieli co to ciężka praca i ile trzeba jej włożyć żeby coś naprawdę ładnie wyglądało.Łączę się w bólu.Jak coś będę wiedział na ten temat to dam znać.pozdrawiam

James
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 13:23   

W Lublinie nie lepiej... Jakię 1,5 roku temu ktoś przywłaszczył sobie chromowane lusterko z mojego trabcia:((( Tym bardziej żal, że byl to orginał, przykręcany na ramę okienną, z lat 60-tych... Mam nadzieję, że się komus przydal:( Wierze że odnajdziesz swoje skarby i dorwiesz tych!#$%&*%^

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 14:19   

Wspolczuje ZBuku.. Mnie ostatnio zbili klosze kierunkowskazow.. tak po prostu nudzilo im sie. Wczesniej to samo ale z lampami tylnymi. Nie rozumiem tych ludzi.. nawet zwierzeta tak sie nie zachowuja. Zastanawiam sie powaznie nad alarmem do mojej Poloweczki..
Na allegro zagladam prawie codziennie (zreszta pewnie nie tylko ja) i jak bedzie cos podobnego to dam znac. Pozdrawiam!!

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 14:46   

Okolo pol roku po lakierce traba, jakies sukinsyny pociely mi nozem maske (powierzchownie) i srobokretem(?) dach na glebokosc jakis 3 mm :[
pzdr i wspolczuje

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 21:44   

Heh!
Dzięki za wsparcie... Patrzę z balkonu na mojego bidulka i mi łzy ciekną. A to przecież tylko klosze (choć dla mnie AŻ)...
Szczerze współczuję ludziom, którym tak jak np. Trabiq14 pocieli nożem Trabanta.
ZGROZA!
I jak tu nie być za karą śmierci?
Dlatego raczej mój Trabik nigdy nie będzie pięknie wyglądał, bo szkoda wkładać serce w coś, co debil jednym machnięciem zniszczy.
Metoda na polskiego trabanta? Kup i szybko sprzedaj - może go nie zapierdolą i nie potną :((((((((
Dziwić się czemu niemiecki tuning jest dla nas niedościgłym wzorem - nie jest kwestią sama kasa - bo znając życie i ona by się znalazła - kwestią jest to, że zaraz znajdzie się jakiś darmozjad, który za piątaka wbije ci nóż w plecy, nie mówiąc już o np. car-audio za 8tys.
Dopóki nie dorobię się garażu (choć i on nie jest gwarantem bezpieczeństwa) szkoda ładować kasę w tuning wizualny, bo on działa jak płachta na byka... Wiecie jak mnie to wkurza!?

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 22:10   

@!#$ im w dupę i kilo gruzu co by nie było luzu...
do dresów trzeba strzelać...

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 22:41   

Ja jeszcze niedawno wierzylem w ludzi puki mi nie skopali lusterka. Pocieszam sie tylko tym, ze to nie byli ludzie tylko bydlo (oczywiscie nie obrazajac krow). Sad i kara smierci!!!! Prawo islamu dla zlodzieji. Ukradles pozegnaj sie z reka itd!!!

Pozdrawiam =]

miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 23:16   

rok temu też mi ukradli cały taki komplet. CHWDP

Michał & Ela
Gość
Wysłany: 2005-02-02, 15:12   

ZBuku a moze plandeka by byla rozwiazaniem?? Twoj Trabik nie draznil by dresiarskich oczu a i dla samego Trabika by bylo lepiej (zawsze lepiej pod parasolem stac niz moknac w deszczu :):) Pozdrawiam!

ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 07:38   

Myślę że ukradną plandekę...

Lukasz _
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 13:29   

Nogi gnojom poucinać !!!

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 13:47   

plandeka nie jest rozwiazaniem...miałem pod domem trabanta przykrytego orginalną plandeką na trabanta i pewnego dnia rano zauwazyłem ze mam juz dwie!!...części mojej plandeki:(((

grzybcio
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 14:50   

ZBuK'u współczuję i bardzo ubolewam bo to dawało twojemu trabikowi dużo uroku a jeśli jeszcze z niemiec to jush tylko się @!#$. Popytaj okolicznych ludzi moze ktoś coś widział. Poprostu trzeba ich złapać i przewieść za zderzakiem, kończę tę jakże dłuugą ale prawdziwą wypowiedź.
Jak coś usłyszę to dam ci znać!!!

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-02-16, 18:33   

Kurde mnie tez zawinal ktos pod blokiem naklejke z trabi expo 1 a gdybym przyszedl pozniej albo sie w ogole nie interesowal to pewnie wszystkie naklejki by mi zdrapali (z czech tez probowali) kiedys zlapalem gowniarza dresika jak cos majstrowal przy korku od paliwa hcyba chcial cos wsypac klosze tez mi kiedys biale chcieli ukrasc, no i tez parkuje przy aleji pokoju...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi